Saknar dig....

5 år sen idag... Saknaden är lika stor nu som för fem år sedan den här dagen... Vill bara ha dig tillbaka.. Få krama om dig ordentligt en sista gång... Känna din hud.. Din kropp mot min... Vill höra dig skratta.. Se dig le.. Har så mycket jag vill säga dig.. Så mycket jag vill berätta!! Vi pratar varje dag och jag vet att du ser mig.. Men jag då? Jag vill få titta på dig.. Se ditt underbara leende.. Höra din röst.. Känna din närvaro och veta att du lyssnar på mig.. Att du bryr dig.. Öga mot Öga...

Så mycket har hänt dessa åren.. Så mycket som jag så gärna skulle vilja dela med dig.. Många gånger har flutit förbi då jag har velat ha dig vid min sida.. Känna ditt stöd som så många gånger innan du gick har hjälpt mig igenom livet....

Jag saknar dig och jag kan inte förstå hur 5 år har kunnat flyga föbi?! Vart har tiden tagit vägen?
Tänk om du vore här istället för där "borta"!
Tänk om.....
Ja tänk om.....


















Tisdag

Jaha då var det tisdag och dags att jobba igen.. Idag är nog första dagen som jag känner denna sommaren att jag absolut inte vill gå till jobbet :( Känner inte alls för det.. Men men det är bara till att gilla läget och masa sig dit ändå. Man har inte så myckte att välja på.. Jobbar ikväll, imorgon kväll och torsdag dag sen är man ledig i helgen iallafall.. Vill bara ha semester nu! Åka iväg till sandstränderna och bara njuta :) Och dessutom veta att när man kommer hem är man ledig en vecka för att sen börja på det nya jobbet.. Jag längtar!!! Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar! Tror det kommer bli kanonbra! Och arbetskaraterna verkar hur trevliga som helst.. Ja man har mycket att se fram emot! Man får kämpa sig igenom dessa sista tre veckorna nu sen så!

Ska ner och bada en liten runda nu innan jobbet.. Ska bli skönt :) Så jag skriver mer ikväll eller imorgon..
Ha en bra dag! Det ska jag försöka ha trots att man ska jobba

Helgalen kväll haha

Ja då har man haft en helt galen kväll med Tisse.. Lika roligt som vanligt =) Som vi har skrattat!! Käakade först lite toast när jag kom så vi fick lite mat i magen och barnen dem lekte på rummet.. Bråkar inte alls lika mycket längre så det är skönt.. Gick och la dem efter en stund då klockan var ganska mycket.. Dem somnade som stockar båda två..

Jag och Tosse vi passade på att spela lite wii, sååå skoj! Spelade wii fit :) Bra träning det där alltså! Och roligt är det med.. Så nu har vi gjort lite nytta oxå ikväll.. Efter det var vi välförtjänta av lite glass och ananas.. Satt inte helt fel i kistan.. Satt och åt och skickade över lite bilder mellan telefonerna.. Ochy snackade en massa som vanligt sen märktes det att man var trött för som vi skrattade och en massa fula bilder togs *hahahaha* Ibland måste man få vara lite barn själv.. Man har ju barnasinnet kvar :P Vad vore livet annars?! Jag har nog testat alla caspers mössor och fotats med dem ikväll *skratt* Och en massa andra bilder.. Ja man lär ju sova gott inatt iallafall efter många goda skratt.. Tosse skrattade så tårarna nästan rann när hon skulle ta korten :)

Tack för en underbart trevlig kväll som vanligt gumman! Har haft superskoj! Vi får ut och busa lite med barnen imorgon när jag kommer hem.. Måste fixa batterier till min kamera tills dess :P

Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig till rätta för en god natt sömn.. ´
Sov gott allihopa!!

Här kommer lite bilder att skratta åt :)



            


              


     



Söndag

Nu är denna helgen snart över. Har varit en fantastisk helg med sol, värme och riktig festivalstämning.. Har haft det helt underbart med vännerna och familjen..


Fredag

Fredagen blev ganska så hektisk fram till på kvällen.. Kom hem kl 07 på morgonen efter att ha jobbat hela natten.. Sov fram till halv ett sen var det dags att stiga upp.. Lite så där måttligt trött :) Jag och Max gjorde oss iordning, packade allt som skulle följa med till Tosse för en heldag/kväll med henne.. Vi körde ut till väla med barnen.. Handlade lite grann + en runda till systemet.. Därefter åkte vi hem till Tosse och lastade av lite saker, hämtade upp hennes mamma och körde iväg igen.. Blev apoteket först sen skopunkten.. Skor får man ju aldrig för många av eller vad säger du gumman? :)
När vi kom hem igen var det full rulle på barnen.. Tosse fick lite besök och vi lagad mat.. Blev lite galet stressigt för oss sen när vi skulle hinna färga håret och allting innan vi skulle bort till Rille.. Men efter många om och men blev vi klara och partypinglorna gav sig iväg! Hade en trevlig kväll hemma hos foppa med Rille och gänget..  Tog en taxi ner till  stan och spenderade resten av kvällen/natten där.. Sen bar det av hem till Tosse och oj oj vad skönt det var att lägga sig i en säng när man kom hem.. Tack för en trevlig kväll gumman! Och resten som var med!



           

Kommer lite fler bilder från kvällen när Tosses bilder är överförda :)



Lördag

Vaknade tidigt hemma hos Tosse och jocke.. Satt och pratade med Tosses mamma ett par timmar på förmiddagen.. Var ute och gick med Foxie och rörde på oss lite grann. Jag brukar vakna tidigt när jag har varit ute på natten.. Vet inte varför men pigg är jag på morgonen iallafall.. Blir värre sen fram emot kvällen... Efter ett tag vaknade dem där andra två oxå ;) Åt lite frukost innan jag åkte hem igen.. Jag och mina två älsklingar körde ut till väla.. Var någon liten bilträff där ute vid micro så vi kollade inte lite bilar och så.. Gick in på väla efter vi hade kikat färdigt för där är alltid svalt och skönt på sommaren, så vi passade på att svalka oss lite innan vi körde hem. Hittade lite till mig, lite till Max och lite till Micke.. Inte så tokigt :) Körde hem och lämnade sakerna och tog det lite lugnt innan jag och Max körde ner till stan. Träffade Fia med barnen där nere så busungarna åkte lite karuseller och hade skoj.. Sen gick vi och åt lite mat.. Ett måste det oxå och gott är det :) Fia åkte hem efter det, hon skulle jobba på natten. Jag och Max gick bort till stora scenen och lyssnade på Amanda Jensen. Var jättemysigt med lillgubben.. Vi brukar lyssna på henne i bilen ibland och det gillar lillgobben. Han stod och dansade och sjöng.. Folket runt omkring kikade och småskrattade när dem såg honom..  När hon hade spelat färdigt gick vi en runda till inne på tivolit och kikade därefter var vi ganska så nöjda. Köpte med oss lite goda munkar hem. Körde inom affären på vägen hem och handlade lite dricka och lördagsgodis oxå sen mös vi i soffan jag och min lille älskling innan vi gick och la oss båda två.. Mitt stora hjärta var ute på stan och svirade så vi hade en heleftermiddag/kväll för oss själva jag och Max.. Är skönt det oxå ibland :)



Josefine      Max och Oliver



Det var lite uppdatering om denna helgen.. Fort har den gått men roligt har man haft det! Nu ska jag busa lite me Maxen och gå ut en runda till i det fina vädret..

Tjingeling!!

Lite shopping är aldrig fel :D

Jaha då har man minsann shoppat lite nytt, häääärligt! Blev lite handlande igår och idag blev det ännu lite till :) Lär säkert bli nånting till när man e nere på stan ikväll.. Ska ner en runda på festivalen me Max och åka lite karuseller.. Ska träffa Fia med barnen först sen blir det till att träffa Tosse och jocke med resten.. Äta lite god mat där nere och så..  Behöver en ny väska så det ska jag hålla utkik efter.. Klädmässigt har man hittat en hel del i dagarna.. Både bra och dåligt med en massa rea över allt =) Man shoppar ju en hel del men det får man göra ibland.. Ska växla ännu mer pengar till resan på måndag, snart bär det av..

Här kommer lite bilder från shoppingturerna man har haft

                             


Här är det mesta.. Har även blivit några fler linnen och även ett par shorts.. Så får man se om man hittar nåt skoj ikväll kanske :) Sen har man shoppat för ett tag framöver :)

Gårdagen spenderades med Tosse.. Först en massa shopping och vi8 färgade även håret båda två, kommer in bilder sen.. Därefter blev det partaj med grabbarna och gänget sen en runda ner på stan.. Ska kila iväg igen nu så lite mer om kvällens händelser plus bilder kommer ikväll. Njut av värmen och solen ikväll!
Trevlig kväll!

En månad kvar...

Ja nu är det bara en månad kvar sen lyfter flyget till Egypten.. I8dag är det exat 30 dagar tills vi flyger bort till en helt ny värld med all tid i världen för oss själva.. Kunna rå om varandra och njuta av varandras sällskap.. En månad kvar tills man sitter i solen med en kall under drink i handen.. 30 dagar tills en helt fantstisk resa som väntar med äventyr går av stapeln.. Jag längtar så otroligt mycket!! Längtar efter lite tid med hjärtat utan en massa måsten.. Ingen disk som ska diskas.. Ingen tvätt måste tvättas.. Maten serveras när man sätter sig vid bordet.. Kan det bli bättre på semestern?! Vi har en spännande vecka att se fram emot! När den är över börjar planeringen inför nästa äventyr till nästa år.. Då åker vi alla tre, hela familjen Svensson/Sandberg..

Det är även bara en månad kvar tills man börjar om lite på nytt.. Sätter sin fot på ett nytt ställe för spännande tider som väntar.. Ett nytt jobb väntar.. Något jag längtar oerhört efter! Får hem mina anställningspapper från barnakuten nu i veckan som kommer. Vilken känsla när man har skrivit på.. Vet att allt är säkert.. Man har fått sin tjänst.. Visst trivs jag bra här i Hbg men jag längtar och väntar ändå.. Det här vill jag verkligen göra! =)

Dagarna går fort och livet går framåt...  Allting rullar på som det ska.. Jobbet flyter.. Familjen mår bra.. Jag mår bra.. Lilleman växer så det knakar och ibland undrar man var tiden tar vägen.. Var tog den lille killen vägen som nyss lärde sig att äta själv? Att gå? Att prata?.. Tiden går nästan för fort ibland.. Man kämpar med medgångar och motgångar varje dag.. Alltid är det något som går den vägen man vill eller helt tvärtom.. Men det är lite charmen med livet.. Man växer för varje dag som går.. Och alltid lär man sig något nytt.. Inte en dag går utan förnyade kunskaper..

Torsdag

Jaha så var torsdagen här.. Börjar bli ganska seg nu känner jag.. Har jobbat inatt och sov inte så många timmar sen.. Var uppe redan halv tolv igen.. Blir en liten uppdatering här sen ska jag slänga mig på soffan och se om man kanske kan sova nån timme till.. Det gör ganska mycket.. Ska ju jobba inatt med så man behöver lite krafter..
Natten som gick var lugn men man vet aldrig vad som händer.. Denna natten blir kanske stressig.. Vi får se när nattens timmar börjar närma sig :)

Har inte gjort mycket idag.. Myst med lillkillen och haft det bra här hemma.. Kollat på lite film, varit ute lite och nu har jag städat undan lite här hemma oxå.. Ska in i duschen sen när man har vilat.. Lilleman måste oxå duscha/bada ikväll.. Har precis pratat me Tosse en stund oxå, alltid lika trevligt :)) 

Nej nu sitter jag här och sväljar snart både mig själv och datorn som jag gäspar så det är nog dags att avrunda.. Skriver mer en annan dag.. Får se om det hinns med någon uppdatering under helgen annars kommer det på söndagkväll efter jobbet :)


Hej Svejs



Heldag med Tosse

Ja då har denna dagen oxå flutit förbi och snabbt har det verkligen gått. Blir så när man är ledig och hittar på en massa skoj :)

Dagen började ganska så tidigt men med lite sovmorgon iallafall.. Gick vid halv tio med lilleman idag så han sov läönge.. Skönt när man är ledig.. Åt lite frukost och gjorde oss iordning på ett kick för att köra och hömta tosse.. Bestämde igår att vi skulle ta en tur ut till väla idag.. Kom på i morse att vi ville ut till familia så dit körde vi förstt.. Gjorde våra naglar båda två och attans vad skönt det är!! Man känner sig som en ny människa ju :)) Åt på grafitti och kikade runt i affärerna.. Hittade kanonfina skor som fick följa med mig hem.. Hade kunnat köpa hur många fler par som n..! Hittade även ett par jeans och lite tröjor där ute.. Både farligt och bra med rea! :) Efter några timmar på familia körde vi vidare till väla.. Där blev det till att handla lite nytt smink.. Kikade in i lite afäärer där oxå men blev inte så mycket mer handlande.. Men har fått mycket för pengarna idag ändå! :) Känner mig jättenöjd och riktigt roligt har jag haft med Tosse som vanligt.. Har under eftermiddagen och kvällen varit hos tosse.. Ätit lite middag och spelat wii som micael hade med sig..  Skoj skoj!

Nu sitter man här hemma igen.. Har myst i soffan med mina två älsklingar en stund.. Max sover som en stock nu.. Helt slut efter en heldag med mig och Tosse. Inte så konstigt kanske :D Men han har verkligen varit jätteduktig hela dagen.. Knappt något gnäll alls.. Gubben sitter lite vid sin dator nu och jag vid min.. Kände att lite bloggande var på sin plats innan man kryper ner och myser lite under täcket..

Igår spenderades dagen ute hos caroline.. Lika trevligt som vanligt.. Barnen var både ute och inne och busade.. Dem e duktiga när dem leker.. Skönt att man kan sitta och prata utan att behöva se till dem hela tiden och roa. Skönt när barnen kan roa sig själva och inte hela tiden behöver de vuxnas uppmärksamhet.. Har lite bilder från igår oxå men min telefon ville inte som jag ikväll så får se om jag kan lägga in dem på datorn en annan dag.. Orkade inte bråka med det ikväll..

Imorgon blir det mys hela dagen med Max.. Ska bara ta det lugnt och inte köra nånstans.. Ska jobba sen på natten så man får väl försöka ta det lite lugnt innan man ska iväg.. Tar dagen som den kommer imorgon..

Nu ska jag stänga ner och krypa i säng..

Sov så gott!!



Tankar och Funderingar

Man undrar, tänker och funderar..
Minnen återupplevs.. Minnen bleknar..
Röster, lukter, syner kommer och går..



Hjärnan spelar oss ofta så många spratt. Vi hör, ser och känner saker.. Saker som kanske inte är på riktigt egentligen.. Men drömmarna känns som verklighet.. Vi drömmer i sömnen eller vi minns..



Saknaden växer sig stor.. Tomma hål kan aldrig fyllas igen.. Men vi lär oss att leva med verkligheten.. Leva med minnena.. Dem hjälper oss igenom resan i livet.. Med både bra dagar och ibland mindre bra dagar.. Ibland känns allting i livet underbart! Man svävar, drömmer och lever! Ibland ändras lyckan på en sekund till fullständig katastrof!  Saknaden gör sig så många gånger påmind, hjärnan spelar oss sina spratt och hjärtat värker mer än vanligt.. Det är ofta då vi minns.. Då vi tänker.. Drömmarna växer fram.. Tankarna om det som var.. Drömmarna om det som kunde ha varit.. Tron på det som komma skall.. I ljuset finns mörker.. I mörkret skymtar ljuset..



Många gånger arbetar hjärnan på högvarv när vi möter det okända i livet.. Något som vi aldrig tidigare stött på.. Då kommer tankarna och drömmarna igen.. Rädslan för det okända träder fram.. Frågorna dyker upp.. Var? Varför? Hur? Vad hände? Vad skall hända? Är det något vi med säkerhet vet i livet så är det att vi aldrig kan förutspå vad som skall hända.. Allt kan hända och mycket kan ändras på en sekund.. Det går så otroligt fort! Både lyckan och sorgen kan slå oss med häpnad.. Komma oförberedda och slå undan marken för oss.. Vi kan aldrig med säkerhet veta något med livet.. Det har sin egen väg och jag tror att ödet leder oss i livet..  Att inte veta sätter många gånger vår vardag i gungning.. Det ända vi vet är att vi alla har fötts fram på samma sätt och alla kommer vi att sluta vår färd på samma sätt.. Men vad händer sen?? Hur kan allting bara slockna? Hur kan tankarna försvinna? Vart tar alla våra minnen vägen? Alla drömmar... Vart går vi? Kommer vi ses igen? Kommer vi någonsin få se våra nära och kära igen som lämnat oss för tidigt när vi själva dör? Det är frågor vi aldrig kan få svar på.. Men frågor som trots allt måste ställas.. Det är tron som gör att vi kan leva vidare utan att bli galna av dessa obesvarade frågor.. Ödet lägger sin väg för oss.. Hoppet, tron och våra minnen gör vår väg i livet.. Men någonstans så är vårt liv redan kartlagt från början till viss del... Vi möts alla av samma slut.. Frågan är bara hur och var varje självständiga individs slut blir.....

Ny dag..

Jaha så var onsdagen här.. Veckorna går otroligt snabbt! Snart dags att åka till jobbet igen. Ska jobba kväll idag och förmiddag imorgon sen har man några dagar ledigt om man inte får hoppa in och jobba extra.. Det är bra pengar när man gör det och dem behövs verkligen.. Speciellt nu inför resan som börjar närma sig.. Letade upp våra pass idag för att kolla så dem inte går ut snart. Men det var ingen fara. Så nu är det dem sista pengarna som ska växlas och biljetterna ska skrivas ut.. Sen är vi redo att åka.. Egypten here we come!!! :)) Längtar verkligen nu! Har mycket spännande framför oss! Veckan efter vi har kommit hem börjar min karriär på barnakuten i Lund... Ska bli otroligt spännande!! Husletandet står också framför oss till hösten.. Känns härligt! Mycket att blicka fram emot :)

Nu kommer strax min stora älskling hem.. Så får han vara hemma med Max i eftermiddag när jag går till jobbet..Skönt att man kan lösa det så nu när han är sjuk.. Slipper man vara hemma hela dagarna.. Bättre när man kan turas om.. Ibland är det bra att man jobbar dom tiderna som jag gör och att Micke har ett 7-16 jobb..
Nej nu ska gå och äta lite grann innan det är dags att köra..

Ha en trevlig kväll där ute!!


En sjuk liten älskling..

Ja mitt charmtroll  har fått vattenkoppor  *stackaren*  Vaknade i lördags och hade en helprickig Max här hemma. Hade kommit under natten.. Nu är han verkligen full med prickar överallt.. Har t.o.m inne i öronen.. Men han mår lika bra som vanligt om dagarna och busar som han brukar. Det märks inte på honom att han är sjuk.. Vi har sån tur med honom.. Det är mest på natten som han känner av dem och det gör ont. Blir ju så eftersom det blir varmt när man lägger sig och ligger på "kopporna".. Men han är sååååååååå duktig!! Inte mycket gnäll från honom inte.. När jag jobbade igårkväll så var han ganska så gnällig.. Micke ringde till mig och skickade meddelande till mig för att Max var ledsen och bara ville att jag skulle komma hem.. Max grät i telefonen och sa att han saknade mig och att jag skulle komma hem till honom istället. Han hade roligt med pappa men han ville att jag skulle vara hemma. Så ont i hjärtat det gjorde! Att inte kunna komma hem och behöva säga det till honom och han blev ännu mer ledsen. Han var fortfarande vaken när jag kom hem vid 22-tiden.. Han hade gått och lagt sig i sin säng men kunde inte somna utan mig. Och vilken bamsekram jag fick när jag kom! Åh det är ju bara så härligt!! Likadant idag när jag kom hem :) Han sprang ut till mig i hallen och hoppade upp i famnen på mig! Hann inte ta av varken jacka eller skor :) Underbara älsklingen!

Vi har legat och myst hela eftermiddagen idag sen jag kom hem från jobbet.. Kollat på Babar.. Roligt att titta på dem filmerna man själv tittade på när man var liten.. Mitt stora hjärta hade börjat med maten när jag kom hem så det tog inte lång tid innan den stod på bordet. Det var verkligen jätteskönt. Är fruktansvärt trött idag.. Ska gå och försöka hänga upp lite tavlor här nu sen ska jag gå och lägga mig tidigt idag tror jag. Kan nog behövas :)

 



 

      Min lilla

Oj oj vad dålig jag är

Usch ja vad dålig man är på att lägga in alla dessabilder man tar om dagarna... Hittade midsommarbilderna nu så här kommer lite av utbudet från midsommarafton i blekinge :) 

            efter regnskuren  

           




Här kommer lite bilder när Tosse var här hemma och det bakades bullar. Pias lille Benjamin var jätteduktig och hjälpte till :)

        




Här har vi Max och Alex när jag och lilleman har åkt ut till min kära syster i deras husvagn ute i Blekinge (Sölvesborg)


max hoppar, försökte fånga honom på bild i luften =) Riktig hoppetossa      Barnen har byggt en bilbana      Alex håller på att bygga på kojan

   Kojan klar :)



Oxå har vi lite partybilder från Micaels förfest

               

               

Så där ja då fick man upp lite bilder iallafall.. Ska försöka bli lite bättre på att lägga in efter hand :)
Tjing!!

En trevlig helg :)

Ja då har ännu en helg flutit förbi.. Har haft en kanontrevlig helg med familjen och med vännerna.. Jag, Tosse och Pia begav oss till Marie i fredags på hennes födelsedagsfest.. Hade haft fruktansvärd huvudvärk hela dagen så jag drack ingenting utan körde istället.. Men jag hade lika kul förbi :) Efter vi hade varit hos Marie körde vi ut en runda på stan och kikade läget.. Inget speciellt som hände på stan men det var kul att köra runt o snacka och lyssna på musik..

Sov ganska länge på lördagen.. Micke gick upp med max vid halv tio men jag låg kvar och drog mig till elva ungefär.. Max vaknade med en massa prickar på kroppen och man såg direkt att vårt lille hjärta hade fått vattenkoppor.. Stackars liten han har prickar över allt på kroppen.. Även inne i öronen och hela hårbotten är oxå full med vattenkoppor.. Men han har varit jättepigg ändå.. Inte haft någon feber förren ikväll.. Får hoppas han klarar sig utan så mycket feber kanske.. Nu blir det inget dagis för honom på ett tag.. Men vi pusslar och har oss här hemma för att va hemma så lite som möjligt från jobbet någon av oss.. Det är skönt att jag många gånger jobbar när micke inte jobbar, så sätt så kan man få ihop det ändå.. Vi åkte iallafall in till Landskorna på karnevalen där inne på eftermiddagen. Var i min lägenhet först och tömde ut det sista som var kvar.. Sen blev det lite god mat och munkar så klart i Landskrona. Mina pojkar är helt galna i munkar! =))  Kollade in karnevalståget och alla stånden innan det bar hemåt igen.. Jag skulle iväg och sen började det även regna så det var ignen höjdare att vara kvar.. Älsklingen fick låna min bil igår så han körde mig till Tosse så jag kunde göra mig iordning hos henne innan vi skulle till Mimma och partaja.. Micael och Pasta lagade mat till oss, vilka karlar!! =) Sen drog vi igång..  Jocke och sundning kom efter ett tag.. Även Emelie kom.. Drack hos tosse ett tag sen bar det av bort till Mimmi på hennes fördelsedags/inflyttningsfest.. Mimmi tack för en kanontevlig fest!!! Och tosse gumman tack för en superhärlig och lika trevlig kväll/natt som vanligt! :)

Idag har man bara myst med pojkarna här hemma.. Vi har legat och kollat på film nästan hela dagen.. Bara tagit det lugnt.. Kollat på bland annat surfs up.. Max har legat i min famn nästan hela dan.. Älsklingspojken.. Har även satt upp sängen här hemma och städat undan lite.. Ska försöka ätta upp lite tavlor och hyllor i veckan med så här blir lite hemtrevligare.. Känns så tomt på väggarna.. Man blir ju aldrig färdig till det.. Har även städat det sista i min lägenhet så nu är jag redo att lämna nycklarna.. Skönt att ha det ur världen! Tack Tosse och Jocke för all hjälp idag med fönsterna och så! Ni är guld värda!! Och jocke.... Så skönt att du äntligen stod på dig och sa ifrån!!! Du vinner gumman! :))

Nu sitter man här och segar lite grann.. Tror att jag ska gå och poppa en påse popcorn och krypa ner i soffan och kika lite på tv innan det är dags för sängen.. Få lite "vuxentid" med min älskling här hemma.. Imorgon är det jobb som gäller.. Får se om här kommer någon uppdatering imorgon annars kikar jag in så fort jag hinner..

Sov gott!


10/7

Usch vilken dag! Har jobbat inatt igen.. Suttit vak åt en yngre kille.. Varit helt okej.. Ganska segt när han sover men dem stunderna han har varit vaken har det varit helt okej. Jättego kille verkligen som gör massor av framsteg. Det är alltid roligt att få se.. Har nog varit väldigt trött idag.. Syällde larmet på klockan till kl 12 för att cända tillbaka på dygnet eftersom jag ska jobba en morgontur imorgon. När jag vaknade idag var kl 16.15 och larmet har jag stängt av.. La telefonen en bit bort för att jag skulle vakna av att den ringde vid tolvtiden och behöva gå upp och stänga av larmet för att vakna till ordentligt.. Men tji fick jag! Har varit uppe men kommer inte ihåg d.. Hmmmm.. Då är man trött :)

Igår sov jag till 14 sen hämtade jag Max på dagis.. Vi körde till willys för att handla allting vi behövde till bullarna jag skulle baka.. Ringde Tosse och körde och hämtade henne.. Skulle köra henne så hon kunde hämta Benjamin hos Jasse.. Sen åkte hon och lille benny med hem till oss.. Sen började bullbaket :D Benjamin var med han oxå.. Din son kommer bli bagare Pia! :P Hade skitkul som vanligt med Tosse.. Lagade mat oxå medans jag gjorde bullarna,  många bollar i luften som vanlig =) Blev korvstroganoff och ris.. Var gott med lite mat.. Och jag måste få skryta lite om mina bullar oxåå. Dem blev verkligen förvånadsvärt bra! Hoppas du tyckte om dem du me gumman :) Gjorde en stas kanlebullar med pistachfyllning istället för kanel och så blev det en sats med massor av vanlijsocker och smör, och lite kanel i. Blev himlans gott! Saftiga som attans blev bullarna så det lyckades jag med. Brukar lätt kunna bli lite torra annars när man bakar själv. Körde Tosse och Benjamin hem när jag skulle köra till jobbet.. Så där gick den dagen :) Hade jättetrevligt!

Idag har man inte hunnit med mycket eftersom jag sov så länge. Har lagat lite mat och plockat undan lite.. Fick så in i bombens ont i magen efter maten så jag gick och la mig en stund på soffan.. Blev sugen på att spela Guitarhero3 så jag startade mitt spel.. Jäklar vad roligt det är alltså.. Har inte spelat på länge nu men tänkte jag skulle utamana mig själv så jag slog till med att börja spela på nivån hard idag och minsann det gick!! Skitskoj! =) Aja nu ska jag sluta skryta, nu har jag skrutit om mina bullar och mitt spel.. Nu får det vara färdig skrutet för ett bra tag *haha*

Ska gå in och ta en varm dusch nu tänkte jag. Har fortfarande ont i magen.. Vet inte vad det e som krånglar.. Men men det går nog över igen.. Ska försöka somna tidigt idag men det lär inte bli så lätt så länge som jag sov.. Blir säkert trött efter duschen :)

Ni får ha en bra kväll alla läsare!!

Lugnt för en stund.. (8/7)

Ja då har man det ganska lugnt för stunden *peppar peppar ta i trä* Har varit att göra hela natten fram tills nu.. Mycket att pyssla med hela tiden. Men man har kunnat göra saker och ting i ett behgligt tempo så det har varit väldigt skönt. Får se hur resten av natten/morgonen ter sig..

Imrogon blir det en fullspäckad dag. Hämtar nog lillkillen på dagis lite innan 14 imorgon. Caroline kommer efter 14 så blir det en fika och lite traggande för oss sen kör vi till min lägenhet så hon kan hämta soffbordet och tv-bänken dem har köpt av mig. Skönt att jag blir av med det. Hade ingenstans att ställa det och inte så kul att behöva kasta sakerna.. Sen kör jag till Tosse en runda på kvällen innan man går på sista natten innan helgledigheten börjar. Jag tänkte faktiskt att jag ska ge mig på och baka lite kanal/vaniljbullar imorgon om orkar. Får bli innan Caroline kommer eller under tiden hon är där. Har man bara hunnit göra degen innan hon kommer så har man ju gjort det värsta. Vill inte gå upp allt för tidigt då man ska jobba på natten igen. Isåfall får man gå och lägga sig en stund på kvällen innan man kör iväg om man hinner.. Sitter här och är så sugen på bullarna nu..

Om man skulle gå och ta sig en varm kopp te kanske... Känner att jag börjar bli lite trött och frusen nu. Brukar vara så vid den här tiden på natten. Från 03.00 fram tills dess att man börjar med morgonrundan 05.00 går tiden lite segare känns det som om man har det lugnt. Men idag tycker jag det är ganska skönt att lugnet ligger över avdelningen för tillfället.. Ska gå och hälla upp den där koppen med te nu tror jag.. Hoppas ni har sovit gott inatt ni som inte sitter på jobbet som jag gör. Får uppdatera lite igen imorgonkväll när alla mina vardagsbestyr är avklarade :)

Godnatt godnatt!  

Jobb Jobb och Jobb

Jaha då ska man alldeles strax ge sig iväg till jobbet igen..  Får hoppas natten kanske blir lite lugnare inatt än den som var.. Men man överlevde. Var att pyssla med hela tiden och saker att göra under natten men man behövde inte springa så svetten rann iallafall :) Tror jag satt ner en halvtimme på hela natten annars var man uppe o flög runt hela tiden. Men tiden den gick fort! Får se vad den här natten kan ha att bjuda på..

Tisdag idag och jag har inte gjort mycket.. Ringde från jobbet i lund och gav mig besked på vad min lön skule hamna på där nere så det var ju skoj.. Sov fram till 15 idag faktiskt, skönt var det! Tog det lugnt i början av eftermiddagen men ikväll har jag minsann tagit tag i mig själv och gjort nytta. Gu7bben körde ut till garaget så klart så nu har jag tvättat, vikt en jäkla massa tvätt *pust* städat ordentligt och diskat. Snacka om att här e rent här hemma. Klämde in lite matlagning emellan oxå. Behövde lite energi. Nu är man verkligen uppe i varm så man ska nog hålla sig pigg dem första timmarna på jobbet tror jag. Skönt att veta att allting är rent och snyggt när man vaknar imorgon. Kan man åka iväg någonstans istället innan man sen ska jobba sista natten för denna veckan.. Ska flytta mina grejor från min lägenhet på torsdag och fredag så får jag städa den i helgen. Ska bli skönt att bli av med den nu! Slipper man ha det hängande över sig..

Nej nu får man ta på sig gummistövlarna ;) och köra iväg till jobbet.. Vem vet, det kanske kommer en uppdatering under natten om man har det lugnt.. Men ha inte för höga förhoppnigar! =)

Hej hopp!!

Var har tiden tagit vägen??

Ja idag undrar jag verkligen var tiden har tagit vägen. Nu är det strax tid för att bege sig iväg till jobbet igen. Jobbar 3 nätter i rad nu sen är man ledig ett par dagar igen. Har ju som ni har läst innan varit ledig i helgen så det känns helt okej att gå till jobbet ikväll..

Måndag idag och timmarna har verkligen flugit iväg.. Försökte dra mig länge i sängen imorse för att orka med natten. Sen satt jag vid datorn en stund och bara tog det lugnt.. Körde iväg och hämtade Sofie vid 2-tiden och körde henne hem.. Kollade in deras hus och stod och pratade.. Fastnade dät ute i 1½ timme :) Sen körde jag hem till Tosse.. Pratade innan imorse och bestämde att jag skulle komma när jag hade lämnat av Sofie. Så där gick ytterligare några timmar.. Gick till Ica och köpte lite dricka och lite glasss. Åt maränger och glass när vi kom hem till Tosse och har traggat en massa som vanligt, alltid lika trevligt!!

När jag kom hem hade älsklingen lagat mat som stod färdig på bordet så man satte sig ner till ett dukat bord med maten serverad.. Så skönt att komma hem till sånt ibland :) Har ätit och sen har jag och lilleman suttit i soffan och myst, kikat på lite olika barnprogram.. Kvällarna med honom är underbara! Mys och gos i soffan.. Han gör dagarna underbara! Älskar mina charmtroll :)

Nu har jag borstat tänderna på lillkillen och nattat honom.. Har man en halvtimme med den stora älsklingen innan det är dags att köra.. Kommer kanske en uppdatering under natten om man har det lugnt.. Annars får ni hålla er till godo med det jag har skrivit idag tills nästa inlägg dyker upp :)

Tjingeling!!

Ny vecka

Så börjar vi om på måndagen igen och ännu en ny vecka är här.. Lika spännande som allitd att få se vad den här veckan kommer bjuda på..

Helgen har varit fantastisk!! Och helt fullspäckad! Får nästan beskriva helgen dag för dag så det inte blir allt för rörigt för er läsare...


Fredag

Fredagen började redan 00.00 för min del efter som jag då satt på jobbet. Slutade 07 på fredagsmorgonen. Åkte hem och la mig för att sova några timmar.. Ställde klockan på 11.00 men vaknade inte förren klockan var efter tol och då blev det fart på den här tanten kan jag säga =) Packade ihop det sista snabbt som attans vilket resulterade i att jag glömde hälften som vanligt *skratt* Tur att gubben skulle komma på lördagen.. Körde och handlade, tankade bilen och tvättade av den lite grann.. Sen bar det äntligen av till första stoppen för dagen, Tyringe.. Dock lite försenad men det gick bra ändå.. Lämnade av grjorna jag skulle lämna hos Jeanette, pratade 10 minuter sen fick jag köra igen.. Nästa stop var äntligen sölvesborg.. Max var överlycklig över att äntligen vara framme. Tog en runda på stan med Sofia som oxå var där ute för dagen.. Kollade runt bland knallarna på stan och tog en god glass.. Max tjatade oavbrutet om när vi skulle köra till mormor Eva.. Hade han längtat efter i flera dagar nu. Så efter en trevlig timme och lite till med Sofia på stan så körde vi ut till min mamma. Sååååååå härligt att komma ut där igen!! Underbart! Saknar min mamma så mycket! Har varit jättemysigt att få spendera helgen ute hos henne, Jan och Abbe.. Jag och Max installerade oss i gäststugan med våra saker sen satt jag och pratade med mamma ett tag medans max lekte med sina bilar. Mamma gjorde jättegod mat på kvällen som vanligt.. Pastasallad och Jan grillade kyckling. Mamma hade gjort en sååå underbart god vitlökssås oxå! Hade ju kunnat äta hur mycket som helst av den! *mm*  Efter maten gick vi ut en runda med Abbe (hunden) kollade in de nya sjöbodarna. När vi kom hem åt vi jordgubbar och glass, himmelriket för Max som var överlycklig! Han åt som en häst på fredagen! Först två skålarmed pasta salladen sen ytterligare pastasallad tillsammans med kycklingen när den var klar. Sen blev det en portion med jordgubbar och glass och så fick han en extra portion med glass. Oj oj vad han åt :) Och han har varit så duktig hela helgen! Jag och älsklingen har uppfostrat honom väl märker man när man är borta med honom. Känns skönt.. Kan säga att han somnade som en stock på kvällen sen. Jag och mamma satt uppe och pratade jättelänge innan vi oxå begav oss mot sängarna för en skön nattsömn..

Lördag

Max sov länge på lördagsmorgonen. Vaknade till vid sju sen somnade han om igen så vi gick inte upp förren klockan var halv elva på morgonen. Det kallar jag sovmorgon med en 4-åring!  Vi gick upp och åt frukost hemma hos mamma. Max åt sin dubbelmacka som vanligt.. Var ute en runda och lekte med Abbe på tomten påmorgonen en stund. Och max sprang igenom vattenspridaren och halvbadade lite. Det tyckte han var morgonens höjdare! Han tyckte vi skulle köra och köpa en vattenspridare så fort vi kom hem som han kan ha på tomten tillsammans med pooolen. Vi får väl se om det blir någon sådan oxå.. Körde ut till syrran på campingen vid lunchtid. Ligger bara en bit ifrån mamma. Satt och solade med syrran hela eftermiddagen sen och barnen lekte. Max och syrrans två pojkar. Mosters älsklingar!  Glömde kameran hemma i helgen *grrrrrrrrrrrr* Burkar jag aldrig göra.. Så tyvärr har jag inga bilder.. Men men det kommer fler gånger.. Barnern hade jättekul och Max ville som vanligt inte åka därifrån när vi skulle köra. Så det var verkligen vilda protester kan jag tala om.. Egen vilja det har han verkligen!  Men efter många om och men kom vi ut till bilen och kunde köra till kristianstad för att hämta älsklingen.. Max somnade i bilen efter 5 minuter så han var trött.. Hämtade hjärtat som hade spenderat dagen i kristianstad med sina kompisar. Åkte hem och duschade sen körde jag mamma och Jan till deras bekanta vid 19-tiden som dem skulle spendera kvällen med. Körde hem igen och hämtade mina pojkar sen bar det av ner till stan i sölvesborg igen.. Var killebomfestivalen där i helgen.. Gick runt bland underhållningstälten, lyssnade på musik, åt god mat, köpte lite marknadsgodis och kikade på karusellerna.. Micke vann en hammare till Max som han gick runt med resten av kvällen. Lycklig var han! =) Efter 2 timmar var vi ganska nöjda så vi gick mot bilen igen. Gick inom Ica och handlade med oss lite gott hem som vi   kunde mysa med framför tv:n.. Max somnade nästan direkt när vi kom hem. Vi vuxna satte oss framför en film och mös.. Verkligen jätteskönt att bara få vara ibland! Körde iväg och hämtade mamma och Jan igen vid 24-tiden sen blev det sängen.. En härlig lördag!!

Söndag

Mina pojkar sov länge på söndagen. Jag gick upp vid nio-tiden.. Gick in till Abbe och tog med honom ut. Så gick vi på långpromenad i skogen och nere vid vattnet. Så ärligt det var! Kanonskönt väder var det oxå! Solen sken och varmt var det. Busade lite i skogen och sprang av oss lite grann. Mysigt att gå ut så på morgonen och gå bland alla träden som blommar och sen nere vid havet där vattnet tindrar och fåglarna kvittrar. Så lugnt och stilla.. Var ute och gick 30-45 minuter ungefär.. Väckte mina änglar när jag kom hem som fortfarande låg och sov. Gick in till mamma när jag fått upp dem så åt max lite frukost och så..  Sen började vi packa ihop och städa iordning efter oss för att göra oss redo för hemfärden. Vi tänkte vi skulle köra till busfabriken med Max så vi begav oss iväg på förmiddagen. När vi kom hem och såg hur mycket folk där var på busfabriken så vände vi igen.. Helt fullt! E så nu är det är semester och det var dessutom lite tråkigare väder här hemma vid den tiden då vi kom hem. Vi åkte hem istället. Jag var helt färdig och hade ont i magen igen så jag la mig på soffan och somnade. Micke var ute och spelade fotboll med Max sen hade han ställt sig o lagat mat så man vaknade upp till att maten stod på bordet. Vilken härlig gubbe man har ibland :) Han har varit fantastisk under helgen! Och max oxå! Jag tog Max och duschade honom efter maten för han var smutsig kan jag säga! Hadespelat fotboll utan skor bland annat, så svarta fötter som han hade har jag nog inte sett på länge *skratt* Men det hör sommaren och barnen till.. Efter en ordentligt skrubb blev det  sängen för lilleman som var helt slut.. Han somnade nästan innan huvudet hann landa på kudden =)) Kvällen för mig och älsklingen sen blev lugn. Kollade in filmen på kanal 5 som var kanonbra sen gick vi och la oss.. Jag låg och spelade spel på telefonen och väntade på att regnet skulle sluta så man kunde köra till Tosse gumman men i den tråkiga väntan någonstans så har jag somnat.. Regnet det bara öste ner efter filmen och blåste gjorde det så man


Oj oj oj vad mycket det blev här i inlägget idag! Har visst blivit en hel del man har gjort i helgen! =) Hoppas ni inte är allt för trötta i huvudet efter all läsning! Nu ska jag gå och äta lite tror jag.. Vi hörs en annan gång!



Tack mamma för en underbar helg!! Du är fantastisk! Världens bästa mamma!

Tack syster yster för en härlig lördag! Saknar dig och barnen redan!

Tack min älskling för en härlig och underbar helg med dig! Du är allt!
Tack för allt du har gjort för mig i helgen!


Helgen börjar ...

Helgen börjar närma sig med stormsteg och tiden den rusar iväg.. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det springer i hela kroppen på mig! Jag är en riktig sommarmänniska som älskar värmen och solen!

Har jobbat inatt efter en liten minisemester på 6 dagar. Det behövdes nog för att vila upp kroppen lite grann. Läka ut den envisa förkylningen som inte ville ge med sig riktigt innan. Natten var helt okej.. Hade att pyssla med hela tiden så timmarna rusade iväg men inte överdrivet stressigt så man kunde ta det i en behaglig takt. Skönt för både mig och patienterna när man har tid till det man behöver göra. Ännu en natt är här och det har varit fullt upp här på jobbet fram tills nu... Så timmarna har verkligen flugit iväg! Sista natten sen håller jag helg.. Blev en väldigt kort arbetsvecka. Men man ska absolut inte klaga över det :)

Helgen blir på resande fot.. Åker till sköna Blekinge imorgon för att sependera helgens timmar ute hos Mamma. Blir även tid med pappa och syrran som har huvagnarna på underbara campingen i Sölvesborg. Och alla andra kära vänner man har där ute som ska spendera helgen i härliga Blekinge.. Blir shoppning på stan, god mat och karusellåkning på killebomfestivalen (sölvesborg)

Blir inte många timmars sömn idag när man kommer hem. Slutar 07.00 och är hemma vid 07.30 sen ska jag upp igen kl 11 idag. Men men det går det oxå. Får sova middag sen för att ta igen mig lite och så lär det bli sängen ganska tidigt på kvällen. Fredagskvällen kommer jag nog spendera hos mamma i lugn och ro. Ska kika runt på stan under dagen och träffa Sofia. Även syrran har jag tänkt mig att träffa under dagen idag. Sen får man ner och åka karuseller på stan och ta en ordentlig runda där nere på lördagen när man är utvilad.. Äta någon god mat på stan på lördagskvällen och umgås med alla..

Nu ska jag återgå till arbetet igen. När man väl har fått en lugn stund blir man nästan rastlös. Och så himla trött på samma gång! Så nu får man röra lite på fläsket man har så man kommer igång igen. ´

Önskar alla mina härliga läsare en trevlig helg!

Kärleken blomstrar ...

Kärleken blomstrar och solen skiner.. Tankarna snurrar och i huvudet viner..

Himlen är blå, full av rosa moln! På dessa sitter jag svävandes och drömmer.. Jag funderar, grubblar, minns och ler. Tänker på all kärlek som jag är så otroligt lyckligt lottad över att få ha runt omkring mig och varje dag ser. För mig ter sig kärleken på oerhört många sätt. En puss på morgonen av mina älskade, det är kärlek! Ett telefonsamtal av mamma eller en underbar syster som bryr sig, det är kärlek! Vänner som lyssnar och ställer upp, det är kärlek! Jag är omringad av kärlek.. Men ibland känns dagarna mörka och långa.. Någonting saknas, man vet inte vad.. Tankarna är röriga och man är nedstämd. Då tar man fram sina minnen, man ringer en kompis, begär en kram av sin älskade och plötsligt känns världen full av kärlek igen!
Jag är så lyckligt lottad!