.......

Ibland när tanken den får vandra fritt,
ibland när jag är själv.
så kan jag faktiskt se dom saker,
som faktiskt kunde hänt ikväll.
Ibland när tanken vandrar fritt
och det piggar sig på armarna
för allt som kunde ha blivit mer.

Åh ja, jag tänker ibland på orden du sa.
På alla stunder vi delat och på allting som var du och jag.
Åh ja, jag tänker ibland på orden du sa.
Om hur vi skulle förenas i kyrkan en vacker dag.

Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Att du möter mig när min vandring är slut.
Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Ditt liv tog slut, men mitt fortsätter nu.

Om kvällen när jag vet att det är dags att lägga sig
och tårar trillar för att du inte är hos mig.
Spola tiden tillbaka, säga om och om igen att jag älskar dig.
För det känns som om jag vandrar i ett evigt mörker,
som om ingenting längre spelar någon roll.
Vi spolar tiden tillbaka, ha dig här hos mig.

Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Att du möter mig när min vandring är slut.
Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Ditt liv tog slut, men mitt fortsätter nu.

Tänk om allting vore annorlunda, tänk om det fortfarande var du och jag.
Jag tänker om alla tankar tumlade tomt och om livet är en drömvärld,
försover jag.
Tänk om allting vore annorlunda, tänk om det fortfarande var du och jag.
Vi spolar tiden tillbaka, säga om och om igen att jag älskar dig.

Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Att du möter mig när min vandring är slut.
Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Ditt liv tog slut, men mitt fortsätter nu.

Visst möter du mig när min vandring tar slut.
Ditt liv tog slut, men mitt fortsätter nu.

Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Att du möter mig när min vandring är slut.
Farväl min vän och jag önskar att vi ses igen, i himmelen.
Ditt liv tog slut, men mitt fortsätter nu.

Ny dag, Nya tag..

Ja då va det ännu en ny dag.. Tiden den springer iväg tycker jag.. Fast idag känns det lite halvsegt kan jag erkänna. Men har inte sovit så mycket så det är nog därför..

Var ute och körde Pärlan igår tillsammans med Tosse o Caroline.. Vi skulle ut o kolla på bilar tänkte vi och köra runt lite.. Körde runt görde vi verkligen men så många bilar eller race såg vi inte *skratt* Bara en massa poliser överallt och dem är ju inte mycket att titta på.. Men roligt hade vi ändå. Körde runt och snackade och så i bilen.. Hade jättetrevligt.. Skönt att slippa vara hemma ibland. Kolla in folket på stan är aldrig trist..  Annars hände det inte mycket igår. Var hos tosse en runda på förmiddagen sen körde jag ut till caroline. Sen blev det till att köra inom Tosse när jag körde hem igen. Alltid lika roligt och mat bjöd hon på oxå :D Nästa gång är det jag som bjuder henne och caper på mat. Någon god kycklinggryta eller något liknande tänkte vi oss..

Idag gick man upp ganska tidigt. Har varit iväg och visat min lägenhet för en tjej som var intresserad av den. Och hon tar den tidigare så det är kanon. Behöver man bara betala en halv hyra, skönt när man inte bor där. Hon kunde ta den nu direkt men för att slippa stressa bestämde vi att jag får 2 veckor på mig att flytta ut allting och städa lägenheten.. Ska bli skönt att bli av med den nu.. Nu efter man har varit iväg och visat den så har man mest suttit i soffan och tagit det lugnt. Ska försöka få i mig lite mat snart så man kan samla nya krafter. Sen får vi se vad kvällen kommer att bjuda på.. Har ingen aning än.. Får bli en uppdatering ikväll eller så kommer det imorgon..

Ha en trevlig dag!!!
Tjingeling!!

26/6-08 *uppdaterat 27/6-08*

Ja då var hon hemma! Ny pärlan :)) Står så fint på min parkeringsplats här utanför.. Sååååå härligt det känns! Min skrotbil höll på att rasa, idag tappade jag ljuddämparen på bilen precis innan vi skulle ner till bilhandlaren så det var verkligen tid att sälja/byta bort bilen.. Låter som bara den, spolarvätskan fungerar inte och bakluckan går bara öppna ibland så det var verkligen en befrielse att bli av med bilen! Nu har man köpt en:  Peugot 206 2.0 GTI - 00  Bilen är svart.. Jätteskön att köra och liten och bra =) Får plats överallt.. Så skönt det känns att ha en fungerande bil som inte läcker olja eller har en massa andra fel.. Nu kan man känna sig lite lugnare när man kör förhoppningsvis.. Har 6 månaders garanti på bilen ifall det händer någonting med motorn eller växlarna.. Skulle det hända något är självrisken 500 kr och jag kan lämna in den på en auktoriserad verkstad för att få den fixad.. Kanon!  Åhhhh så nöjd jag är!!! )) Hade micke med mig ner som fick rasta bilen ordentligt och kolla in allting så man inte skulle bli lurad.. Han kan ju det där med bilar.. Så nöjd så nöjd är jag med min pärla!!

Nu ska jag sluta babbla om min lilla bil :) Ska sätta mig i soffan och vara lite social mot gubben.. Kan säga att det verkligen kliar i benen på mig egentligen, vill ut o köööööööra :D Men det får vänta tills imorgon.. Hoppas alla ni läsarefår en underbar kväll!! Det ska jag försöka ha :)

Tjingeling!!!









Sista natten

Sitter man här igen.. Sista natten av 3 sen har man ledigt ett par dagar..  Tror att jag skulle vara ledig i hela 5 dagar faktiskt. Ska bli skönt! Välbehövligt om inget annat för jag börjar nog bli sjuk.. Halsont och huvudvärk som inte vill släppa.. Lite feber emellanåt oxå.  Så lite ledigt skadar inte just nu.. Slipper man vara hemma från jobbet om det nu skulle vara så att man blir sjuk, är ju ändå ledig.. Lite trist att vara sjuk kanske på sina ledig dagar men men vad gör man..

Sov länge idag. Tog igen den sömnen jag inte fick när jag hade jobbat natten innan. Gick inte upp förren 15.30 idag. Vaknade till vid 12 och fick gå upp och stoppa i mig lite Ipren men jag somnade om lika fort igen. Har varit iväg med mina pojkar en sväng i eftermiddags oxå.. Hämtade en cykel och lite annat.. Köpte fotbollsmål till lillkillen så nu är han lycklig! Han plockade i sönder dem andra målen så han har inte haft några på ett tag men nu blev det 2 nya. Vi gillar ju fotboll hela familjen :)  Nu ska det ut och sparkas boll i trädgården!!

Imorgon blir det en lugn dag. Ska njuta av att vara ledig. Gå upp lite tidigare än vanligt för att vända rätt på dygnet igen nu när man ska vara ledig ett par dagar. Förhoppningsvis blir det till att köra iväg och kolla in några nya bilar imorgon. Min bil börjar bli lite trött så nu är det dags för en ny. Behöver en bra bil som inte drar allt för mycket och som är i bra skick nu när man ska pendla till hösten. Har kikat på lite olika så ska ringa några av bilfirmorna imorgon som jag har hittat bilar hos och se så dom inte är sålda. Åka och kika på dom och hoppas på att man kommer hem med en ny bil imorgon.. Kvällen blir lugn med lite välbehövligt mysande..

Så har man uppdaterat lite idag oxå.. Hoppas ni sover gott där ute!

Äntligen en lugn stund

Ja nu har man äntligen fått en lugn stund här på jobbet..  Har verkligen gått i ett sen man började kl 21.00..Jag gillar egentligen när det händer saker hela tiden men just inatt är jag såååååååå fruktansvärt trött! Jobbade natten som var och har bara sovit 3 timmar under dagen.. Och nu sitter man här på jobbet igen. Har antagligen fått magkatarr så magen är ju inte den roligaste att gå och jobba med.. Inget kul med magont. Har nog blivit nu när man har börjat jobba natt istället.. Blir absolut ingen reda med mattiderna eller sömnen ibland.. Men men annars trivs jag med att jobba natt :) Ska inte sitta här och gnälla över lite magont.. Mina patienter har det värre än mig.

Måste säga att jag trivs väldigt bra här inne på KAVA (avd 35) Fungerar jättebra här inne och personalen är kanon dem oxå. Skönt att få göra någonting nytt. Men jag saknar vekligen mina arbetskamrater inne på 31:an (avd 31) Kärl/onk och urologi.. Har haft ett underbart år med alla där inne. Så det saknar man får jag erkänna. Men man har ju inte så långt dit, rakt över lilla hisshallen så är man där :) Försöker hälsa på när man kan.. Än så länge iallafall.. Till hösten blir det som sagt inget mer jobb för min del här på sjukhuset i Hbg.. Då är det barnakuten i Lund som väntar  *längtar*  Såå spännande det ska bli! Kommer bli en otrolig erfarenhet!

Vad har hänt annars dem sista dagarna.. Hmm... Midsommar firades ute i blekinge hos min syster med familj i deras husvagn.. Har även pappa där ute om sommrarna i sin husvagn och en hel del vänner från malmö.. Vi var nog 45-50 personer där ute i sommar. Min bror och hans kompisr, min halvbror med sina kompisar, vänner till familjen, syster yster, pappa m.m.. Förutom det mindre roliga vädret stundtals så hade vi en jättebra midsommar. Max trivs som fisken i vattnet där ute.. Kan springa rundor hur han vill nästan och massor av andra barn.. Och så är man ju ute hela tiden.. Bra för oss allihopa! Tosse, Jocke och lille Casper kom oxå ut en runda. Jätte trevligt! Resten av helgen blev lugn.. Eller rättare sagt söndagen blev lugn för den var ända dagen som återstod av helgen när vi kom hem. Var på bio med Tosse.. Kollade in Sex and the City.. Kanonbra!! Det var för en gångs skull värt pengarna man la på bion :)
Sen har det bara varit jobb som har gällt.. Jobbar inatt och imorgon natt sen är man ledig i nästan en hel vecka. Ska bli skönt.. Det behövs det oxå.. Kunna koppla av lite och ha ordentliga rutiner igen ett par dagar.. Kanske man kan lyckas få rätt på sin mage igen...

Har börjat räkna ner lite inför resan till Egypten :) Ska växla lite pengar i veckan oxå annat småpyssel.. Det är ett tag tills vi åker men tiden den går fort.. Man hinner knappt med allt vad man ska.. Måste verkligen ta ett ryck i vår lilla "trädgård" Men man har inte varit allt för sugen i höststormarna som har härjat dem senaste dagarna.. Skulle bli lite bättre väder nästa vecka så då får jag väl ta mig ett ryck. Trivs verkligen jättebra på Raus måste jag säga! Mysigt att kunna ha sinuteplats att pilla med och omrdået är lugnt och bra.. Och massor med barn vilket är kanon för Max. För min del med självklart, har lärt känna många nya människor sen vi flyttade hit, alltid kul :)

Nu gled jag ifrån ämnet som vanligt *haha* Men men  så blir det för det mesta.. Nu ska jag ta en runda och kolla till mina patienter.. 4 timmar kvar :)

Tjingeling!!

......

Ljuset inom dig

Mamma, min mamma se vad jag kan
jag kan nu gå och jag hoppar lite grand
för mina vingar de bär mig varthän jag än vill
Flyger dit där du är och följer ditt liv

Fast du inte ser mig så är jag alltid där
någonstans runt om dig i universums stora sfär
För jag färdas över ängar bärs upp en vind
tittar till dig och flyger ner och ger en puss på din kind

Jag samlar dina tårar och fyller på vår brunn
vars vatten blir till regn som landar på din mun
och tränger in i din själ för att läka de sår
som gör så ont av saknaden av att du inte får

ha mig intill dig närhelst du än vill
ge mig all världens kramar, vad jag än vill och lite till
För du vill visa din kärlek ge mig allt så fint
men mamma, din kärlek känns från jorden o ända hit

Jag säger stolt till de andra små änglar som är här
Titta - det är min mamma! och hon håller mig så kär
Jag lyser utav stolhet som blir till stjärnans ljus
som du ser om natten när det släckts i varje hus

För jag är den stjärna som lyser stark och klar
Jag är ljuset inom dig som alltid stannar kvar

Jag är ljuset inom dig som alltid stannar kvar


Linda Almö

Dags att skriva lite

Ja då var det på tiden att man försöker sätta sig ner och skriva lite grann.. Har jobbat en hel del så det har inte blivit mycket man har suttit här vid datorn. När man väl har varit ledig har man haft fullt upp med annat än att skriva. Men nuuuu så =))

Förra veckan var det mest jobb som gällde. Jobbade mina nätter som vanligt. Förutom jobbet var det mest mys som gällde här hemma med familjen.. Har suttit och kollat hus och lite sånt.. Städat, pysslat, möblerat om lite o haft mig.. Såna där praktiska saker som är lite småroligt att pyssla med när man är på humör..

Fredagen bestod av lite gott att äta här hemma och film på kvällen. Kollade på bland annat The Guru.. Sen gick vi faktiskt och la oss ganska så tidigt..

I lördags sov vi verkligen länge kan jag säga. Max var nog trött som inte vaknade och väckte oss förren klockan var nästan 11.. Det kan man verkligen kalla för sovmorgon!! Och skönt var det för oss allihopa.. Sen åkte hjärtat iväg för att skata lite och jag o Max körde iväg till Tosse.. Sen gick dagen verkligen undan! Körde till väla för att handla på systemet.. Gick även och kollade på H&M och Gina.. Sen körde vi till maxi för att handla lite grann och sen lämnade vi av tosse hemma hos sig för att själv köra hem.. Kom hem kl16 och 16.40 var jag färdig och hade duschat + gjort mig iordning för kvällen. Gick bort till mickes mamma tillsammans med micka och Max, skulle fira mickes syster. Sen kom tosse o company och hämtade mig.. Körde vi upp till Micael. Där började festen! Jag, Tosse, Marie och Pia.. O så grabbarna så klart! Micael och två kompisar till honom.. Vi käkade lite mat och drack lite så klart.. Spelade guitar hero och wii... Fy söööööööööören vad roligt alltså! Haha! Så roligt att jag till och med körde till siba i söndags och köpte ett guitar hero =)) Vi stack först ner till steakhous i lördags sen bar det av till hamnpaviljongen. Där efter åkte vi in till Retro i danmark.. Danade hela natten lång med Pia =) Tosse o marie åkte hem efter en stund igen men jag stannade kvar me Pia, Dennis och sebastian.. Vi tog båten hem 04.30 så jag var hemma lite efter kl 05.00.. Har en underbar sambo som kom och hämtade mig på knutpunkten kl 5 så jag slapp ta bussen eller taxi hem..

I söndags gick jag upp redan kl 10 trots allt. Var hur pigg som helst.. Körde till toss på eftermiddagen så vi kunde köra till micael o hämta våra grejor. Jag glömde min kaera där o tosse hade lite saker där. Först körde vi till siba o köpte mitt spel =)) Sen blev d maxi så vi kunde köra hit o grilla och spela lite.. Blev inte så mycket spelande för casper var jättehängig och hade ont i öronen så fick köra hem tosse ganska fort igen.. Blev ett stopp inom distriktläkarcentralen med casper först.. Vi får spela igen en annan dag gumman :)När jag kom hem testade jag att spela lite grann men klockan var så mycket så vi gick in o la oss istället..

Men idag har ja spelat hehe :P Har skapat ett eget band och kommit skitlångt! Tjänat massa pengar så man har kunnat köpa nya saker och annat, Skitkul!! Kommer kunna roa mig med detta hur länge som helst haha! Riktigt skoj alltså! Har städat lite här hemma oxå.. Plockat undan och så,.. Det behövs det oxå.. Nu när jag kollade mailen hade jag fått våra biljetter till egyptenresan =) Som man längtar nu!!! Särskillt med detta tråkiga vädret utanför fönstret.. Kommer bli en upplevelse för livet..

Nej nu ska jag kolla lite tv och sen spela lite till tror jag innan det är dags att nanna igen. Dagarna går så otroligt fort! Nu har ni iallafall fått en uppdatering för hela helgen och lite till! Ska försöka bättra mig med att skriva så småning om..

Ha en bra kväll!
Tjingeling!!!!


Oj oj oj...

Ja oj =) Jag vet inte vad jag ska säga, jag e såååå glad!!!! =))

Imorse satte jag mig i bilen lite efter åtta för att åka ner till lund.. Skulle ner till barnakuten på sjukhuset på en arbetsintervju.. Lite måttligt nervös men det gick bra ändå.. Med tanke på min översta meningen här i bloggen så kan ni nog gissa hur det gick =) Japp minsann jag fick jobbet! Antingen blir det ett vikariat först som sen kommer gå över till en fast tjänst eller så får jag en fast tjänst från början.. Mycket bättre kan det inte bli! Längtar redan tills man börjar den 8/9.. Ska bli så otroligt roligt och spännande!! Sen den siste okober åker vi iväg på internat med övernattning. Perfekt för mig som nyanställd att lära känna dem andra på min arbetsplats ännu bättre. Oj oj vad bra det känns nu!

Nu börjar lägenhets/husletandet på allvar.. Så småning om när vi har hittat något så flyttar vi närmre Lund för att jag ska slippa åendla.. Micke har inget emot att flytta och byta jobb. Men det kan ju ta sin lilla tid att hitta något. Man vet ju inte.. Kan gå på några månader men det kan oxå ta ett år.. Men nu ska vi iallafall börja söka och kolla runt aktivt. Vi siktar först och främst på hus.. Ska vi flytta en gång till nu så vill vi inte flytta till lägenhet igen.. Det blir hus eller radhus.. Jag längtar efter att bo i hus.. Kunna pyssla me trädgården.. Inreda och dekorera invändigt,, få ha något som är vårt.. Man kan göra vad man vill med huset. Måla om när man vill, bygga till o.s.v... Känns lite konstigt att sitta och kolla på hus =)

Inatt är det dags att jobba igen.. Har varit ledig nu en natt och det var välbehövligt efter 3 nätter i helgen.. Nu jobbar jag 2 nätter sen är man ledig helgen. Ska bli skönt.. På lördag blir det utgång med Tosse =))

Nej om man skulle ta och göra nån nytta innan man ska köra iväg till jobbet. Har precis vaknat efter en skön tupplur me Max på soffan. Vi somnade visst båda två =) Skönt med en eftermiddagslur..

Önskar alla läsare en trevlig kväll!!

Jag förstår inte....

Jag förstår verkligen inte hur man kan sätta allting annat före sina barn! Hur man kan tycka det är viktigare att vara ute på helgerna istället för att träffa sitt barn när man bara har sitt barn varannan helg.. Hur svårt kan det vara att planera in saker man vill göra dem helgerna man är barnledig? Hur kan man sitta och ljuga ihop det ena efter det andra för att slippa träffa sitt barn? Jag förstår det verkligen inte... Hur kan man säga ja till ett jobb där man jobbar varje helg och dessutom vissa dagar i veckorna så man inte kan träffa sitt barn på heeeela sommaren och lite till?! Och säga att man inte hade någonting att säga till om med schemat, isåfall har man inte berättat att man har sitt barn varannan helg.. Barnen går först! Tänk att inte träffa sitt barn på nästan 3 månader, hur orkar man det?! Jag blir så himla förbannad! Jag tycker det är ofattbart! Hur kan man antstränga sig så mycket för att inte träffa sitt barn och lägga så lite energi på att verka intresserad av att träffa honom/henne? Det är en gåta för mig!
Det finns inget viktigare än barnen!

Badat, handlat och myst..

Ja då sitter man här igen.. Härligt var det att komma ner till badet innan me Linda.. Bara tosse som saknades ju :) Barnen var lite griniga idag men det var nog mycket för värmen antagligen.. Max trivdes i den lilla poolen som vanligt men han var i den stora ett tag oxå.. Duktig och stor kille..

Lillkille har ju verkligen blivit en stor pojke idag! 4 år, tänk vad snabbt tiden den går!!  Han är så duktig! Visst har man en hel del duster med honom här hemma nu när han är i trotsåldern.. Testar verkligen minn a och sin pappas gränser många gånger men han är ändå världens mest underbara pojke! Duktig på dagis och duktig hemma.. Kan så himla mycket nu! Man blir så stolt över honom när man ser att allt han kan och allt han gör.. Alla fina teckningar som han ritar till oss om dagarna, så mycket han pratar nu. Nästan för mycket ibland *skratt* Munnen den går i ett och han är väääääääääldigt frågvis.. Har nog följdfrågor på det mesta.. Men om man inget frågar får man inget veta :)

Vi har varit iväg på toys`r us idag när Micke kom hem från jobbet och handlat lite grann. Max fick själv välja vad han ville ha för något.. Man märker verkligen då hur stor han har blivit.. Till slut efter mycket funderande blev det en räddningsbår och räddningshelikopter med lite gubbar och en haj till.. Den ska han ha i sin pool berättade han tydligt. Ska åka iväg och köpa en pool imorgon att ha hemma i trädgården så man kan bada även om man inte orkar gå iväg någon dag. Och Max tycker inte så mycket om att bada i havet så när det är riktigt varmt kan man vara hemma och bada i poolen istället för att gå ner till havet eller behöva köra till bassängerna.. Ska bli kanonskönt! Blir ingen jättestorpool men tillräckligt stor för att vi alla 3 här hemma ska kunna bada i den. Så det blir lite shopping imorgon oxå. Måste köpa lite nya badleksaker som han kan ha i poolen oxå.. Så kan vi sitta där i sommar och plaska och leka med våra badankor =))

Nu väntar maten på spisen
Tjingeling!!

Bada bada bada :))

Ja då sitter man här en snabbis nu innan det är dags att hämta lillkillen. Fast han e ju stora killen nu :D Har varit i stan med Linda sen imorse.. Gått runt o kikat efter en ny bikini till mig.. Efter många om o men hittade ja en som passar o som var snygg.. Gör lite ont att ha bikini på sig idag med tanke på min fina bränna på axlarna men vill man bli fin får man lida pin eller vad man säger.. Ska ha tröja på mig idag när jag badar så man skonar axlarna och ryggen.. Behöver inte få mer färg där för tillfället kan ja ju lova..

Ska bli otroligt skönt att åka iväg till bassängerna och bada. Så man får svalka av sig ltie grann.. Köpte ett upplåsbart vattendjur till max idag som han kan sitta på och skumpa rundor i i den stora bassängen.. Ska bli kul o se vad han tycker om den. Han gillar att simma runt i den lilla poolen med sina bilar så man får kanske inte i honom i den stora, vi får se :) Sen ska vi hem o hämta micke när han har jobbat färdigt så ska vi köra ner till stranden.. Micke ville nog bada.. Ska bli mysigt..

Nu ska jag köra iväg till dagis och hämta max och sen iväg till utebassängerna med Linda o Gidde. Tosse pch casper skulle oxå kommer ner sen.. Ha d bra gott folk!!

Aj aj aj

Ja aj är det mista man säger just nu.. Sooooom jag har bränt mig på min axlar idag.. Blir mindre roligt att försöka sova inatt *hmm* Men det har varit helt otroligt härliga dagar nu.. Varit iväg och badat me Max nu två dagar i rad nere vid utebassängerna.. Han har varit superduktig och badat en hel del faktiskt.. Så den där rädslan för att bada utomhus är nog på väg bort.. Bara havet som han fortfarande inte badar i men det kommer..

Låg och mös som sagt vid bassängerna igår och badade hela dagen.. Sen bar det av hemåt så man kunde duscha och äta lite middag innan vi körde till Tosse.,. Hämtade micke vid knutpunkten vid halv tio sen körde han mig tillbaka till tosse igen. Drack lite vin och hade trevligt me dem andra på festen.. Sen åkte vi ner till stan en runda och tog oss en sväng om på steakhouse innan micke hämtade hem mig igen.. Han var guld värd igår som
lät mig få min tid för mig själv. Han kom och lämnade min plånbok innan vi skulle ner till stan för den hade jag glömt. Sen körde han ännu en gång på natten och hämtade mig.. Och idag medans jag och Max har varit och badat och bara njutit av solen hela dagen så har han städat, handlat och diskat.. Man känner ju sig ganska bortskämd idag får jag säga :)

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra middag.. Gott det ska bli med fisk idag! Älsklingen ligger på soffan och tar sig en välförtjänt vila och min andra lille pluttis ssitter och badar.. Efter maten blir det massa söndagsmys i soffan innan det är dags att kypa ner i sängen och göra sig redo för morgondagens äventyr. Blir en shoppingrunda med linda inne i stan på förmiddagen medans barnen är på dagis sen ska vi ner och svalka oss i bassängerna resten av dagen.. Man får passa på i det underbara vädret så länge det varar och så länge man är ledig..

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
Nu lämnar jag in handduken och tackar för mig :)
Tjingeling!