Så var det helg åter en gång

Ja då lider fredagen mot sitt slut.. Ännu en helg har börjat. Och med den har solen kikat fram och sommarvärmen har svept in över oss med en väldans fart..

I veckan har det varit full rulle här hemma.. Måndagen bestod av en tur till väla för lite shoppning.. Måste tömma plånboken ibland ju :) På tisdagen packade jag och Max våra väskor och tog bilen ut till blekinge för en visit hos syrran i deras husvagn.. Satt och pratade hela kvällen efter barnen hade lagt sig.. Vaknade upp till en strålande sol på onsdagen och varmt var det oxå. Vi var ute hela dagen med barnen.. Även mamma och min andra syster kom på besök. Snacka om att Max somnade gott i bilen på kvällen när vi körde hem.. Tog inte mer än 5 minuter sen sov han som en stock. Igår städade jag lite grann här hemma och tog det allmänt lugnt.. Idag hämtade jag lilleman på dagis tidigt sen har vi varit ute i solen hela dagen. Har fikat och även ätit lite jordgubbar idag *inte helt fel*


Nu sitter jag åter här en liten runda innan man ska bege sig utåt en runda.. Promenera lite i den underbara sommarvärmen. Är otroligt härligt att kunna gå i ett par shorts och li9nne klockan 21.00 på kvällen.. Nu längtar man ännu mer efter den riktiga sommaren.. Sena härliga kvällspromenader innan sängdags, underbara solnedgångar, härligt plaskande i havet hela dagarna.. Ja sommaren får gärna komma för min del redan nu och stanna ett par månader..

Nedräkningen till resan har oxå börjat.. Man kan ju inte låta bli.. Känns som en eeeeeeevighet men tiden går nog fort. Man jobbar ju heltid fram till början av augusti sen jobbar man 80 % fram till resan så tiden den flyger nog iväg på ett eller annat sätt.. Åtminstone om sommaren blir fin..

Nu ska jag ta på mig skorna och göra mig redo för en tur i solen. Imorgon bär det av till utebasängerna med resten av gänget och alla barnen och likadant på söndag.. Söndagen kommer även bestå av kalas för lilleman som blir 4 på måndag.. Stora killen är han verkligen.. Tiden den går så fort! Var inte längesen han precis hade lärt sig gå och var ett år gammal.. Man hinner inte med.. Känns som det var igår ntrots att det var en hel evighet sen.. Nu kom jag av mig igen =) Det jag tänkte säga var att helgen är fullspäckad med massor av aktiviteter ute, även kalaset kommer vi ha ute så någon uppdatering kommer nog inte under dessa dagarna. Men lovar att sätta mig ner efter helgen och skriva några rader. Kommer nog lite bilder oxå.. Så ni får hålla till godo..

Ha en trevlig kväll alla läsare!

Nu är resan beställd och betald

Äääääääääääntligen!!!!!! Nu bär det av utomlands i sommar =) Den 25 augusti går flyget till Hughada i Egypten. Det ska bli riktigt härligt!  Har inte varit utomlands på flera år... Jag och Micke åker den 25 och kommer hem den 1 september igen. Blir 8 dagar i egypten.. Första dagen blir det sol och bad och installera sig på hotellet. Äta gott och kolla rundor.. Vi kommer på bo ett All Inclusive hotell i Hurghada (Shedwan Garden) Superfint hotell! Lägger en länk i slutet av bloggen.. Ska bli skönt att slippa tänka på vad eller var man ska äta.. All mat och dryck på hotellet ingår under hela veckan. Även vissa aktiviteter ingår..

Vi kommer försöka göra så mycket vi kan under veckan vi e borta. Egentligen hade man behövt vara borta 2 veckor för att hinna uppleva allting man vill göra. Men 2 veckor får det bli nästa gång.. Känns inte roligt att lämna Max så länge. En vecka är tillräckligt länge att vara borta från Max. Nästa gång vi åker utomlands så får Max följa med :)
Vi ska åka iväg med en båt ut till en Ö som ligger ganska nära hotellet där vi bor och snorkla bland korallreven *häftigt* Sen ska vi ta en 1-dagstur till Kairo och kolla på pyramiderna och staden. Sen blir det en dag till Luxor för att kolla på en massa tempel, konungarnas dal och tutanchamons grav. Är spännande med all kultur och historia där nere. Sen ska vi ut och shoppa lite oxå en dag.. Det  är ju ett måste =) Man får lära sig att pruta lite där nere..

Åhh vad jag längtar nu!! Den här resan är verkligen välbehövlig..

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma.. Här kommer adressen till hotellet vi ska bo på
Tjingeling!!!


http://www.ving.se/hotel/hotelmaster.aspx?resortid=1000&hotelid=32002&itemid=32002&DepartureDateTime=2008-08-25%2007:00:00&DepartureCode=CPH&DestinationCode=HRG&HotelCode=SHEG&RoomType=H12GAR

Bättre blogg här

Ja då var man tillbaka här på den gamla plattformen igen. Trivs mycket bättre här.. Har den gamla bloggen kvar ett tag till men den åker bort när den här sidan är färdig..  Försöker få till en lite roligare sida men det är inte allt för enkelt :)  Men det kommer så ni får ha lite tålamod

Hej svejs!