Ett bakslag....

Ja det känns verkligen så.. Idag sitter man med en fruktansvärd huvudvärk igen.. Känns som om man har trillat baklänges och slagit i bakhuvet.. Ont gör det och susar i öronen gör det oxå.. Har varit ganska bra nu ett tag och man har trott att allting höll på att vända.. Huvudvärken har funnits där men den har vait dräglig.. Molande huvudvärk som man på något sätt ändå har stått ut med.. Men detta är inte roligt.. Körde ett spinningpass med Mimmi igår.. Jag brukar orka 60 min.. Men igår kunde jag inte fullfölja ett 40 minuters pass.. Efter halva passet kändes det som om det small till i bakhuvudet och yrseln kom tillbaka tillsammans med huvudvärken.. Fick sitta ner och cykla den sista tiden och det var knappt så det gick.. Sen har jag inte hämtat mig.. Har legat hela natten med huvudvärken trots den ena värktabletten efter den andra. Och dagen på jobbet har oxå spenderats med huvudvärk.. Gnällig och lättirriterad är jag känner jag.. Orkar inget och vill inget heller för den delen.. Valborg idag men den firar jag här hemma  i lugn och ro.. Har skickat iväg gubben istället så får han roa sig lite ikväll.. Hade inte varit någon höjdare att vara hemma med mig ikväll.. Hade säkert bara fräst åt honom för ingenting.. Man blir ju lite grinig när man har ont. Men framför allt är jag nog mest väldigt irriterad.. Irriterad över att vara tillbaka på ruta ett igen med huvudvärken.. Vilket stort bakslag detta känns som! Blir så frustrerad!

Gårdagen var en riktig höjdardag får jag nog erkänna.. Har ju inte bloggat på ett tag men det har inte hänt så mycket förutom igår.. Bara jobbat en massa. Men gårdagen började tidigt.. Körde till tyringe på morgonen och hämtade upp jeanette kl 08.. Körde flisan till skolan sen hem till henne och gjorde oss iordning innan det bar av till vinslöv.. Där var det plåtning för hela slanten. Ja ni läste rätt.. Vi blev fotade för bröllopsmagasinet i MB Atelje's olika brudklänningar.. Vilken känsla! Hade så otroligt roligt! Ni får lite bilder efter helgen när vi fått bilderna av fotografen Richard :) Men oj vad kul det var! Hoppas det blir lite fler plåtningar så småning om.. Härlig känsla när man står där i brudklänningar.. Den första klänningen jag fick på mig var helt otroligt fin! Nästintill en sagoklänning med världens släp :) Ännu roligare var det ju att Nettan plättan var med! Har alltid lika kul med denna tjej! Helt otroligt! Vi skrattade så vi hade träningsvärk i magen båda två igårkväll.. Stackars Samuel som oxå var med hade inte det lätt med oss tjejer men han såg ut att njuta ganska väl av det trots allt.. Vilken kille hade inte varit nöjd över att få "gifta" sig med två härliga tjejer som oss! ;) Ska bli roligt att få se bilderna när dem kommer..

Nej nu orkar inte denna lilla tjej sitta framför datorn längre.. Blir soffan en stund sen sängen.. Ska proppa i mig lite mer smärtstillande först och hoppas på att få komma till ro inatt..

Önskar alla er andra en trevlig valborg!
Tjingeling!!














Sol inne Sol i sinne!

*visslar*

Vilket helt fantastiskt väder vi har idag! Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ta mig ut i solen och se om man kan lyckas få lite färg på kroppen innan kvällens bravader.. Kommer börja kvällen hos Mimmi och var den slutar, ja det får vi se! ;)

Tjingeling!!


Huvudvärk, busiga barn och ett gott skratt

Ja rubriken säger nog det mesta om denna dagen.. Har jobbat som vanligt. Man gör inte mycket annat känns det som ibland. Men det ger bra pengar i kassan här hemma.. Nu går man och längtar lite efter skatteåterbäringen som kommer till midsommar.. Blir till att lägga en liten del av dem på en resa till varmare stränder och resten blir till bilen.. Man får ju tillbaka en hel del.. Gubben blev lite avundsjuk för att jag får så mycket mer än honom men jag jobbar ju oxå lite andra arbetstider och skattar mer än honom.. Fast lite roligt är det allt när man känner att han blir avundsjuk för att jag får så mycket mer ;) Nog prat om pengar..

Dagen på jobbet har flutit förbi ganska bra... Haft fruktansvärd huvudvärk idag igen och den sitter fortfarande i men är på bättringsävgen iallafall.. Hade lugna patienter på avdelningen idag så vi har haft en lugn och skön dag.. Imorgon ska man vara ute på akuten.. Se om det kommer in några spännande åkommor och ambulanser imorgon.. Blir en tur till tosse imorgon oxå för att äta lite goda bullar och kycklingröra.. Ska bli gott!

Kvällen som är kvar ska spenderas i soffan med sambon min.. Just nu står maten och svalnar sen ska vi bosätta oss framför någon bra film efter maten.. Lite goda vitlöksbröd blir det som tilltugg sen.. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag ligga och halvslumra på soffan då man är ganska trött nu och fortfarande seg med huvudvärken.. Det är ganska skönt att somna till en film...


Nej nu ska jag gå och äta och spendera tid med gubben.. Lilleman sover ju redan som vanligt :) En duktig men just nu ganska busig kille kan man säga :) Älskade lilla trollet!

Sov gott inatt gott folk!
Tjingeling!

....

Jaha undra vad man nu har gjort eftersom man blivit blockad på facebook igen.. Jaja vissa människor är roliga..

Hemma igen

Så vart man hemma igen då efter en roadtrip till falkenberg med sambon, tosse och barnen.. Och attans vad trevligt vi har haft det!! Särskillt medans vi väntade på att gubben skulle bli klar med bilköpet och sen på hemvägen.. Musik, Allsång, och lite knäppta bilder med kameran, en härlig trip! Tur du följde med Tosse :D Ville mest bara kika in och säga att vi är hemma igen.. Bilen som gubben köpte gick fin fint hem och tur för han var väl det ;)  Nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova lite.. Arbetsdag imorgon.. Lägger ut bilderna från ikväll när jag kommer hem imorgon och berättar mer om dagen..

Sov gott!!
Tjingeling!


Kärlek i luften!!

Ohhhhhh det ligger i luften!!
Ohhh nånting e på gååång!!

Solen skiner och fåglarna kvittrar.. Humöret är på topp och kärleken flödar!
 *drar ett djupt andetag* Känner doften av sommar som strömmar in genom den öppna balkongdörren.. Doften av nytvättat från tvätten som hänger på tork där ute.. Livet leker och jag lever!

Lite trist att man sitter fast här hemma med tvätt och städning men är snart färdig..  Har ändå ingen bil så kan inte ta mig så långt så vidare man inte sätter sig på en varm buss.. Skulle varit neråt Lund/Malmö idag för fika med en väldigt trevlig familj! :) Men då sambon sålde sin bil idag så blev det andra planer då han fick ta min bil till jobbet idag.. Men men får planera in fikan en annan dag... Blir ju en tripp till falkenberg ikväll för att hämta sambons nya bil så sen får man ha sin egen bil ifred igen ;)  Han har varit snäll och passat på att kolla igenom min bil och servat den lite på jobbet idag så jag fick ju lite tillbaka för att han har fått låna den ;) Ska passa på att fylla på lite olja bara oxå innan vi drar iväg ikväll..  Ska ha med oss Tosse och casper så jag har lite trevligt sällskap på vägen hem :D Så himla trist att köra hela vägen från falkenberg hem själv.. Tosse vi skulle ju lika gärna köra hela vägen till Göteborg och ta vår glass då haha :P Fast å andra sidan, den roadtrippen mååååste vi ju börja från helsingborg endast för att köra till Göteborg och utan barn eller hur =) Ska ladda kameran idag så den får följa med på vår resa upp ikväll..

Nej nu ska jag snart ner och hämta upp lite tvätt till och slänga in sista maskiner.. Ska snart sätta mig på balkongen och sola lite till =)


Pigg och vaken (ironi)

Ja nu undrar ni ju säkert alla vad jag gör uppe så sent/tidigt.. Kalla det vad ni vill :) Det är så här att denna tjej jobbar en lördagsnatt som denna.. Inte var man allt för sugen på att köra till jobbet idag när vädret var strålande och man hörde alla som skulle ut och grilla eller ut och ta några kalla öl i sommarvärmen.. Men när man väl masat sig ner till bilen vid 20-tiden och började närma sig jobbet kändes det helt okej.. Man gör ju vad man måste helt enkelt. Och tur har man som verkligen trivs med sitt arbete!! Det gör mycket! :) Natten har flutit på och nu har man "ENDAST" två timmar kvar på sitt pass. Kvällen/Natten har gått ganska snabbt hitills så jag håller tummarna för att de sista två timmarna flyger förbi..
Vi har haft en hel del att göra fram till 4 idag.. Haft många ambulanser som kommit in inatt.. Det är antingen eller.. Ingen ambulans alls eller flera stycken under kort tid.. Alltid lika spännande när man jobbar :) Sen har det varit mycket sondmatning och inhalationer inatt.. Lite smått och gott att pyssla med. Det är så man vill ha det..

Ska bli skönt att sova några timmar när man kommer hem även om det inte blir så många.. Gäller att vända rätt på dygnet direkt igen då man bara har en singelnatt.. Så förmiddagen går åt att sova sen får vi väl se vad eftermiddagen bjuder på.. Inget direkt planerat men har lovat Tosse bosse bus att ringa henne när jag har vaknat så så får det bli :) Ska hämta lilleman hos farmor oxå när vi har vaknat till liv hemma.. Gubben sover säkerligen lika länge som mig imorgon... Han vaknar inte innan tolv när vi är barnlediga.. Sömntuta man bor med *ler*

Nu ska jag städa och pyssla lite här på jobbet.. Kika till mina små patienter så dem fortfarande har det bra :)
Hoppas ni sover gott vänner!

Tjingeling!

Härligt väder!

Vilket sommarväder vi har idag! Jag tar en paus från solandet och passar på att skriva några rader här.. Tack för era fina kommentarer allihopa! Alltid kul att läsa :) Tack Johanna gumman för kommentaren om min blogg =) Kul att höra att någon tycker att bloggen är fin *ler* Och tosse det är fiiiiin fina bilder jag lägger in i min blogg så det så!! :P Ännu fler kommer det snart då man har varit på kalas hos lille casper idag.. Fast han är ju inte så liten längre.. Fyllde ju tre, stor kille minsann! Och givetvis var kameran med som vanligt..

Nu sitter jag här hemma och njuter lite av lugnet.. Gubben är iväg på sitt håll och Max är hos farmor.. Han är i himmelriket när han är där =) Får massor av uppmärksamhet på alla håll och kanter.. Han har en underbar farmor! Idag blir det övernattning där oxå för hans del.. Han har längtat efter det.. Är det något han tjatar om så är det antingen när han ska åka till mormor Eva, Farmor eller till Jonathan och Alexander... Tänkte vi skulle åka till min mamma snart någon helg eller över en dag.. Han pratar mycket om det.. Och jag saknar ju min lilla mamma otroligt mycket! Och vi får absolut inte glömma att köpa ben till Abbe brukar max säga :) Ja han är underbar trollet! Vi har haft mycket bus och mys för oss de senaste dagarna :) Vad vore dagarna utan hans närhet.. Helt meningslösa! Är det någon som får en atta må bra, som får en på bra humör, som får en att verkligen vilja leva så är det vårt lilla troll här hemma.. Skulle inte kunna byta ut honom mot nånting annat!! Älskar det lilla underverket av hela mitt hjärta!

Nu ska jag ta fram min bok och sätta mig i solen på balkongen.. Njuta av det underbara vädret! Läsa och drömma mig bort..






















Fredag!

Äntligen fredag eller vad säger man? :) Min arbetsvecka är visserligen inte över så jag firar helg lite senare än ni andra men det gör mig inte så mycket.. Efter 2 år i sjukhusbranschen så har man vant sig ;) Det är nog bara gubben som aldrig kommer vänja sig helt och hållet vid mina obekväma tider..

Har nog inte så mycket att säga idag egentligen.. Kikar in som sist mest för att visa att jag lever och vi har det bra här i familjen.. HIF vann matchen igår, härligt! Men det satt långt inne.. Fruktansvärt dålig första halvlek.. Har även varit hos frissan och fixat till sommar frillan nu.. Skönt att bli av med lite av kalusen då man har så himla tjockt hår.. Så nu är det en ganska bra bit kortare, lite fräckare och nyfärgat.. Man känner sig som en ny människa! Man lyyyyyser! :) Imorgon är det dags för caspers kalas.. Så det blir lite gott att fika hos Tosse och några timmar där.. Sen får vi se vad som händer.. Blir nog att jag och trollet hittar på nåt mysigt bus tillsammans som vanligt :) 

Nu ska jag nog gå och pyssla lite här hemma innan man ska iväg.. Lyssna på bra musik som strömmar ut ur högtalarna och drömma mig bort! Ska försöka lägga in lite bilder sen på nya frissan och lite annat mys..

Tjingeling!

Kvällen är här

Ja nu är kvällen här och jag har suttit en stund i soffan med älsklingen och kollat på sjukhuset.. Han tycker det är ganska spännande även om han inte vill erkänna det högt alltid ;) Max har redan somnat.. Somnade lite efter sju.. Vi har det verkligen bra med det lilla trollet.. Han somnar vid sju på kvällen och sover till iallafall nio på morgonen för det mesta.. Han är så duktig :)

Dagen har flutit förbi och varit ganska lugn. Spenderade förmiddagen med trollet här hemma med mys i soffan.. Blev även lite prat med min underbara nettan över telefon.. Oj oj det märktes att vi inte har pratat på länge.. Hade massor att prata om! Sen bar det av till Tosse efter tolv nån gång.. Vi körde till lidl och handlade lite fika. Tosse bosse bus pantade aaaaaaaaaaaalla sina flaskor oxå haha :P Sen åkte vi hem och hämtade barnen som ficik stanna hemma hos tosse med hennes mamma.. Vi begav oss till gubbaparken där vi spenderade eftermiddagen i solen. Barnen sprang, gungade, lekte och hade sig.. Jonas kikade oxå föbi och lite senare kom Marcus med.. En trevlig eftermiddag..

Kvällen när vi kom hem har bestått av lite allt möjligt.. Max städade sitt rum.. Han är så stor så han får minsann städa sitt eget rum nu och sen kör jag dammsugningen och dammningen där inne.. Jag passade på att röja uppe i de andra rummen i lägenheten. Så vi9 var lagom färdiga när älsklingne komhem. Skulle bara ammsuga.. Micke ställde sig direkt och började diska+städa köket.. Ja ibland har man pli på gubben ;) Sen var det ju dags för lite mat i magen.. Jag fixade ugnsgrillad lax med citron och peppar, kokt potatis och kall sås (gräddfil, gräslök, rödlök, gul lök, senap) *smarrigt* Laga mat det kan jag :) Sen satte vi oss hela familjen i soffan mätta och belåtna.. Har kikat på lite barnprogram innan skrutten skulle lägga sig..

Imorgon är det jobb som gäller för vår del i denna familjen.. En vanlig vardag med andra ord.. Sen blir det antingen "Me and I party" för min del eller fotboll.. Vi får se imorgon :) Nu tjatar älsklingen om att han vill fortsätta mysa i soffan så jag ska hoppa över till honom..
 
Tjingeling!!

Här kommer lite bilder från dagens bravader

                                                     

Livet

Hakuna Matata,
det är ord som är bra.

Hakuna Matata,
gör att man blir glad.


Inga bekymmer,
man är lycklig var dag.
Är en härligt fri,
filosofi.
Hakuna Matata.


För, när han var ett vårtsvins barn.
När jag var ett vårtsvins-BAHAARN! (falskt)
- Oerhört bra.
- Tack.


Hans mage var krånglig det var inte så lätt,
det blev tomt på savannen när han blivit mätt.

Jag var känslig och vek trots mitt tjocka skinn,
var så svårt, ingen polare som ville bli min.

Åh vilken skam!
Han skämdes så.
Ville helst byta namn.

Vad betyder ett namn?

Hakuna Matata,
det är ord som är bra.
Hakuna Matata,
gör att man blir glad.

Inga bekymmer,
man är lycklig var dag.


Är en härligt fri,
filosofi.
Hakuna Matata.



...Hakuna Matata, Hakuna Matata, Hakuna Matata, Hakuna...
Inga bekymmer,
man är lycklig var dag.
Är en härligt fri,
filosofi.
Hakuna Matata, Hakuna Matata,
Hakuna Matata, Hakuuuuuuna Matata,
Hakuna Matata, Auuuuuuuuuuuna Matata,
Hakuna Matata, tata, tata, hahahaa

Ledig

Ja då har man en ledig dag idag.. Ganska skönt då jag inte är riktigt fit for fight.. Igår blev det ett nytt besök till JLC för min del då min urinvägsinfektion inte vill ge sig, febern har börjat stiga och smärtan över njurarna blev bara värre. Fick en ny kur penicillin som ska ätas nu i ett par dagar och hoppas den biter.. Får hålla tummarna.. Började igårkväll så än känner man ingen förbättring men imorgon ska det åtminstone börja hjälpa.. Tur det finns smärtstillande så länge.. Och så gäller det att inte vara allt för långt borta från en toalett under för lång tid *Skratt*

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här den sista tiden och det blir ingen lång uppdatering nu heller. Ville bara kika in och berätta att jag lever. Har suttit här och försökt knåpa ihop en ny design till bloggen och det blev ganska bra..Rosa är ju min färg om man säger så ;)  Trivs bra med den färgen och brukar få höra att färgen passar mig och mina mörka ögon så vi är en härlig duo jag och rosa :) Jag och max ska äta lite lunch nu sen bär det av en runda till Tosse så vi kan ut och rasta barnen.. Dem får springa av sig lite på lekplatsen.. Ska ta kameran med mig och lägga in lite nya bilder ikväll.. Har en del bilder sen förra veckan som jag itne blivit färdig att ladda upp. Har varit väldigt mycket jobb plus att man inte mått riktigt bra. Ska försöka bättra mig med att skriva några rader lite då och då..

Nu ska jag och älsklingstrollet äta lite sen bär det iväg!
Tjingeling!!

Längtan efter sängen

Nu är längtan efter min varma sköna säng väldigt stor... Så här fram på morgonkvisten kommer hemlängtan och längtan efter god natt/dagsömn.. Det känns att man jobbar 2 timmar mer när man jobbar nattpassen.. Men jag överlever.. Tycker det är ganska skönt att jobba natt om jag ska vara ärlig.. Sover som en stock sen när jag lägger mig.. Mer än vad jag gör när jag inte jobbar natt.. Lite extra trött är man nu idag då man inte har sovit så mycket innan man gick på. Har alltid lite problem med att sova på dagen när jag ska jobba första natten. Men när jag väl har jobbat natten sden och kommer hem och lägger mig sover jag som ett litet barn :) Ställer jag ingen klocka kan jag sova fram tills älsklingen kommer hem från jobbet 16.30.. De e dejligt! Enda nackdelen med att jobba natt är ju att sängen är så tom när man lägger sig. Men vi brukar hinna ligga och mysa lite innan jag kör till jobbet så vi får vår tid iallafall...

Nej nu ska jag gå och pyssla vidare =)
Tjingeling!!


Ny dag nya tag

Som vanligt så är det en ny dag med nya tag.. Eller denna söndagen har ju visserligen snart flugit förbi. Åtminstone halva.. Har varit en riktigt skön och lugn dag. Vi sov länge allihopa idag och sen blev det massa mys för oss tre i soffan med lite frukost och så..  Åkte iväg vid tolvtiden för att hämta en bekants bil som micke ska göra iordning och byta lite saker på.. Reparera och fixa.. Han e duktig han  :) Efter vår lilla tripp in till stan där körde jag hem max till farmor som han har tjatat om nu hela veckan.. Det är bara farmor, farmor, farmor hela tiden *ler* Där får man ju göra som man vill och all uppmärksamhet får man ju oxå ;) Så just nu är lillkillen fortfarande där. Vi har varit iväg på väla jag och älsklingen. Gått runt där och strosat omkring.. Blev ett par nya snygga sneakers till mig. Kommer bild lite senare.. Två nya böcker, en sovmask som man verkligen behöver nu när man jobbar lite fler nätter.. Efter besöket på väla tog vi en dricka o bulle på MC och körde ner till hamnen där vi sattes och fikade lite. Skönt att få umgås lite..

Nu sitter man här en liten stund och hjärtat spelar.. Ska snart gå ut och kika vad vi ska ha för mat ikväll. Sen får vi köra och hämta trollet.. Se vad kvällen bjuder på sen..

Nu blir det köket för min del!
Tjingeling!


Människans inre styrka och förmåga att bemöta världen och dess krav

Jag beundrar människans styrka att många gånger härda ut.. rida ut stormen.. ta sig tillbaka efter världens grymheten.. Människans förmåga att ta sig upp när man nått botten.. Att återigen bli hel efter att smulats i småbitar.. Livet är en gåva vi ska vårda och vara rädda om.. En gåva vi ska vara lyckliga över.. Men med lyckan kommer sorg.. Bitterhet.. Förtvivlan och Frustration.. Vi möter grymheter som vi alla tacklar på våra egna unika sätt.. Vi möter förödelse, förstörelse.. Vi fruktar ibland för våra liv.. Osäkerheten kryper in under skinnet.. Men vi har en unik förmåga att ta oss tillbaka igen.. Simma upp till ytan.. Vi står ut med alla dessa grymheter vi kan råka ut för.. Med eller utan stöd från omvärlden.. 

Människan kan vara underbar, helt fantiskt och otroligt bra! Men vi kan oxå vara fruktansvärt repektlösa, grymma, hänsynslösa och maktlystna! Vi skadar varandra.. Omedvetet och många gånger medvetet.. Vi gömmer oss när det okända dyker upp.. Vi hör.. Vi ser men agerar vi?!  När det handlar om våra nära och kära då finns vi där oftast för varandra.. Men när det kommer till främlingar.. Grannar.. Kompisars kompisar.. Vad gör vi då? Gömmer vi oss trots att vi hör och ser att något inte står rätt till? Väljer vi att blunda eller ingripa? Många gånger gör vi nog tyvärr det senare.. Vi väljer att stänga av.. Vi inbillar oss att vi varken ser eller hör vad som sker bakom grannens dörr.. Vad som händer utanför på gatan.. Köpcentreet.. I parken.. Vi skyddar oss själva.. Är det människans instinkt? Jag tror det.. Vi är "flockdjur" och står upp för varandra ibland men vi är också ensamvargar.. Vi månar om oss själva och skyddar vårt eget även om det är på andras bekostnad..



 

She walks to school with the lunch she packed
Nobody knows what she's holdin' back
Wearin' the same dress she wore yesterday
She hides the bruises with linen and lace

The teacher wonders but she doesn't ask
It's hard to see the pain behind the mask
Bearing the burden of a secret storm
Sometimes she wishes she was never born

Through the wind and the rain
She stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved
Concrete angel

Somebody cries in the middle of the night
The neighbors hear, but they turn out the lights
A fragile soul caught in the hands of fate
When morning comes it'll be too late

A statue stands in a shaded place
An angel girl with an upturned face
A name is written on a polished rock
A broken heart that the world forgot



 

Världen är full av orättvisor.. Full av saker vi inte kommer ifrån.. Men en del saker vi kanske kan styra? Vad ligger egentligen i människans natur och vad kan vi själva välja att påverka och göra någonting åt? Frågor som varje individ behöver ställa till sig själv.. Och kanske till människorna i dess närhet.. Till dem som sticker huvudet i sanden av rädsla istället för att våga möta det okända.. Vad är vi så rädda för många gånger? Varför vågar vi inte utforska? Varför blir människan så grym när det kommer till rädsla.. Rädslan för något nytt? Vi behöver våga spänna våra vingar.. Räta på ryggen och flyga ut mot det okända! Ut över havet och möta världen med öppna ögon.. Öppna armar som omfamnar det världen har att bjuda på.. Tro på att det okända faktiskt kan föra med sig något gott.. Det behöver inte vara farligt..

Sol vind och vatten

Höga berg och djupa haaaaaaaaav.. Det är mina drömmar vävda av! *visslar*


Våren är här och solen är tillbaka! Äntligen eööer vad säger ni gott folk! Vad bra man mår av detta. Så mycket piggare man är. Går och småtrallar hela dagarna och njuter av livet. Just nu är jag väldigt lyckligt.. Finns inte mycket att gnälla på.. Vissa människors beteende som man stör sig lite mer på än andras men ähh.. Inte jag som lägger min energi på något jag ändå inte kommer få eller komma någonstans med så inte min förlust..


Jag mår bra.. Jag lever.. Livet leker :) Jag älskar.. Jag är älskad. Jag har två helt fantastiska och underbara människor vid min sida varje dag.. Jag somnar med dem.. Jag vaknar med dem.. Jag spenderar mitt liv med dem.. Jag har en underbar familj som finns för mig och alltid stöttar mig. Även om vi bor en bit ifrån varandra står vi alltid lika nära varandra.. Jag har underbara vänner omkring mig som står vid min sida.. Som stöttar mig och alltid finns där.. Som gör livet roligt att leva och som förgyller min fritid.. Vänner som står där i vått och torrt. I alla väder.. Jag har ett arbete jag trivs med. En plats där jag får hjälpa andra och göra vad jag är bäst på.. En plats jag tycker om att spendera min tid på.. Underbara arbetskamrater. Vi är ett bra gäng med bra sammanhållning och finns där för varandra.. Jag har en fast inkomst som ger en bra ekonomi och det får jag ut av någonting jag gillar att göra.. Jag blir bättre och bättre på att ta hand om mig själv och min kropp.. Tack vare mina nära och kära.. Jag har många som bryr sig.. Och jag bryr mig lika mycket om än mer om mina kära än om mig själv.. Livet leker och jag njuter... Njuter av varje sekund!

Nu ska jag bege mig ut på en härlig långpromenad  i detta helt fantastiska vårväder!
Tjing!