Fredag och en dag ledigt

Ja äntligen har den efterlängtade fredagen kommit! Nu är man ledig för en dag iallafall =) Imorgon och på söndag är det dags för jobb igen men o andra sidan är man sedan efter helgen ledig 3 dagar i rad.. Det behövs så man kan hinna med allting som måste göras hemma oxå. Tur man har en duktig karl här hemma som hjälper till mycket när man jobbar som man gör. Han har fixat med disken och maten denna veckan. Även plockat undan lite oxå.. Har varit skönt när man haft fullt upp på jobbet. Vi har även städat ut den gamla lägenheten ch fått den besiktigad. Skönt att slippa tänka på den. Så nu är flytten helt och hållet avklarad! =) Sköns kanonbra!

Idag ska jag och Max ut på lite äventyr. Blir en stooooooor shoppingrunda för oss två idag =) Nu ska det kikas i affärer och handlas. Kläder, skor, dammsugare, micro för den vi har värmer visst inte som den ska längre hmm... Smink, hårfärg... Skulle behöva en ny plattång oxå men e lite kräsen med det så får se vad jag kan hitta för nånting.. Sen får vi inhandla lite saker som behövs när vi sen ska ha kalas.. Ska sätta oss ner ikväll jag och älsklingen och kolla ett datum då man är ledig och passar oss så får man hoppas det passar släkterna oxå :) Oj oj vilken lista det blev.. Jag och Max blir nog borta ett tag ;) Efter all shopping ska vi ut till caroline och barnen.. Så får de små barnen springa av sig och vi stora barn får prata av oss *skratt* Dricka en kopp kaffe eller tre.. Brukar bli några koppar eller hur caroline! :D

Kvällen här hemma kommer bli lugn med mina pojkar. Vi ska iväg och handla lite ikväll. Köpa hem nåt gott att laga till middag. Jag gör nog någon god kycklinggratäng tror jag.. Eller någon annan god gratäng och lite gott ris till det... Får se om vi kan hitta nån bra film att kika på ikväll oxå.. Man ska ju upp tidigt imorgon så det blir en lugn kväll idag..

Nej hörru ni nu ska jag börja göra iordning lillkillens kläder så han kan ta på sig.. Han vill att jag ska göra vid hans frissa på honom så jag får göra det oxå innan vi kör stan runt och lite =) Kanske kikar in en runda ikväll annars blir det nog efter helgen.. Har fått vårt internet inkopplat i lägenheten nu så nu går inte allting så segt längre =)

Hej svejs allihopa!

Måndag

Och trött är jag..... Varit en ganska tuff dag på jobbet idag.. Mycket patienter och massor att göra. Dessutom har man haft medarbetarsamtal med chefen som tar en stund vilket gör att man helt plötsligt har massor att göra när man kommer ut därifrån. Men så är det i livet. Allt kan inte vara lätt :) Var skönt att få medarbetarsamtalet avklarat så är det färdigt. Fick väldigt mycket positiv feedback av chefen idag vilket kändes oerhört bra! Man får gehör för det man gör vilket får en att fortsätta kämpa på och jobba sig uppåt och samtidigt trivas med jobbet.. Att få positiv feedback från chefen och även från arbetskamrater och föräldrarna till barnen man tar hand om gör att man känner en glädje i att gå till jobbet.. Nej det är inte alltid så skönt att gå upp kl 04 på morgonen för att köra till jobbet 05.45 men någonstans på vägen finner man styrkan att göra det för man vet att man åker hemifrån för att hjälpa någon annan och man kommer till en trivsam plats.. Jag jobbar inte enbart för att tjäna pengar och kunna försörja mig själv och min familj utan för att jobbet är en del av det roliga i min vardag.. Jag har hittat rätt... Jag har mina mål och strävar efter att hela tiden uppnå dem.. Att hela tiden växa med mig själv och mina uppgifter.. Att utvecklas och införskaffa mig nya livserfarenheter.. Jag vill kunna känna att jag har uppnått det maximala utav livet..

Fredag

Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus lilla rödluvan ;)

Nu sitter man hos tosse en runda och barnen leker.. Ska strax köra hem igen och fortsätta busa med älsklingen där hemma.. Vi har varit i stan en runda och fixat lite ärende jag och lillkillen.. Sedan har vi ätit lite lunch här hemma hos tosse.. Har klippt lille busungen idag oxå så nu har han en tuff frissa med färg i håret.. Han är så duktig plutten och sitter helt stilla, man blir ju så stolt!! =)

Nu har vi kommit iordning jättebra i lägenheten.. Idag har jag och Max sat upp schablonerna i sovummet. Blev riktigt snyggt! Nu är det bara nån taklampa och hylla som ska upp oxå.. Ska sätta upp lite tavlor tillsammans med älsklingen när han kommer hem. Lättast att vara två stycken så det blir rakt och så båda blir nöjda.. Fast för den sistnämnda sakens skull kan ju kvitta för han brukar överlåta inredningen till mig. Han litar på min inredningsförmåga och smakfullhet. Brukar inte bli så tokigt när jag gör det så det är väl inte så konstigt kanske =) Max trivs kanonbra med sitt blitenrum. Han har ju fått massor av saker med blixten i julklapp m.m så det har blivit kanonbra. Är bara gardinerna som ska upp och lite fler blixtenschabloner så e hans rum oxå kanon. Han tycker det är skönt med eget rum igen och det gör vi oxå. Man behöver lite "vuxentid" på kvällen när man går och lägger sig :) Och så har han alla sina leksaker på sitt rum oxå och det gör mycket för han har ju en hel del om man säger så.. Blir ganska stökigt om man ska ha hans leksaker i vardagsrummet m.m. för som sagt där e ju en del.. Men man är bara barn en gång =) Hämtade hans nya kläder för några dagar sedan oxå. Blev hur bra som helst! Det passade som d skulle och max är helt tokig i sina kläder =) Där e ju en del med motiv från filmen cars så klart :P Och massa andra tuffa kläder.. Köpte även lite som är storleken större än det han har så han har lite att växa i. Han växer ju en hel del nu. Märks på nätterna ibland när han vaknar av växtvärk. Men det hör ju alla barn till i den åldern.. Ni ska se honom i hans spindelmannen morgonrock som han alltid har på morgonen och myser i. Åh han e ju bara för go i den! Och så har han sin Blixten pyjamas på sig under.. Ja vad kan man säga mer än snyggt! ;)

Nej nu ska jag vara social igen.. Sen ska jag och lillkillen köra hem och lägga oss i ett varmt bad tillsammans =))

Tjing tjing!!

Flyttat

Så dår har flyttlasset gått och vi har fått undan allting till den nya lägenheten.. Nu ska den gamla bara städas sedan är flytten helt färdig.. =) I veckan ska jag o max packa upp det sista vi har kvar och sätta allting på plats..  Sätta vår prägel på lägenheten och inreda. Den har redan blivit såååå mysig!!!! Blev en ny soffa, nytt köksbord som införskaffades på ikea. Bland annat =) Och en ny tv oxå men den köptes ju inte på ikea dock *skratt* Att man kunde få in en 42-tums tv i min lilla bil var det inte många som trodde men det gick!! ;) Liten men smart bil har jag haha :P

Nu sitter jag hemma hos tosse och skriver.. Ska vara lite social snart =) Har inget internet hemma än så jag passar på att skriva lite nu när jag är här.. Ska snart köra hem och börja med middagen.  Blir hemmalagade köttbullar, sås och potatis idag.. Och så grönsaker till det så klart.. Lite nyttig får man ju försöka vara =)) Vi har som sagt fått upp väldigt mycket i lägenheten. Är bara lite smålådor kvar med prynadssaker och böcker som ska upp.. Lite tavlor och hyllor ska oxå på plats sen så :) Känns helt underbar nu!! Åh kan inte beskriva hur skönt det är att ha flyttat nu.. Bra start på det nya året minsann =)

Nej nu ska jag vara social innan jag kör.. Syns ja inte här på ett tag eller ni inte hör nåt från mig här i bloggen på ett tag så beror d som sagt på att vi inte har nåt internet i lägenheten än..

Önskar alla en trevlig kväll!!
Tjingeling!!

.........

Dont worry about the people in your past..
There´s a reason they didnt make it to your future..

Närmar sig helg och flytt med stormsteg

Ja i helgen går flyttlasset.. Skönt ska det bli.. Får hoppas man piggnar till så man orkar hjälpa till.. Men det ska väl gå bra.. Lägenheten kommer nog bli kanonfin så jag längtar tills allt är klart.. Har semester nästa vecka så då ska det fixas o donas.. Så mycket man orkar.. Är ju inte helt tif for fight men får hoppas det hinner bli bättre.. I slutändan blir nog allting väldigt bra..

En veckas semester sen känns som en hel eveighet.. Lyx :) Sällan man är ledig mer än max 2 dagar i rad.. Men jag trivs så himla bra på jobbet så det går bra ändå.. Man får så himla mycket! Man ger så lite och får tillbaka så mycket.. Av arbetskamraterna men framför allt av barnen man tar hand om och deras föräldrar. Barnen har sådan livsglädje och glimten i ögat trots att dem är sjuka.. Dem klagar inte som vi vuxna för en liten förkylning.. Nej dem står ut med mycket mer än så.. Och trots deras tillstånd många gånger så får man ett leende när man entrar rummet dem ligger i.. Vad finns det som värmen själen mer än det? Nu sitter jag här och nästintill saknar jobbet ju! :)) Kan man tänka sig :)

Har inte så mycket att skriva om idag.. Eller jo jag har nog en hel del som snurrar runt i tankarna men det får bli i ett annat inlägg.. Har inte orken till att sitta uppe och skriva mer just nu.. Så jag ska bädda ner mig på soffan igen och hämta krafter inför helgen.. Känner mig väldigt frusen nu igen..

Önskar alla läsare en trevlig kväll!
Tjing! :)

Flytt..

Någon som är ledig på lördag och känner sig manad för att hjälpa till att flytta lite kanske?? ;) Känns som att det kommer behövas lite flytthjälp så alla frivilliga uppmanas höra av sig =)

Måndag

En ny vecka är här med allt vad det innebär..  Jobbar hela veckan, flyttar till helgen så det blir en massa packande i veckan efter jobbet och sen bär det av till den nya lägenheten i helgen.. Skönt ska det bli! :) Allra mest längtar man efter att få inreda lillkillens rum.. Vi har massor av planer där minsann! =) Resten av lägenheten ska självklart oxå bli rolig att inreda.. Tycker lite pysselande är mysigt.. Blir även en runda till ikea på lördag mitt i flytten för att hämta soffan, köksbordet, fåtöljen och lite annat nyinköpt.. Blir nog väldigt mysigt när vi är färdiga. Ska passa på att ringa pappa i veckan oxå. Han är verkligen jätteduktig på att rita och måla. Så han ska få göra lite schabloner till mig har jag tänkt så jag kan måla lite på väggarna sen.. Snyggt med lite sådant..

Har jobbat idag som vanligt. Har varit en lugn och skön dag på jobbet för en gångs skull.. Härligt att hinna ta sig tid till sina patienter ordentligt ibland. Var många läkare där idag oxå så patienterna slapp vänta så länge på att bli behandlade. Ska bli spännande med vårt nya arbetssätt som snart startar.. Se hur det blir med det. Om vi lyckas korta ner väntetiderna lite med vårt Lean-projekt.. Ska snart ha medarbetarsamtal oxå.. Lite andra små möten och utbildningar är oxå på G. Så det rör på sig.. Händer saker hela tiden och spännande är det!

Kvällen blir lugn tillsammans med pojkarna här hemma.. Ska ta o ringa caroline strax har jag tänkt mig.. Kolla på Unga mödrar först :) Vi laddar upp ikväll inför resten av veckan.. Idag gör vi ingenting men imorgon sätter vi fart!

Nu blir det mys i soffan!
Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! =)

Tjing!!

23 år fyllda

Ja då var man ett år äldre nu ja.. Känns inget vidare speciellt om jag får säga så.. Nästa födelsedag som egentligen räknas är 25 men det är ju 2 år dit.. Jag får nöja mig med 23 detta året :)

Har varit en lugn och skön dag. Vaknade imorse av att mina två älsklingar kröp upp till mig i sängen och sjöng: Vi gratulerar. Och även en bricka med frukost till mig hade dem. Så det blev frukost på sängen imorse.. Inte helt fel. Och gulliga var pojkarna när dem sjöng för mig :) Vi har myst hela förmiddagen här hemma sen bar det av ut till bilen. Har kört runt och kikat lite överallt. Har även varit en sväng på ikea o nu har vi nästan bestämt oss för vilken soffa det kommer. Nu står vi mellan 2 st.. Ett framsteg kan jag säga *skratt* Har även varit uppe i nya lägenheten och kikat. Målarna har kommit en bra bit på vägen, känns jätteskönt! Så färdigt till nästa helg som det är sagt kommer det nog absolut att bli.. Ser ut som det kommer bli jättebra med alla nya tapeter vi har valt och så.. Nu längtar man bort tills allt är färdigt.. Har ju även semester när vi har flyttat så jag och Max ska greja med en hel del om dagarna..  En arbetsvecka kvar sen så! Sen ska jag njuta av en veckas välförtjänt semester och härligt ska det bli!

Nu sitter jag här en liten sväng, Max bygger med sina puzzel och älsklingen spelar lite xbox360.. Ska strax bege oss på maten. Eller mina pojkar skia det med andra ord =) Jag har fått i uppgift att bara ligga på soffan och ta det lugnt idag.. Ingen dum uppgitft det inte! ;) Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.. Uppdatering om det får ni imorgon..

Nu ska jag mysa vidare här hemma! Njuta av dagen!

Tjing!!

Längesedan sist

Ja nu var det ett tag sedan man satt här och skrev några egna rader.. Har haft fullt upp med vardagen så något bloggskrivande har det inte funnits så mycket tid till.. Nu har jag en liten stund över innan man ska sätta sig i bilen och köra ner till jobbet.. Känner migså faktiskt ganska peppad till att köra och jobba idag. Skönt när man känner det så! :) Vet att jag ska vara på akuten idag så det blir spännande och se vad som händer för roligt där idag.. Några ambulanser kanske dyker upp så man får jobba ordentligt och lära sig massor.. Det gör man ju av dem andra patienterna oxå men när det kommer en ambulans med en dålig patient då flödar adrenalinet i kroppen! En spännande känsla på något sätt.. Blir att vara ute på akuten för min del imorgon oxå sedan har man 3 välförtjänta och efterlängtade lediga dagar!
 
Fredagen blir lugn med lite fixande här hemma under dagen. Ska ta mig i kragen och städa/tvätta bilen med tänkte jag. På eftermiddagen/kvällen bär det av till Mimmi =)) Snacka skit och ta det lugnt en trevlig fredagskväll.. På lördag fyller man ju då år.. Ett år äldre i historien blir man, inte för att det lär kännas så mycket men det blir nog en bra dag ändå.. Har inte vågat planera något för sambon här hemma säger att han har planerat vad vi ska göra men det får jag först veta på lördag så bäst att inte bestämma något själv för då blir det nog liv i huset *skratt* Och på söndagen ska jag och Caroline köra lådor och allt som ska stå i förråden till den nya lägenheten. Hon har varit helt underbart snäll och lånat pickisen av sin far då och ska hjälpa mig.. Är oerhört tacksam för den hjälpen kan jag säga!! :) 

Morgonen idag har varit lugn och skön.. Gick upp och kokade min gröt som vanligt och åt en banan.. Sedan tog jag på mig träningsstället och träningsskorna.. Var ute på en rask pomenad i det fina vädret och lapade åt mig lite sol. Underbart ute! Med mössa och vantar är det kanonskönt ute.. Friskt i luften.. Man piggnar till lite grann och har dessutom fått röra på sig en del. Var ute 40 min ungefär, ganska lagom.. Därefter fick man började med middagen direkt som man ska ha med sig på jobbet ikväll.. Blir en god kycklingpsatasallad ikväll. Så nu har mina älsklingar middagen färdig när dem kommer hem.. Vilken service dem har va!? =))

Nu ska jag gå och se om kycklingen har svalnat så man kan slänga i den i salladen sen blir det en frukt och klä på sig innan man kör.. Önskar alla läsare en trevlig dag i det fina vintervädret!!

Hej svejs!


 

*skratt*

Hundens & Kattens Dagbok
HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

2009-01-01

Ja igår var vi som sagt ute på en liten promenix.. Hela familjen älskar att vara ute i det sköna vädret så promenader är vi glada för. Här är kanonmysigt att gå igenom den lilla skogen som ligger runt husknuten. Och rundan vi gick är alldeles algom.. Vu spenderade 1½ timme ute i det underbara vädret så lite foton fick man på kameran.. Tänkte jag skulle lägga in lite av dem här nedan i inlägget.. Sitter här och har inte så mycket för mig så då kan man ju passa på.
 
Har precis suttit och lekt med Maxen och hans bilar på golvet.. Vi har haft en massa tävlingar och det märks ju att Max  är kille för han vinner ju så klart alla racen *typiskt* ;)) Har även under eftermiddagen sedan älsklingen kom hem hunnit äta lite middag.. Blev korv och potatismos idag.. Max fick bestämma vad vi skulle äta :) Han är så stor vår lilla kille så han måste ju oxå få känna sig duktig och få bestämma ibland.. Det är när barnen blir delaktiga i vardagen som dem växer i sin roll och utvecklas.. Det är en del av barnens utveckling i livet för att så småning om bli vuxna självständiga individer..

Idag har vi bara myst här hemma lillplutten och jag.. Själv så körde man till jobbet igårkväll kl 20 för att börja jobba kl 21 och jobba hela natten.. Har haft en bra natt på jobbet. En hel del att pyssla med men ändå lugnt på någor.. Skönt när det är lite lagom :) Sen blev det bingen direkt när man kom hem.. Somnade och sov till 9.30 då ville Max upp så vi gick upp och han fick lite frukost och barnkanalen sattes igång. Sedan låg jag och slumrade på soffan någon timme till.. Vid halv ett körde vi iväg till Helsingborgshem och hämtade nycklarna till den nya lägenheten.. Jag och plutten var där uppe och kikade och han tyckte den var fin =) Ännu finare blir den när dem är färdiga med all renovering innan vi flyttar in.. Och det bästa av allt är så klart badkaret!! =)) Efter vår lilla runda körde vi hem igen. Var ute en liten stund innan vi gick in.. Har lekt,l busat och myst hela dagen. Det är så underbart att få vara hemma med honom.. Man njuter av varenda sekund och jag skulle inte vilja byta bort det mot något!! Han är min lilla ögonsten..

Som dessutom sitter och kallar på mig nu så det är dags för mig att avsluta.. Får se om man kanske kikar in här en runda till när han har gått och lagt sig.. Annars ses vi om någon dag igen =)

Hej svejs!!

                                                     


Barn är ingen leksak som man bara träffar och leker med när man känner för det..

Jag hoppas innerligt att det jag läste idag INTE är sant!!!!!! Jag vet inte vad jag gör annars! Du är den sista människan på jorden som förtjänar ett barn till!! Det låter kanske i andras öron hemskt att man önskar någon ett sådant öde men har man barn som man inte kan ta hand om och försummar så förtjänar man inte att få fler barn! Kan man inte ta hand om sitt första barn kan man inte ta hand om sitt andra.. Se till att skaffa dig ett liv, ett stadigt liv innan du ger dig på fler barn! Se till att ta dig an din son som du redan har innan du skaffar fler barn!! Jag kallar det barnmisshandel om du skaffar fler barn som läget är nu!!!! Man sätter inte barn till världen om man inte kan ta hand om dem.. Barnen kan inte välja sina föräldrar, det är vi som väljer dem!  Reda upp ditt liv innan du skaffar fler! Man är inte redo för barn när man redan har barn som man struntar i för att kunna festa, umgås med kompisar, vara med sin nya pojkvän utan att bli störd av barn, är ute och åker bil och är ute o springer hela nätterna.. Nej då ska man nog verkligen tänka en gång extra innan man skaffar ett barn till.. Jag hoppas av hela mitt hjärta för barnets skull och dess omgivning att du tänker efter riktigt noga innan du sätter det lilla oskyldiga barnet till världen...


2009

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORSTÄTTING!



Då var vi här.. På det nya året.. Sitter här och allting känns som vanligt *ler* Blev en lugn och skön kväll hemma igår.. Jobbade ju på förmiddagen så man var hemma runt 16 ungefär. Sedan blev det lite städande här hemma och även en runda till Maxi för att inhandla lite mer gott att fira in året med.. Åt thaimat igår som jag lagade själv och det blev inte fy skam minsann.. Blev lite godis till tv-tittandet och därefter vitlöksbröd och räkor doppade i lite majonäs *smarrigt*
Lillplutten var uppe till halv nio igårkväll sn var han helt slut så han gick och la sig.. Vi väckte honom lite innan halv tolv och begav oss in till stan. Körde och ställde noss uppe vid kärnan tillsammans med resten av helsingborg kändes det nästan som *skratt* Kanske inte riktigt men mycket folk var där iallafall och ett fasligt smällande när klockan slog 00.00.. Började lite smått redan innan och sedan satte det igång.. Max hade sin hörlurar på sig så han slapp höra allt smällande så högt men fick se fyrverkeriet ändå. Han var så glad! Åh vad mysigt det var! En perfekt start på det nya året! Var kanonmysigt uppe vid kärnan verkligen! Och man kunde stå och se ut över hela stan ner mot hamnen och över till danmark.. Synd att vädret inte var lite klarare då hade man nog sett raketerna över sundet oxå. Men ci fick se en hel del ändå och det viktigaste är ju trots allt att man är tillsammans med dem man älskar och ska spendera året med :) Ännu ett år får man säga.. Ja om 1½ månad har vi varit förlovade i 3 år! Kan ni tänka er.. Tiden bara rusar iväg!

Nej gott folk nu ska jag och min familj klä på oss lite varmare kläder och bege oss ut på en promenad i det sköna vädret.. Man behöver röra lite på sig. Sedan ikväll är det dags att jobba igen.. That's life! :))

Här kommer lite bilder och någon film på firndet igår.. Blev inte så många då min underbara men inte alltid så kloka sambo inte hade satt i minneskortet i kameran igen utan det satt kvar i den digitala fotoramen.. Han får se till att köpa ett minneskort till fotoramen i dagarna så han inte behöver ta ut mitt ur min kamera. Det är allt lite irriterande när man står och ska ta kort och kameran lyser upp displayen med ett: "Memory is full"  :)

Önskar alla en god fortsättning på det nya året!!