6 år sen.. Hur har det gått till....


No One Can Ever Take Your Place
Only you!


Var tar tiden vägen egentligen?? 6 år sen idag hjärtat sen du valde att lämna oss och gå vidare mot andra sidan.. Vad har hänt med dessa 6 åren? Man börjar fundera över vad man har gjort här i livet.. Det känns fortfarande som igår.. Det känns som det var igår jag fick det mest hjärtskärande samtalet jag någonsin varit med om.. Jag ber om att aldrig behöva vara med om det igen.. Marken försvann under mina fötter och hjärtat gick i tusen bitar.. Så många frågor men inga svar... Så många varför.. Det sägs att tiden läker alla sår.. Jag vet inte... Såren läks kanske men ärren finns för alltid kvar.. Saknaden och tomheten blir aldrig lättare.. Snarare tvärtom.. Du hade och kommer för alltid ha hedersplatsen i mitt hjärta vännen....

Dagen har vait ganska okej trots allt.. Har sett till att ha sällskap och ha någonting att göra hela dagen för att inte sitta hemma och fundera för mycket.. Ensamheten och tystheten är värst.. Har varit och hälsat på dig idag vännen... Pysslat med blommorna vid din grav och tänt ett ljus för att lysa upp nattens mörker hos dig.. Det är tufft men trots allt ganska skönt att få göra det speciellt en dag som denna.. En dag då alla tankar flyger iväg.. Trots den kalla vinden och regnet kände jag en värme som gick genom kroppen när jag stod där.. Det går inte att beskriva och dem flesta tror väl att jag är galen.. Men Patrik var alltid fruktansvärt varm på på kroppen och lilla jag var alltid frusen.. Så han la sig eller ställde sig tätt intill mig för att värma mig.. Den värmen kände jag idag.. Den där alldeles speciella känslan.. Rysningar gick genom kroppen på både ett kusligt och skönt sätt.. Han var där..

Blev en tur in till HLM med Jeanette efter man varit på kyrkogården och pysslat.. Där inne spenderade vi dem kommande timmarna med att luncha tillsammans, gå igenom stans klädesaffärer och bara njuta av att solen kom fram.. Blev ett besök hos frissan för Jeanettes del innan det bar av upp till Jonas för en kopp kaffe. Så härligt att träffa dig igen vännen! ÄNTLIGEN! D va inte en dag för sent.. Hoppas det gick bra hos fjällan sen ;)

Kvällen hemma sen har varit lugn o skön.. Ätit lite, kollat tv och kikat runt över nätet.. Nu är det sängen som gäller för min del.. Känner att huvudet börjar kännas ordentligt tungt nu och huvudvärken börjar bli värre.. Får hoppas man kan somna.. Ska göra vad jag kan för att plocka fram dem fina minnena av dig för att få skratta gott i drömmarnas värld trots att saknaden gör ont..

Natti natti gott folk!

Trött, Gnällig, Ont.. Dålig dag..

Idag är jag inte på mitt bästa humör.. Trött och gnällig efter en fruktansvärt stressig dag på jobbet med dåliga barn.. Har ont i huvudet och yrseln blir värre och värre känns det som.. Har börjat få ordentligt ont över ryggen och har ingen aning om vad det kan bero på .. Tog en sticka på jobb då jag brukar få smärtor vid en UVI men några tecken på det fanns där inte.. Hade plus på vita men inget annat.. E väl kroppen som försöker säga att den är trött jag vet inte... Ont har jag ialafall och gnällig är jag.. Ingen ide att bråka eller försöka diskutera med mig idag för man får sig bara en blåsning av mig..

Något annat har nog inte hänt sen sist precis.. Jobbat och haft fullt upp på jobb i två dagar.. Små pluttisar på bara några dagar som har varit rejält dåliga har man haft dessa dagarna.. Tufft men samtidigt gör det mig ännu mer beslutsam.. Jag SKA till neonatalen! Ett ställe jag vet att jag hade älskat att jobba på.. Ikväll händer det inte så mycket.. Jag ska ligga här på min soffa och vara allmänt gnällig tror jag.. Stänga av mig från omvärlden så dem slipper höra på mig och mitt gnäll.. Jobb imorgon igen.. Och på torsdag.. Sen är man ledig 3 dagar.. Blir självklart festivalpartaj på fredagen och sen bär det av till mamma tidigt på lördagen..

Nu kryper jag ner på soffan igen
Tjingeling!!


Lördag med vänner och en tur till GBG

Ja lördagen spenderades med vännerna.. Försökte vila lite till och från under dagen eftersom man inte sov så mycket under natten.. Seg som attans var jag men sova det gick inte.. Har så svårt för att somna när det är ljust ute oavsett hur trött jag är.. Körde iallafall iväg en sväng på förmiddagen för att försöka fixa en sugpropp för att kunna rensa mitt avlopp i duschen.. När man kommer hem igen med den och tänker: "Ja nu jäklar ska detta fixas" då visar det sig att sugproppen är för liten *grrrrrrrrrrrrr* Med mitt morgonhumör, trött som en gnu och ingen riktigt frukost plus lite sliten sen gårdagen så kan ni ju tänka er hur det lät i den här lägenheten.. Det var så att det rök ur öronen på mig.. Har försökt med en massa andra knep men det vill sig inte riktigt så jag får väl ut på jakt efter en större sugpropp idag.. Går att duscha men får bli en snabbdusch så det inte svämmar över i badrummet.. Och den här tjejen står ju helst lite längre stunder i duschen egentligen.. Alldeles för länge ibland..

Fick besök sen under eftermiddagen.. Väldigt oplanerat men men det behövdes väl.. Gick att prata dem första 10 minuterna som vanligt sen gick allt åt skogen som det gör nuförtiden.. David skrev och ville ha skjuts till drottninghög så när Micke hade gått körde jag och hämtade honom.. Eller vi körde samtidigt rättare sagt... Bar av till Maxi/Buse/Drottninghög.. Vi var för jäkla hungriga jag och David.. Försökte ringa Tosse och Niklas men inget svar så vi klampade upp till Tosse istället när vi ändå var så näa dalhem.. Plingade på dörren som aldrig förr eller hur var det gumman ;) Fick upp dem två sjusovarna ur dängrn och körde till Pizzerian på Ringstorp.. Gott med lite mat var det..

Körde David hem och Niklas till plantan sen styrde vi min bil hemåt till mig jag och Tosse för en lugn tjejkväll med film och så.. Blev dock lite ändrade planer då vi blev ganska rastlösa vid 22-tiden.. Vi drar till Göteborg och äter glass!!! Sa vi i munnen på varandra.. Det har vi pratat om sen förra somamren.. Så vi tgo på oss sköna kläder att sitta i.. Tankade bilen, brände en bra skiva, köpte lite färdkost sen bar det av till GÖTET! KL 23.30 rullade vi ut på motorvägen mot Göteborg.. Rastlösa och på världens bästa humör så klart! Shit vilket ryck! Dem flesta vi känner tycker att vi är galna, onödiga m.m men vet ni vad?! Det är såna här saker som gör livet roligt! Vem vet om det kommer en morgondag?? Man får ta vara på en dag i taget och göra det bästa man kan av det.. Tänker du alltid "det kommer en morgondag" så kommer det tills sist ingen morgondag och du har missat det där roliga du skulle göra.. Impulsiva och Spontana det är vi det..

När vi kom upp till Göteborg körde vi en sväng genom stan... Vilka turister vi kände oss som.. Var längesen man var där uppe ju.. Men trevligt hade vi.. Hamnade till sist vid Nordstan ungefär. Där stannade vi på en shell mack för att köpa vår glas.. Den var god ska ni veta! Tur var väl det *haha* Parkerade bilen på macken och började strosa runt lite grann.. Behövde sträcka på benen ordentligt innan man skulle sätta sig i bilen hemåt igen.. Gick förbi "läppstiftet" en stor vit/röd byggnad som kallas för det för er som inte vet.. Lilla Bommenheter det med andra ord oxå.. Gick vid kajkanten och kikade på lite båtar som låg där.. Hamnade vid Hotel Ibris.. En gammal båt man har byggt om till hotell, mysigt.. Sen började vi knata tillbaka mot bilen igen och började vår resa hemåt igen.. Musiken flödade på hög volym i bilen. Vi sjöng med för hela Sverige skulle jag tro.. Kl 04.00 rullade vi in i Helsingborg igen.. Så man är lite sliten idag oxå kan jag tala om men några timmars sömn har det blivit.. Somnade vid 5 nån gång och gick upp vid elva..

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost så kanske man piggnar till.. En kopp kaffe kanske hjälper till på traven.. Vi får se vad det blir..

Tack för en helt otroligt underbar kväll gumman!! Så skönt att bara få för sig något och dra iväg så där! Hade så roligt! Det gör vi om snart igen men som vi sa då drar vi tidigt på morgonen  istället för mitt i natten *skratt* <3


                                            

Lite sen uppdatering från Fredagens bravader

Ja helgen har varit fullspäckad så det har blivit dåligt med uppdatering här.. Även veckan har varit ganska så fullspäckad med framför allt jobb så någon blogg har inte varit första prioritet precis.. Men nu får jag ta mig i kragen och knåpa ihop några rader här..

Fredagen började med lite sovmorgon eftersom man var ledig.. Tog det lugnt och plockade lite här hemma.. Sen körde jag iväg till Tosse för att umgås lite. Micael ringde och ville äta mat med oss så vi tog min racerbil till Maxi för att handla med honom och Niklas mötte vi oxå på maxi.. Fixade lite gott att grilla hemma hos Micael sen spenderades halva första delen av kvällen där hemma.. Killarna spelade lite medans vi tjejer skötte både grillen och resten, kan ni tänka er.. Niklas hjälpte till lite med maten och dukningen så det var bara Micael kvar som istället fick ta hand om disken.. Vi fick ett ryck att vilja gå ut sen på kvällen iallafall så vi körde hem Niklas sen blev det till att göra sig iordning hemma hos mig och dricka goda groggar som Tosse kan konsten att blanda och jag kan konsten att dricka haha. Det blev party nere i stan sen några timmar.. Dock inte så länge för min del då någon verkligen fick mitt festhumör att dala... Så jag åkte hem ganska tidigt.. Inte för att jag sov så mycket, svårt att somna när man är irriterad.. Så måttligt trött var man på morgonen/under dagen iallafall.. Men kommer ett eget inläågg för lördagens bravader så det tar vi inte här..

Blev en väldigt trevlig Fredag fram tlls man åkte hem iallafall! :)


                          

Privat

Detta inlägget är lösenordsskyddat

Klicka HÄR för att komma vidare till texten

Trött som attans men flitig ändå

Usch ja idga är man trött som få... Märks att man har jobbat inatt och inte fått så mycket sömn.. Kunde ju inte sova så  länge när jag väl kom hem eftersom man bara hade en singelnatt.. Tvungen att vända rätt på dygnet direkt.. Men det går bra ibland.. Har hunnit med att vara flitig idag iallafall.. Blev en snabbis till Ikea för att köpa mattan jag skulle ha till vardagsrummet sen bar det av till ÖoB för att köpa lite skruvar och verktyg.. Blev en tavla, rengöringsmedel och en del köksredskap oxå.. Hmmm att jag aldrig kan komma hem från affären med endast det jag skulle handla.. Körde till willys och köpte lite gräslök och annat till såsen som skulle göras till middagen idag.. Köpte hårfärg som jag snart ska lägga i håret oxå.. Ska bara orka resa mig från soffan *skratt* Mätt och belåten efter maten är man ju..

Nu börjar det bli ganska mysigt här hemma.. Känns som hemma snart.. Ett litet databord som fattas och nån tavla till eller två men annars är det helt okej här hemma nu.. Får väl försöka ta några bilder och lägga upp här på lägenheten sen nån dag.. Vet att det är lite efterfrågat..

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan igen.. Ville bara kika in och visa mig.
Tjingeling!!

Hemkommen från jobb igen

Ja då har man kommit hem från ett arbetspass.. Haft det lugnt första timmen sen började det rulla in ganska bra med patienter.. Men tiden har gått snabbt iallafall eftersom man har haft att göra.. Det är fördelen.. Har inte behövt stressa allt för mycket heller så det har varit lagom.. SSkönt att komma ivög till jobbet lite och komma på andra tankar.. Jobbdags imorgon igen men då har jag nattpasset så man har ju hela dagen på sig att ta det lugnt och göra annat.. Ganska skönt med en singelnatt bara..

Kan säga att jag har inte orkat skicka ut mail till folk om lösenordet som man behöver för att kunna läsa vissa inlägg som jag lägger upp i bloggen.. Så ni som vill kunna läsa dem får skicka iväg en kommentar här om att ni vill ha lösenordet.. Glöm inte skriva i er mailadress så jag kan maila uppgifterna till er..

Nu återgår jag till det vanliga livet igen.. Ska snart lägga mig och läsa lite tror jag..
Tjingeling

Lördag och dags för jobb om ett par timmar

Ja då  sitter man här med en ny dag framför sig.. Vad den kommer bjuda på  vet jag på ett ungefär då jag ska jobba ikväll.. Men det är skönt att komma iväg till jobbet.. Tänka på något annat och få träffa sina arbetskamrater.. Och alla helt underbara barnen så klart..

Fredagen blev väldigt trevlig igår.. Lämnade Kellie vid halv fyra sen satt jag och pratade med Tosse medans hon rökte en cigg sen bar det av till Tyringe för att träffa min underbara gumma Jeanette.. Hon och Fidde skulle bjuda på mat och ha brännbollskväll m.m.. Så kul det var att komma hem och träffa en massa människor man inte har träffat på länge! Många av Fiddes kompisar är folk man känner sedan tidigare eller känner man deras flickvänner sedan tidigare.. Hade underbart kul iallafall. Var skönt att komma iväg lite.. God mat var det.. Men regnet höll i sig fram till efter kl 21 så det blev inget spelande för mig.. Dem kom igång med spelandet vid halv tio och jag skulle köra vid 22-tiden så jag fick vara fotograf istället med Nettans kamera.. Får hoppas det blir en sådan trevlig kväll snart igen och då hoppas vi att vädret är med oss..

Om man skulle äta lite frukost kanske? Ja så får det bli..
Tjingeling!

En helg med jobb framför sig..

Ja då var det fredag igen och helgen närmar sig.. Kvällen blir lugn för min del.. Ska åka och lämna Kellie till Tess lite senare.. Just nu sover hon gott i vagnen efter lite mat och bus.. Har fått en sån fruktansvärd huvudvärk idag! Uhhhhh blir så trött på den.. Har haft massa stickningar i armen och fingrarna oxå.. Känns lite så där med tanke på allting.. Men har pratat med min doktor som skulle ta kontakt med Neurologerna och be dem kalla mig lite tidigare än vad dem skulle gjort annars.. Kommer stickningarna tillbaka igen så ska jag söka akut om inte hon har någon tid till mig på vårdcentralen.. Men det blir nog bra.. Försöker att inte tänka för mycket :)

Imorgon och på söndag väntar jobb.. Men det känns helt okej trots att alla andra håller helg.. Jobbar bara 2 dagar nästa vecka så jag klagar inte.. Ledig hela nästa helg FRE-SÖN och helgen där på är jag oxå ledig hela helgen.. Lite ovant för det brukar man inte vara så ofta.. Jobbar man inte hela helgen så jobbar man oftast fredagen iallafall och är ledig lördag+söndag.. Så det känns som man har ett helt okej schema faktiskt..

Nu ska jag luta mig bak i soffan och mysa med bebis för nu låter det som lillsnäckan håller på att vakna igen efter middagsluren..

Tjingeling!

...

Det här är ett lösenordsskyddat inlägg

Klicka HÄR för att komma vidare...

Dags för sängen kanske?

Ja det är kanske dags att krypa ner under täcket för en liten lur.. Kellie sover som en stock efter en flaska mat och lite gröt.. Blev några skedar gröt till kvällen ed lite banan.. Vet inte riktigt var hon har tungan någonstans så det såg ganska roligt ut.. Men det är ju så med dessa små underverk i början när man börjar ge dem mat med sked istället för flaskan :) Det är tur att jag har dig och barnen tess så jag har lite sällskap ibland nu när man annars är själv..

Det kommer bli så att vissa inlägg i min blogg kommer bli privata hädanefter. Är så himla trött på allt skitsnack som folk hittar på för att dem inte kan läsa ordentligt eller bara läser vissa ord. Sen finns det vissa tankar som är privata som jag anser att vissa inte har med att  göra.. Folk som inte är i min närhet behöver inte veta allt om mig.. Speciellt inte när det finns människor som läser bara för att nyfikenheten är värre än en apas nyfikenhet för att dem ska ha något att prata om.. Ni märker ju när det kommer ett lösenordsskyddat inlägg så då får ni fråga om lösenordet ifall ni vill kunna läsa vad där står.. Tankar och inlägg som handlar om min familj och vad jag gått igenom i livet tidigare som tar upp stora delar av mina tankar kommer finnas under lösenordsskyddade inlägg..  Det är endast tankar och funderingar som kommer finnas där.. Inget prat om någon annan.. Inget prat om hur dagarna har sett ut.. Inget prat om vad jag ska göra de kommande dagarna.. Allt sånt kommer hamna här utan lösenord.. Det är mina innersta tankar som inte alla kommer få tillgång att läsa längre..


Nu kallas sängen gott folk så man orkar upp med lillsnäckan imorgon.. Blir lite middag här med vännerna sen under dagen och på kvällen blir det mys med mina pojkar..


Natti natti!!


lösenord

Här är ett lösenordsskyddat inlägg..

Klicka här  för att komma vidare

Tillåt mig att skratta

Oj oj oj alltså! Jag skrattar så jag ligger dubbelvikt på golvet snart! Idag har jag nog hört världens största och sämsta lögn som jag någonsin har hört!  *skrattar* Tänk vilka människor det finns och vilka fantasivärldar dem lever i.. Ibland bli man nästan mörkrädd ibland skrattar man bara åt det.. Stackars människor när bubblan spricker... Aja jag har fått mig ett gott skratt idag och det tackar jag för :D Nu ska jag återvända till bebismyset =))

Värderingar i livet...

Alla värderar vi olika saker olika högt här i livet.. Det är inget fel med det.. Vad som är viktigt för mig är kanske inte lika viktigt för någon anna.. Vad man värderar högst i livet beror på vad man har i bagaget.. Hur livet ser ut just nu.. Vad man har för drömmar om framtiden.. Men det finns vissa saker som jag inte kan förstå att vi människor värderar olika högt.. Framför allt våra barn.. Hur tänker man när man sätter andra saker före sina barn? Hur kan man prioritera ner sina barn på den där listan man har över viktiga saker i livet? Barnen ligger oss närmst om hjärtat.. Åtminstone så är det så det borde vara.. För till vem eller vilka saker i livet har vi lika starka band som vi har till våra barn? Mycket är viktigt i livet men våra barn är viktigast.. Det är vi som väljer barnen inte dem som väljer oss.. Vi har ett ansvar gentemot våra barn.. Att ge dem en trygg och kärleksfull uppväxt.. Att sätta dem i det främsta rummet och lära dem att leva med kärlek.. Vi är förebilder för våra barn och ska föregå med gott exempel.. Alla misslyckas vi ibland, vi är bara människor.. Men det är skillnad på att försöka och misslyckas eller att inte försöka alls...



.....

Snart har 6 år gått... 6 år!! Vart har dem tagit vägen? Det känns fortfarande som igår.. Det känns som om det vore igår ditt leende förgyllde min dag.. Ditt skratt och din underbara röst spred glädje.. Det känns som om det vore igår jag låg i din famn.. Hade hela livet framför mig, i tankarna och drömmarna med dig.. Det går inte en dag utan att mina tankar flyger iväg till dig hjärtat... Ibland brister jag i skratt.. Tänker på alla fina stunder vi hade.. Alla påhitt du hade för dig.. Din rastlöshet som kunde göra folk tokig! Ibland brister jag i gråt.. Då blir saknaden för stor.. Jag vill ha mer än bara minnen.. Jag vill ha dig nära igen.. Känna din hud.. Dina andetag... Tankarna skenar.. Tänk om... Hur skulle livet varit nu om livet hade tagit en annan väg? Om du fått stanna kvar..

Jag vet baby att du har det bra.. Du lever gott och lever livet där du är nu.. Jag vet att du vakar över mig.. Du kommer alltid finnas hos mig.. Du försvinner aldrig.. I mitt hjärta har du hedersplatsen!  Men jag är fortfarande arg.. Fortfarande ledsen.. Arg på dig, arg på livet, arg på den som tog dig ifrån mig.. Frustrerad över att stå där helt maktlös och vara tvungen att lämna över dig i någon annans armar.. Jag är självisk jag vet.. Jag vill ha dig här! Jag klamrar mig fast vid tron om livet efter döden.. Att du trots allt har gått vidare till en plats där du mår bra.. Det får mig att kunna gå vidare.. Jag lever för mig själv.. Men jag lever oxå för dig!

Många gånger finner jag styrka och mod hos dig fortfarande.. Du är fortfarande mitt ledande ljus i livet.. Jag vänder mig allt som ofta till dig och jag vet att hör mig.. Jag vet att du har ett finger med i spelet när det gäller vilken riktning mitt liv går i.. Att du fortfarande ser till mitt bästa... Men varför på avstånd och inte här...

Ikväll blöder hjärtat.. Såret är djupt.. Man säger att tiden läker alla sår.. Jag vet inte... Borde det inte vara läkt nu? Och när såret läkt så finns trots allt ärren kvar.. Ärren som alltid påminner om såret..

Saknar dig hjärtat............

livet

Livet gör snabba vändningar ibland.. Ingenting blir som man har tänkt sig.. Tidsplaner spricker.. Drömmar går förlorade.. Vi går andra vägar än vad vi har väntat oss.. Hela livet består av olika vägskäl som vi hamnar i.. Vi gör våra egna val men hur vet vi vad som är rätt? Vilken väg är rätt? Den eller den.... Hur gör vi för att välja rätt? Ska vi följa hjärtat eller förnuftet? När ska vi följa vad eller båda två? Vi gör massor av val under livets gång och det blir inte alltid rätt. Men vi lär av våra misstag.. Vi lär oss av det som blir fel.. Åtminstone dem flesta av oss.. Vi är bara människor, alla gör vi fel ibland.. Vi har alla fel och brister.. Inte alltid väljer vi rätt riktning i livet men vad gör det?.. Vi kan inte vrida tillbaka klockan och göra saker ogjorda men vi kan inse våra misstag och försöka göra rätt i framtiden..

 Man lär så länge man lever..

Slut på semestern

Då var det dags att börja jobba igen.. Imorgon är första dagen efter 1.5 veckas semester.. Har dock inte känts som så mycket semester med flytten, halsfluss och en massa annat.. Men dem sista dagarna har iallafall varit kanon! Haft Kellie så man har fått mysa massor med bebis! Träffat mamma, Jan och idag blev det till att träffa Syrran och Caroline.. Har varit dop, lite shopping och även trevligt sällskap med vänner.. Så de senaste dagarna ska jag inte klaga på.

Ska bli trevligt att träffa sina härliga arbetskamrater igen.. Men nästa sommar ska jag ta 4 veckors sammanhängande semester istället för att dela upp den som jag har gjort nu. Tiden går alldeles för fort när man bara har knappt 2 veckor.. Dem veckorna har man så himla mycket mkan ska göra. Hade man haft 2 veckor till hade man kunnat koppla av och ta det lugnt dem sista 2 veckorna.. Men det vet man till nästa gång Man är glad över att ha semester överhuvudtaget... Att man har ett jobb så man kan få semester... Inte klagar man över att gå hemma och ha betalt..
 
Det är mycket som snurrar i tankarna för min del just nu... Många förändringar i livet coh mycket som händer.. I slutändan blir allting bra och man kommer få ordning på livet... Just nu känns allting lite rörigt men det ordnar upp sig... Det får ta den tiden det tar.. Jag tar en dag i taget och ser vad som händer.. Någonstans ligger mitt öde i någon annans händer tror jag.. Det är på något sätt förbestämt, kan inte förklara hur.. Det som händer det sker.. Vad som komma skall kommer så småning om..

Fredagen lider mot sitt slut..

Jaha då var ännu en dag snart förbi och en ny väntar i gryningen.. Fredagen har verkligen flugit förbi.. Vet inte var tiden har tagit vägen idag.. Jag och kellie vaknade vid sju sen somnade vi om tll 10 imorse igen innan vi gick upp.. Det blev lite furkost här hemma och en massa mys och bus innan vi packade ihop oss för en trip till Tyringe..

Spenderade två timmar i Tyringe.. Jag och lillsnäckan gick genom byn och kikade.. Gick ner mot skogen och idrottshallen och skolan.. Strosade rundor.. Mycket minnen man har i sina hemtrakter :) Det var riktigt mysigt men så otroligt varmt!! Man var helt genomblöt efter 1.5 timmes promenad i gassande sol :) När bilen var färdig bar det av hemåt till Helsingborg igen.. Fick besök av Mamma o Jan som var ute med husbilen. Så roligt att dem kom på detta hållet och fick se lilla lyan.. Abbe var ju oxå med så klart.. Helt slut av värmen stackaren men med den pälsen han har är det ju inte så konstigt, tur man inte är hund i denna värmen *Skratt* När dem åkte vidare med husbilen bar det av hem till Tess för att lämna Kellie.. Såååå tomt här e nu hehe :) Har varit supermysigt att ha henne här dessa dagarna och det har gått kanon. Jag behöver ingen karl för att ta hand om barn! Jag klarar det kanon själv :D Ska bara hitta någon att göra barnet med bara haha :P Fastnade hos Tess när jag skulle lämna Kellie.. Hjälpte henne att duka och ställa iordning i lokalen till imorgon...

Nu sitter jag här hemma igen.. Blev en värmepizza som åkte in i ugnen när jag kom hem från Tess.. Har suttit och kollat lite tv och kollat runt lite på internet.. Ska hoppa in i duschen snart som jag skulle gjort när jag kom hem.. Men vadå? Bättre sent än aldrig eller vad säger ni? :)

Nu har jag svamlat tillräckligt för ikväll.. Börjar komma igång med bloggandet igen nu..
Hoppas ni får en mysig kväll gott folk!


Gumman jag lider med dig! Men det kommer gå fort! Snart Augusti :)


Härlig dag :)

Ja en härlig dag i värmen har det varit idag.. Kan det vara något annat när man har världens bästa bebissällskap här :D Jag och kellie vaknade vid 06 imorse då var det dasg för lite mat till lillsnäckan.. Var uppe till sju ungefär sen somnade vi båda om gott igen och vaknade inte förren vid 10.. Myspys... Lite mat, blöjbyten och packa väskan blev det därefter för att kunna åka ut till Caroline och spendera dagen i hennes trädgård. Härligt som attans var det! Badade i pollen och solade om vartannat och lilltjejen njöt på filten i skuggan.. Hon fick på sin baddräkt och fick bada lite hon oxå, det var uppskattat.. Har tagit en del bilder som kommer upp här sen.. Johanna och Caroline fotade oxå en del så ska be dem skicka sina bilder dem oxå så lägger jag upp allting samlat sen istället.. Var en supertrevlig förmiddag/eftermiddag vännen hos dig med alla barnen idag!

Det bar av hemåt för mig o Kellie igen vid tre-tiden.. Körde inom Tosse där vi ställde bilen så tig jag och Tosse barnen och gick bort till drottninghög.. Handlade lite sen dök Linus och Adrian oxå upp.. Satt och pratade ett tag innan vi åkte hem.. Det var dags för mat igen när vi kom hem sen bus en timme till innan Kellia slocknade gott.. Nu har hon precis ätit och somnat gott inne i sängen.. Snart dags för mig oxå att nanna så man orkar upp imorgon när hon vaknar :) Blir en trip till Tyringe/Hässleholm imorgon på dagen innan  man ska lämna lilltjejen till Tess igen.. Jag hade kunnat ha henne flera dagar till men då tror jag Tess får lite väl mycket abstinens efter sin söta flicka plus väldigt mycket bröstmjölksöverskott av pumpningen *haha* Jag får låna henne snart igen istället :)

Nej gott folk nu blir det sängen för min del oxå!
Tjingeling!!

Sommar, flytt, semester och barnvakt :)

Ja rubriken säger ju det mesta gott folk  :) Det är sommar och sol ute.. Inte för att jag kan vistas allt för mycket i solen då man går på ännu en penicillinkur  men men jag njuter av att bara kunna se solen och veta att sommaren är här..

Flyttlasset gick av i måndags så nu börjar man komma iordning i den nya lyan.. Har semester denna veckan så man hinner pyssla med det man behöver.. Är skönt att få komma iordning så snabbt som möjligt.. Saknar lite fler blommor, nån matta och lite fler tavlor men det kommer så småning om.. Får nog bli en trip till Ikea i helgen oxå.. Blev en snabb tur dit idag med Fia och barnen för att inhandla lite nödvändiga grejor man hade glömt.. Nu är det mest saker *man vill ha* som är kvar att köpa.. Har hängt upp lite tavlor här idag, fixat ihop det sista med sängen och packat upp dem sista lådorna, vikt alla kläder och lagt dem på sin plats plus städat lite så nu börjar det verkligen likna ett ordentligt hem här hemma och inte en flyttkartong :) Fia var snäll och hjälpte mig upp med alla kartonger på vinden innan idag oxå.. Tack för hjälpen gumman!

Hämtade lilla Kellie hos Tess i eftermiddags oxå efter att jag och micke varit nere på HBGHEM.. Så nu har man supermysigt bebissällskap fram till på fredag *myyyyyyyyyss* I love it! Hon är helt underbar din lilla tjej gumman! :D Imorgon ska vi ut o promenixa hela dagen.. Tar oss nog en tur ner till stranden och vandrar där lite sen får vi se vad som händer.. Vi tar dagen som den kommer :) Tosse och casper skulle kanske komma förbi här en runda imorgon oxå..

Nej nu ska jag luta mig bak i soffan, äta lite chips och kolla på tv innan det är dags att sova.. Tror lilltösen vaknar om nån timme för mat så inte lönt att somna innan dess :)

Hoppas ni får en trevlig kväll där ute!
För det har jag :)

Tjingeling!!