Hektisk kväll på jobbet..

Ja dagen har blivit väldigt lång.. Förmiddagen var väldigt trevlig då man spenderade den nere vid fria bad med Tosse o Casper.. Men idag var jag och Caser badkrukor så det blev inte mycket badande, solen försvann ju mest kändes det som som det blev lite kallt... Men det var lika trevligt ändå med Tosse som sällskap :)

Eftermiddagen/kvällen har spenderats på jobbet.. Var ganska lugnt den första timmen sen började det rulla på.. 4 ambulanser inom loppet av 2 timmar och massor med andra patienter i väntrummet som skulle skrivas in och bli påtittade så full rulle har det verkligen varit.. Satt inte ner mycket idag men tiden har o andra sidan gått fort.. Har  jobbat med helt underbart trevliga arbetskamrater idag så det har verkligen flutit på trots den höga belastningen..

Nu sitter jag här och försöker planera lite inför flytten på måndag.. Blir säkert bra.. Får låna carolines bil eftersom den har dragkrok men inte min, d e tur jag har henne! :D Så får hon låna min racerbil lite oxå hehe :P Vi får ju båda ut nåt trevligt av vårt bilbyte :D Så hämta nycklarna, ikea, få in alla saker i lägenheten och få upp dem det består min måndag av.. Får se om man kanske hinner med lite sol och bad oxå..

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför en heldag vid badet imorgon.. Drar iväg tidigt så man har hela dagen på sig att gotta sig i solen :)

Vi hörs och ses gott folk!!!!
Tjingeling!!

Usch vad dålig jag har blivit på det här...

Ja ursäkta min väldigt dåliga uppdatering här i bloggen gott folk.. Men har varit massor med andra saker som har fått min tid den sista veckan.. Är ju en hel del saker som ska fixas inför flytten m.m.. Sen har man ju börjat jobba igen efter 2 veckors skön semester.. Kunde ju visserligen varit bättre väder men det är väl klart att solen ska komma när man börjar jobba igen.. Det är ju bara så det är här i livet helt enkelt  :) Jobbar imorgon sen har jag ju 10 dagar till och jag hoppas på lite solglimtar under dessa dagarna istället.. Sägs ju att det fina vädret ska hålla i sig annars får jag be snällt till vädergudarna att dem skonar mina två sista semesterveckor i augusti från regn..

Som sagt så har jag börjat jobba igen därav den extremt dåliga uppdateringen... Det märks att man har haft semester, man är lite ur form dem första dagarna när man börjar igen.. Har varit sååååå fruktansvärt trött efter arbetspassen! Helt slutkörd.. Men jag är snart på banan igen! Är ju mycket runt omkring med allting annat oxå vilket gör att man är trött i vilket fall som helst.. Och denna huvudvärken tar kål på mig!!!! Nu är den fruktansvärd igen och yrselattackarne är värre.. Men jag  tror den är ganska stressrelaterad nu.. Eller det är vad jag försöker intala mig själv iallafall.. Jag har lagt min andra oro på hyllan, försöker iallafall.. Jag blir uppföljd av neurologerna och vet att jag är i goda händerna.. Neurologerna i Lund är väldigt duktiga specialister och kan sina saker.. Jag litar fullt ut på läkarna.. Det här kommer bli bra!! =)


Veckan har som ni förstår mest bestått av jobb, lite sömn och lite mat.. Sen har man inte orkat med så mycket annat.. Lär bli likadant imorgon *skratt* Men det gör ingenting.. Blir en lugn och skön fredagkväll.. Laddar inför en trip till stranden på lördagen.. Blir lite utflykt med picknick och så på lördagen till havet med lillplutten.. Tosse följer oxå med hoppas jag ;) Vi ska sola och bada med barnen, bli bruna och fina *ler* Var på stranden med ungarna igårkväll oxå, som dem badade! Det var jag och barnen som låg/sprang/satt i vattnet nästan 1 timme i sträck.. Det var riktigt skönt! Lite småkallt i början men när man väl doppat sig var det riktigt skönt.. Var härligt att bada med barnen och ha dem springandes runt fötterna i vattnet *myspys* På lördag blir det hela dagen på stranden och inte bara kvällen.. Ska faktiskt passa på att bada med Tosse imorgon innan jobbet.. Man har ju hela förmiddagen på sig så några timmar med sol och ett par dopp hinner man med.. Så är man lagom trött när man ska börja jobba haha :) Man lever bara en gång!

Nej nu har jag svamlat tillräckligt ikväll.. Nu blir det sängen för min del så man orkar upp imorgon.. Sov gott vänner!
Tjingeling!!


Trevlig Midsommar

Önskar jag alla mina vänner och min familj! Resten av befolkningen oxå med vissa undantag..

Nu har man solat, duschat och gjort sig iordning.. Blir lite fika med pojkarna här hemma innan det bär av till Tosse för att hämta upp resten av gänget.. Sen beger vi oss mot örkelljunga i min racerbil *skratt* God mat, dricka gott och trevligt sällskap blir det där uppe ikväll.. Skönt att komma iväg lite grann :) Kameran ligger på laddning och festkläderna ligger redo.. Så när klockan blir 16 drar jag iväg!

Uppdatering om helgen kommer nog inte förren på söndag.. Som det ser ut blir det bakken hela dagen imorgon med Maria o Company sen ut på stan på kvällen :D Så ni får hålla tillgodo med detta inlägget till på söndag! Hoppas ni får en trevlig kväll där ute! Det ska vi ha!

Tjingeling!!!

Hämtat bilen igen

Ja då har man precis kommit hem efter att ha hämtat bilen igen.. Lämnade den imorse för att pyssla om den lite :) Nej skämt o sidor.. Har fått rutorna tonade på bilen.. Nu ska ljudet byggas in, lite klistermärke ska på och nya däck+fälgar ska på sen är snäckan som en helt ny bil.. Känns skönt att det har börjat hända lite nu med bilen..

Idag händer det inte mycket.. Tvättar nu mellan 12-17 så då är man fast här hemma.. Men det är skönt när man har fått undan all tvätt.. I detta ostadiga vädret kan man lika gärna passa på att få undan sådana saker så slipper man förhoppningsvis det när sommarsolen börjar kika fram ordentligt igen.

Igår blev det en shoppingtur på väla med Tosse, Casper och Niklas.. Lite fina saker fick man med sig hem :) Trist för plånboken men härligt för självkänslan och självförtroendet! :) Det behövs ibland i dessa tiderna.. Så nu har man fixat midsommar outfiten till imorgon.. Blev himla nöjd faktiskt, får lägga in lite bilder i helgen, lär tas en hel del imorgon.. Ska lägga kameran på laddning redan ikväll så man inte glömmer bort det.. Bär av till skånes vid 17-18-tiden imorgon sen är det fest!! Får hoppas vi har vädret med oss imorgon.. Så länge det är uppehåll iallafall och man slipper regnet så blir det nog himla bra..

Nu är det dags att gå ne ri tvättstugan igen.. Får se om jag hinner kika in lite senare ikväll igen..
Tjingeling!!

Idioter finns det gott om men vissa är verkligen av den mest korkade sorten!
Ska man ljuga ska man se till att komma ihåg vad man har sagt för att inte avslöja sig i nästa mening!!

....

Det gör ont.... Det gör så ont....

Härlig dag!

Ja det har varit en härlig dag nere i Arlöv idag! :) Helt fantastiskt väder och framför allt ett helt underbart umgäng! Tack familjen Olsson för en kanonmysig dag! Det får vi göra om nån dag snart igen och ni får komma upp någon dag och hälsa på, så är det min tur att bjuda på middag! :) 


=))

Johanna gjorde Va säger dina ögon? quiz och resultatet är Sexig

Du är någon som står med alla fötterna på jorden. Du älskar att stå i centrum och vet va folk tycker om dig men låter alla ta dig för den du är.

Borde sova men kan inte...

Vid den här tiden borde man egentligen sova.. Har försökt men det går inte som jag vill.. Ligger och stirrar på skuggorna i taket.. Kollar ut genom fönstret på gatlampornas ljus.. Lyssnar till nattens alla märkliga ljud.. Hjärnan arbetar på högvarv.. Tankarna yr omkring i en enda röra just nu.. Varför kan man inte bara slumra till när man sluter ögonen? Vad krävs för att man ska kunna komma till ro?? Mina ögon värker av tröttheten.. Jag skulle kunna svälja datorn när jag gäspar.. Huvudet dunkar..  Min kropp har för längesen sagt ifrån att den börjar bli otroligt trött.. Men man väljer att inte lyssna och helt enkelt strunta i alla varningssignaler..  Jag är trött... Så fruktansvärt trött.... Kroppen är slutkörd.. Själen behöver få ro och huvudet få vila..

Dags att blogga lite kanske...

Ja nu var det ett tag sen man bloggade.. Det händer mycket i livet just nu.. Mycket som snurrar i tankarna och mycket som ska fixas i veckorna.. Allt det praktiska ska styras upp och ännu mer energi krävs till det känslomässiga som ska redas ut..

Har idag fått svar på min andra MR-undersökning.. Den visar att förändringen dem har hittat på hjärnan än så länge inte har växt någonting sedan min första undersökning.. Man vet fortfarande inte vad det är för något till 100% men det ser 'n så länge ut att vara en godartad förändring.. Neurologerna kommer nu att granska mina bilder för att sedan följa upp mig med fler undersökningar och provtagningar.. Visst känns det ovisst att man inte vet vad det är för en förändring som det rör sig om men det var en lättnad att få höra att bilderna ser ut som första undersökningen.. Att det inte har blivit sämre.. Nu släpper jag detta och överlåter det till ödets händer.. Det som sker det sker...

Dagarna här hemma går lite upp och ner.. Har en efterlängtad semester nu så jag försöker njuta av lugnet och försöker stressa ner lite grann.. Ta dagarna som dem kommer och inte planera något i förväg.. Men man har ju som sagt en del praktiska saker som ska fixas men det går.. Är fortfarande väldigt trött och nere.. Jag är inte glad, inte ledsen.. Jag är inte arg, inte lycklig.. Det mesta är ganska grått och entonigt just nu.. Vissa dagar känns det som om man inte orkar, vill eller kan göra någonting.. Vissa dagar är lite bättre och man orkar åtminstone ta tag i att försöka se saker positivt i allt det negativa.. Någon har gett mitt självförtroende och min självkänsla ett lyft och det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för det just nu! Ödet eller en slump? Kalla det vad man vill men det är verkligen rätt tidpunkt!

Veckan har spnderats hemma hos Ida 2 dagar sen blev det en tur till mamma för att vara där 2 dagar och nu är man hemma igen.. Har varit skönt att komma bort lite grann från allting.. Bara slappna av och ta det lugnt.. Man har fått bli lite ompysslad av mamma.. Fått prata och ventilera sig.. Har inhandlat lite roligt denna veckan oxå.. Har blivit lite billjud till bilen men det är inte inkopplat.. Får bli när man har tid..Och nästa vecka blir rutorna tonade på bilen.. Sen är det däcken med andra fälgar som ska på oxå.. Igår blev det en tur till Malmö och MediaMarkt.. Blev en kaffekokare, klockradio,strykjärn,webcam med headset,mus till datorn, och sist men inte minst en TV till lägenheten.. Blev lite annat småplock oxå så nu har jag det mesta.. Är en strykbräda och mikrovågsugn som jag kan komma på just nu som oxå ska införskaffas.. Sen kan man ju alltid köpa en massa nya ljusstakar, hyllor, gradiner och annat småplock.. Det får man aldrig för mycket av =)

Helgen börjar närma sig med stormsteg nu.. Stackars alla fina studenter som springer ut i detta väder idag.. Får hoppas sommaren börjar kika fram snart så man kan få lite sol att njuta av.. Kvällen blir lugn, inget speciellt på schemat.. Imorgon är en annan dag och tiden får utvisa vad som händer då.. Nu ska jag mysa lite med lillgobben som är hemma och har semester han oxå idag.. Får se om jag kikar in och skriver en rad till ikväll.. Ska försöka lägga in lite bilder från veckan och förra veckan som jag inte blivit färdig att ladda upp än.. Men den som väntar på något gott......

Tjingeling!!

Stämmer så bra

En perfekt kille älskar dig för den du är.
Han som visar och säger vad han känner.
Han som skickar sms på kvällarna och säger: Godnatt älskling, jag saknar dig.
Han som ser otroligt bra ut i dina ögon.
Han som är en gentleman.
Han som tål ett nej utan en sur min.
Han som vill visa upp dig för hela världen när du har mjukisbyxor och en skön tröja.
Han som ringer upp dig om du vart sur och la på luren.
Han som lever för dina kyssar.
Han som håller vad han lovar.
Han som kan skriva ditt namn på msn och skiter i om han förlorar 15 tjejer som vill ha honom