Myskvällen börjar strax

Ja efter en liten uppdatering här ska jag krypa ner i soffan tillsammans med älsklingen och mina goda räkmackor som jag strax ska förbereda och så blir det desperate housewifes för vår del.. Jag mår som bäst när jag får ligga i soffan med fötterna på vår goa fotpall och restan av kroppen i en varm och trygg famn.. *mmm* Sen blir det brothers and sisters innan vi beger oss in mot sängen..

Dagen har flutit förbi och kvällstimmarna har smugit sig på.. Har hämtat trollet tidigt på dagis idag.. Det bar av till lkplatsen med honom där vi mötte upp Tosse, Tess, Linda och barnen.. Skönt att vara ute i vårvädret.. Och så fick man ju mysa lite med bebis *myyyyyys* Satt med kellie i famnen hela eftermiddagen på lekplatsen =)) Vi var uppe en stund hos Tosse sen oxå innan vi körde hem. Mötte upp hjärtat på willys och storhandlade så nu är det gjort.. Alla räkningar är betalda, storhandlat har vi gjort, bilarna är fixade och än har man pengar på kontot :) Denna månaden blir det lite vårkläder till mig och max. Jag har även unnat mig att sätta undan lite extra pengar på sparkontot för utom det jag brukar sätta undan så jag har pengar till att sola iallafall 2 ggr/veckan hela månaden.. Lättare att ha pengarna där så försvinner dem inte på annat :) Jag är så dålig på att kolla internetbanken och lika dålig på att ta kontoutdrag så jag vet ju aldrig vad jag har kvar *skratt* Ska ta mig till frissan på fredag tänkte jag.. Klippa mig och göra håret lite vårfint ;) Man behöver piffa till sig lite ibland..  Hade man inte jobbat med det man gör så hade jag fixat till naglarna som innan men dem är ju bara ivägen på jobbet.. Men nog pratat om detta :)

Resten av kvällen har bestått i massa lek med trollet.. Gubben har varit på äventyr med de andra grabbarna så vi har haft lite tid för oss själva här hemma.. Läste bok och mös lite innan det var sängdags för honom.. Nu sover han som en stock i sängen och vi andra här hemma ska ha lite vuxentid som sagt.. Viktigt att man har lite tid över för varandra trots att man har barn..

Nu börjar klockan ticka iväg så nu lämnar jag bloggvärlden för verkligenheten med sambon och lite goda räkmackor :)
Tjingeling!!

........

YOU rock my world baby!


Helgen är över

Så var ännu en helg förbi och imorgon börjar vardagen igen.. Då är det jobb för oss vuxna och dagis för trollet.. På kvällen gäller träning för oss allihopa. Förutom lilleman såklart som är i lekrummet medans vi vuxna tränar :) Se om man kanske solar en sväng ïmorgon oxå när man ändå är och tränar o har solariet nära. Har legat en stund nu ikväll och oj vad skönt det är! Hann nästan precis somna innan det pep :) Så nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det sängen.. Blir andra gången ikväll man duschar.. Tog en varm dusch tillsammans med hjärtat innan när han kom hem efter sitt skateäventyr.

Dagen och kvällen har varit lugn. Åkte ut till caroline i eftermiddags när micke körde iväg. Har suttit där ute och flabbat med henne.. Efter ett tag kom även sofie och Nova ut.. Körde in och hämtade trollet när jag körde hem därifrån. Så skönt att ha honom hemma igen! Det är så fruktansvärt tyst här hemma utan honom.. Man saknar honom bara efter en timme om han är borta.. Kvittar var han är någonstans.. Han var så go när vi satt i bilen för hans mage kurrade så sa jag : ah e du hungrig gobben och busade med honom och då fick jag svaret: Nej klart jag inte är det är min mage som säger att den har saknat dig.. Ja vad säger man gott folk =) Vad kan vara bättre än att höra något sådant.. Han är för go! :) När vi kom hem blev det lite bus ute sen kom mitt andra hjärta hem och då blev det mat här hemma.. Åt lite och duschade. Sen körde jag iväg när lilleman gått och lagt sig. Blev först en heltvätt med vaxning och allt till bilen.. Nu blänker den som en diamant igen ;) Därefter blev det en väl  unnad stund i solariet.. Och nu sitter jag här och svamlar..

Gårdagen blev mysig.. Var hemma och tog hand om mig själv hela förmiddagen medans gubben var iväg en sväng..
Började göra mig iordning innan han kom hem för att vara färdig så det bara var han som behövde ockupera toan. Sen bar det av till Lilla Tyringe. Träffade sofia, Emil och Liam utanför hemköp.. Sååå stor han har blivit min favoritgosse Liam! Myspys att få träffa dem. Körde en sväng till kyrkogården där efter.. Betyder mycket att micke kan föja med trots att det är en livskamrat och före detta till mig som jag hälsar på.. Att han står vid min sida och förstår mig.. Att han accepterar att Patrick trots att han har gått bort fortfarande är en stor del av mitt liv och alltid kommer vara.. Så tillbaka till kvällen igen. Vi körde sedan in till CATS där vi hade bokat bord. Åt god mat och njöt av varandras sällskap i några timmar. Pratade om allt vi kunde tänka oss.. Planerade lite inför sommaren och livet.. Det var mysigt. Hade tänkt oss gå ut och spela lite biljard när vi kom hem men vi sjönk ner i soffan bredvid varandra istället.. Var lika trötta och mätta båda två så det får bli billjard en annan gång.. Myspys.. Man ehöver göra lite sånt ibland.. Låta gnistran mellan oss få spraka lite extra..

Nej gott folk nu har jag svamlat alldeles för mycket. Blev inte så mycket vettiga och spännande saker här idag inte.. Men så är det ibland. Nu ska jag duscha sen ska vi krypa ner i sängen här hemma och mysa lite innan man måste stänga ögonen för natten.. Sov gott!


     

.....

En fruktansvärt jobbig dag idag...

Irriterad

Jag vad ska jag säga.. Jag är på ett fruktansvärt humör just nu! Så irriterad och förbannad.. Denna dagen har inte startat allt för bra..  Vaknade på fel sida men det gick över ganska fort.. Solen skiner där ute så egentligen borde man vara på sitt bästa humör idag. Men det ändrades fort när jag skulle till apoteket.. Gick på en gågata och en bil med någon som uppenbarligen inte vet hur man tittar på ALLA håll börjar backa rakt på mig.. Tur att man har snábba ben och kunde hopp undan. Ställde mig på trottoaren för att bilen ska kunna fortsätta backa utan att köra på mig men nej DÅ utan att vända på huvudet utan tittar bak i baksätet och pratar med någon där börjar hon svänga på ratten och köra framåt istället och vem står där? Jo jag! Hon höll på att köra över mig IGEN! Jag satte händerna på motorhuven och blicken hon fick av mig när hon väl vände på huvudet (antagligen av smällen på motorhuven) den blicken var nog itne att leka med... Vissa borde inte få köra bil! Hon hade kunnat vara med  i sverigens värsta bilförare!

När jag sedan kommer körandes utan för willys för att svänga in där och handla lite då ligger där en äldre dam vid vägkanten. Jag stannade för att kolla vad som hade hänt. Där hade stannat en bil till.. Då visar det sig att denna damen har blivit påkörd av en bil som seadn bara kört vidare. Man undrar om det är samma korkade bilförare som var på väg att köra över mig.. Damen hade en öppen fraktur på benet, var ganska chockat och mörbultad. Där stannade även en bil till när jag kom. En civilar bil med 2 civilpoliser. Kunde ju inte passat myckt bättre att dem körde där just då. Så dem började ta lite uppgifter direkt. Brandkåren var först på plats och kom några minuter efter mig. Sen när jag hörde ambulansen var på väg så avvek jag. Då var där kunnigt folk på plats som kunde ta över. Men vad är det för samhälle vi lever i!? Hur fan kan man köra över någon och låta personen ligga kvar på vägen och själv köra vidare?! Har folk inget samvete idag?!! Vad tänker man på egentligen?! Tur det finns andra människor som har lite vett och samvete som kan stanna och "städa" undan efter dem som bara smiter.. Ahh!!! Som sagt vissa borde inte få ha körkort!!!!


Övrigt händer det inte så mycket. Jag sitter här och planerar lite inför helgen. Jag och hjärtat åker till Tyringe/Hässleholm på lördag när vi lämnat bort trollet.. Blir en tripp till kyrkogården för att göra fint. Plantera lite nya blommor och "vårstäda" vid graven. Sen strosar vi nog runt i lilla tyringe en stund innan vi beger oss till hässleholm. Ska boka bord på CATS till på lördag.. Ska bli gott och mysigt att gå ut på resturang och äta..Skämma bort oss själva lite grann :) Sen på söndag blir det nog lite pyssel med bilarna om vädret håller sig fint.. Städning och tvättning av bilarna med mera.. Blir nog att lägga ut min fina bil på blocket sen *snyft* Men behöver verkligen en större bil så vad ska man göra.. Kommer aldrig få plats i lilla pärlan jag har nu när vi blir en till i familjen sen.. Så vi lägger ut min och ser vad vi får för den.. Vet itne riktigt vad det blir för bil sen.. En större peugot kanske.. Eller en volvo S40/V40 har vi oxå kikat på.. Finns många bra och fina bilar.. KIA har oxå en del fina modeller.. Även ford focus bilarna.. Oj oj vad många alternativ man har nu *Skratt* Vi får se...

Igår spenderades dagen på jobbet först. Satt vak åt världens goaste flicka  hela dagen. Är ganska skönt ibland att bara ha en patient att koncentrera sig på och sitta hos hela dagen. Vi läste böcker, sjöng barnvisor, studsade på den stora gympabollen m.m.. Var faktiskt en mysig dag på jobbet igår.. Kvällen här hemma sedan var lugn.. Mös mest.. Caroline och barnen var här även en runda på kvällen. Barnen busade som vanligt och vi tog oss några koppar kaffe :) Alltid lika trevligt! Sen blev det sängen tidigt för oss alla i denna familjen igår..

Idag har ni redan fått en uppdatering på.. Mitt irriterande humör :) Känner mig lite lugnare nu när man fått skälla av sig lite här i bloggen på alla idioter som finns.. Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och vila lite tror jag.. Behöver nog lugna ner mig lite till :)
 
Tjingeling!!

Ännu en ute dag och så bra man mår av det :)

JA även denna dagen har mestadels spenderats utomhus hitintills faktiskt. Skönt som bara den! Det är kanon när man har haft zera nu dessa dagarna för d har man verkligen kommit ut. Man mår så himla bra av friskluften och solen som faktiskt har kikat fram mycket idag. Lite grått och mulet med lätt snöfall var det tidigt i morse när älsklingen körde till jobbet. Så jag, trollet och zera vi somnade om igen :) Vid 9 var det dags för oss oxå att röra på oss och tänka sig då sken solen ute! Så det blev en liten promenad med vovven  innan vi åt frukost.. Jag passade på att städa lite där efter medans max lekte och zera sov sedan bar det av ut i det fina vädret igen. Blev en lång runda den gången. Både max och hunden var helt slut när vi kom in igen efter 1 timmes promenad och lite lek på ängen med zeras leksak. Gick upp och samlade ihop zeras saker, bytte kläder på max och lite annat sen bar det av ut till carolin..

Nu sitter  jag här med hennes minilaptop och skriver lite medans barnen leker.. Eller just nu så leker Max och Nova tillsammans och emilia sitter och surar lite i soffan men det går nog över snart igen :) Ingen tv för barnen i detta fina väder och när dem är tillsammans allihopa och det blev d lite sura miner över men det går över :P Envisa barn vi har ibland =) Carolin är borta på BVC med robin så jag och barnen sitter här.. Ska nog starta en kanna med lite nytt kaffe tills caroline är tillbaka igen så vi kan ta oss en kopp kaffe och prata lite skit medans barnen leker. Tänkte se om dem vill ut och springa av sig där ute lite kanske. Om emilia har ett par extra termobyxor till nova så dem alla är ordentligt påklädda.. Bra för busfröna att vara ute och få lite sol.. Det behöver vi allihopa..

Kvällen blir lugn sedan för vår del.. Ska hem och se sen vad man ska göra för god mat idag. Min lasangette blev kanon igår. Pojkarna åt så det nästan sprutade ur öronen på dem *skratt* Funderar på att slänga ihop en fiskgratäng idag..  Eller blir det kyckling och en hemlagad potatisgratäng.. Det återstår att se när jag kommer hem om det blir meny 1 eller 2 :) Lite träning  är det tänkt att hinna med ikväll oxå. Antingen blir det ett pass på gymmet eller en långpromenad i rask takt + 40 min på min powerplate.. Mycket beslutsångest för mig idag :) Se vad mina pojkar säger.. Skulle tro att det blir en promenix med mina pojkar. Mysigt att spendera lite tid tillsammans i skogen med familjen :)

Nej hörru ni nu ska jag se om jag kanske kan se om barnen vill vara ute en runda. Annars blir det nog att spela nåt spel eller rita lite med dem..

Kikar kanske in ikväll igen!
Tjingeling!!

Som skriven om oss.. *Till dig mitt hjärta*





Se på mig, jag står här framför dig
Och det som händer nu, känns som magi
Rör vid mig, låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet, finns bara vi

Jag ser våra spår, tror att jag förstår

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt här ovanför, blev det bestämt
Att jag älskar dig, som du älskar mig
Nu vet änglarna, att det har hänt

Någonstans, visste jag du fanns
Mitt i min ensamhet, rördes min själ
Himlen log, styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet, ville oss väl

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt här ovanför, blev det bestämt

Bara du, allt jag behöver nu
Längtan är över nu, älskar dig så

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt här ovanför, skrevs det på pränt
Att du älskar mig, som jag älskar dig

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Så har änglarna bestämt

Dagens bravader

Nu är eftermiddagen här och ännu en dag har svept förbi.. Tiden den springer iväg ibland.. Framför allt när man är ledig.. En dag till sen är långledigheten över och det är dags att jobba igen. Men det ska bli skönt. Ledigheten behövs verkligen men det är skönt att få komma till jobbet oxå.. Komma iväg och träffa sina underbara arbetskamrater.. Få busa med alla underbara barn som kommer in till oss.. Tänk vilken energi man får när man kommer till jobbet! Trots att dessa barn oftast är ganska sjuka så har dem ett leende på läpparna..  Dagen är räddad när man kommer in på ett rum där man möts av en förälder och ett litet ansikte som skiner upp när man visar sig! Det är en härlig känsla! Barnen sprider så mycket glädje trots att det är jobbigt.. Trots att dem är sjuka.. Som vuxen gnäller man oftast mest när man är sjuk och allting känns värdelöst, det är vår natur :D Men barnen dem ler trots allt! :)¨

Dagen har varit ganska aktiv får jag nog säga. Blev en morgonpromenad med zera kl 08 i morse. Var faktiskt väldigt skönt väder ute.. Gick en liten promnenad här runt omkring bara.. Där efter blev det lite frukost och ett samtal från doktorn som skulle ringa vid nio.. Just nu avvaktar vi med nya prover tills CT-röntgen är gjord och svaret på den har kommit. Sen får vi se vad som händer.. Körde iväg till väla vid 10-tiden med tosse för att lämna in min dator som inte riktigt vill som jag.. Skönt när man får tillbaka den igen så vi har varsin dator här hemma.. Kan gubbe sitta på blocket huuuuur länge han vill och jag kan blogga eller göra annat huuuuuur länge jag vill utan att den andra frågar när man är klar.. Kan vi sitta där och skicka massa roligheter över msn till varandra.. Ja vilket liv vi kommer få va ;) Efter väla bar det av till skogen för vår del så zera fick promenera av sig. Tog även med hennes pipleksak som jag köpte till henne igår. Hon var ganska trött lilla vovven efter en timmes kastande med den.. Pratade med caroline en stund när jag väl var hemma sen hämtade jag lillplutten på dagis. Så mysigt när man kommer och han blir så glad :) Vi gick upp och hämtade zera och hennes leksak när vi kom hem sen spenderade vi en timme till på gräsmattan här utanför med att kasta med leksaken så hon fick springa lite till. Max kommer bli en utmärkt hundskötare när vi skaffar vår egna hund! :) Nu sitter jag här och väntar på att maten ska dra sig lite och på att älsklingen ska komma hem med mjölken så jag kan göra såsen till min lasangette där efter blir det träning för familjen som gäller innan vi slår oss ner i vår sköna soffa för lite kvällsmys.. Ja som ni läser har det varit en ganska aktiv dag och än är den inte slut. Blir en kvällspromenad med zera oxå efter träningen så hon får sitt..

Nej nu ska jag och trollet fortsätta med maten.. Göra det vi kan iallafall i väntan på mjölken :)
Tjingeling!!

                                   

Hemma igen

Jaha gott folk då vart man hemma igen.. Älsklingen och jag har varit ute på äventyr och lilltrollet har varit hos farmor.. Har tjatat om farmor i flera dagar så han blev glad när han hörde att han skulle dit idag.. Har varit skönt för honom att få vara hos farmor och busa hela dagen. Och för mig o hjärtat var det skönt att få lite vuxentid..

Dock åkte vi inte iväg direkt efter förra inlägget som jag skrev att vi skulle. Vi tog oss i kragen och körde en ordentlig vårstädning här hemma. Skönt att göra det tillsammans så går det mycket fortare. Är bara fönsterna kvar. Tänkte försöka ge mig på att putsa dem imorgon. Höra med "städtanten" när jag hämtar hunden ikväll om hon har något mirakelmedel för det ;)  Så det mesta blev gjort innan vi åkte iväg. Det var bara dammsugningen som återstod och att plocka in disken som vi diskat. Så skönt det ska bli med diskmaskin nästa månad!! Slippa diska var och varannan dag plus att disken är torr när man plockar in den. Kan inte bli bättre. Man sparar mycket tid på det.. Ska när jag är färdig här gå och plocka in disken i skåpen. Dammsugit har jag redan gjort och så rent det är här nu!! Vi inhandlade en ny dammsugare idag på elgiganten innan det bar hemåt efter våra små utflykter. Den andra har varit dålig ett tag.. Ingen särskillt bra sugförmåga och ett filter som dammar mer än suger upp damm. Nu blev det en ny dammsugare med kanonbra sug i, hepafilter som renar luften och anti-allergenic påsar som sluter tätt och inte släpper ut dammet när man byter påsar... Som ni hör så är jag väldigt nöjd med min dammsugare :) Har ju provat den redan och den levde upp till mina förväntningar.. Känns skönt nu när man har en ordentlig dammugare igen.. Ny har denna månadens elektronikapparat blivit inhandlad. Nu i april blir det diskmaskin som gäller. Skönt att älsklingens pappa kan komma och installera den till oss så det blir rätt eftersom där måste dras el och installeras en blandare. Är det inte gjort av en vvs-montör får man inget på försäkringar om det skulle hända något. Kanon att ha en svärfar som är utbildad :) Men nog om det..

Vi började på graffiti cafe efter vi hade lämnat av max hos farmor. Åt bakad potatis och mös.. Där efter bar det av till pålsjö skog för en riktig långpromenad. Skönt väder har det varit idag.. Vi var ute och gick där uppe i 2 timmar. Sen körde vi inom elgiganten då som jag redan skrivit innan vi körde till skogen vid raus kyrka. Där blev det ännu en långpromenad. Bort till vattenfallet och trapporna där laxarna simmar och hoppas omkring. Har blivit en del naturbilder som kommer här nedan i inlägget. Kameran är en bra investering som är med överallt :) Vi har haft en underbar friluftsdag idag.. Mycket promenerande och frisk uft. Så nu sitter man här och gäspar lite smått.. Älsklingen håller på med middagen så snart dags att sätta sig vid bordet.  Kvällen kommer bli lugn här hemma framför tv:n skulle jag tro. Hela familjen Sandberg/Svensson är ganska trött efter en härlig utedag.. Max har ju varit ute i trädården med farmor och räffsat löv och planterat blommor.. Vår lille trädgårdsmästare är vad han är :)

Nej om man skulle gå ut i köket och hålla mannen sällskap..

Tjingeling!!




                                                              





Helg

Helgen är fortfarande här men nalkas mot sitt slut.. Dock inte för mig egentligen som är ledig fram till onsdag. Jag har fortfarande några lugna dagar framför mig där man kan få rå om sig själv. Ska ha zera här de kommande dagarna så det kommer bli långa promenader i skogen och vid stranden.. Skönt ska det bli..

Gårdagen bestod av mycket mys med mitt lille troll här hemma.. Det stora hjärtat var iväg i malmö med kompisarna under hela dagen medans vi andra två mös här hemma. Vi var iväg och inhandlade lite gott på willys på förmiddagen för att sedan bege oss iväg till biografen. Max tjatade från stunden han gick upp tills vi satte oss i biosalongen :)  Det blev Pettson & Findus för vår del.. Kanonbra film som vi båda gillade och skrattade till =) När bion var slut hade vi bestämt oss  för att köra och äta på Mc Donalds men vi var så mätta efter godiset så vi körde hem istället.. Lekte, busade och mös.. Lite senare på kvällen när sambon kom hem blev det Pizza till middag. Nu blir det inget onyttigt till mig på ett bra tag och hårdträning i veckan! :) Imorgon står vibrationsträning och africans dans på schemat. Resten av kvällen igår spenderades i soffan med hjärtat..

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Tydligen någonting men min sambo tycker ju det är så kul med överrasknigar så han vägrar säga vad vi ska göra trots tjat från mig ;) Jag e ju så nyfiken, vill vet nuuuuuuu!!! Ska strax hoppa in i duschen för vi ska tydligen iväg om en timme eller två så man får nog börja göra sig iordning snart. Jag får kika in här ikväll och uppdetara dagen.. Lägger in lite bilder här nedan från igår..

Nu är det dags för mig att kila!
Tjingeling!!




            


Min kärlek till er

Jag älskar er till månen och tillbaka igen
Utan er vore livet tomt
Er kärlek får mig att hoppas
Hoppas på livet.. Hoppas på kärleken
Min kärlek till er är obeskrivlig
Livet med er är underbart
Inte en dag passerar utan att  mitt hjärta slår för er
Ni är mina mest fantastiska pojkar i denna värld
 Jag bor i ett hem fyllt av kärlek
Fyllt av kärlek från er
Tänk att få komma hem till värme och kärlek
Fina vårblommor står på bordet ämnade för mig
Maten som är lagad med omsorg och väntar i kylen
Man möts direkt i dörren av kärleken
Av en värmande kram och en skälvande kyss
Man somnar i en famn full av kärlek
En famn som bringar trygghet
Man vaknar av de underbara orden
"Godmorgon älskling"
Ni är mitt liv.. Mitt allt.. Min värld
Er kärlek till mig gör mig stark
Er kärlek till mig gör mig till den jag är
Jag älskar er av hela mitt hjärta
Till världens ände och tillbaka igen



  




















































Mysdag och ett gott skratt

Igår var en riktigt bra dag! Var ledig från jobbet och vilken tur man hade med vädret! Helt fantastiskt underbart! Vårkänslorna sprudlar ordentligt :) Hela familjen här hemma var verkligen på topp igår! Max var på dagis halva dagen då dem skulle ha lite roligheter på dagsi under förmiddagen så jag hämtade honom halv ett.. Alltid lika roligt när man möts av ett leende och världens bamsekram! Fick mig dock en lite chock på dagis igår! Max ena dagisfröken frågade lite försiktigt om jag var gravid.. Haha nej det är jag inte sa jag och tänkte,, hmmm jag har gått ner 5 kilo snart men dem undrar om jag är gravid!! Så  berättade hon att Max hade sagt att han skulle bli storebror till sommaren och han var så glad! Lilla plutten alltså! =)) Vi har ju pratat mycket om det här hemma då han frågar ofta när han ska bli storebror.. Och vi har berättat för honom att vi försöker och hoppas där blir en liten bebis magen snart men vi vet inte riktigt när.. Nu förstår man ju hur gärna han vill att vi ska ha bebis! :D Känns verkligen helt perfekt! Vi har båda jobb, Max är redo att bli storebror, har en stadig ekonim, bor kanonfint men tittar på hus så smått (om nåt år eller två) båda har bil och körkort.. Ja läget kan inte bli bättre så till sommaren som max hade sagt hoppas vi att där gror något i magen iallafall :) Vi får se när moder natur är redo att uppfylla vår önskan... Hela familjen är redo iallafall *ler* 

Åter till allt annat dock :) Efter dagis körde vi och handlade lite fika  för en planerad utedag. Vi tog min lilla pärla och körde ner till fria bad där vi spendrade två timmar på lekplatsen med massor av bus, fika och mys.. Det är tur man har barnasinnet kvar men några av dem andra föräldrarna som satt där med sina barn undrade nog om jag inte var riktigt klok *skratt* Jag klättrar ju och gungar med lilleman.. Vi åkte rutschkana tillsammans och sprang runt på den stora gräsmattan och lekte tagen.. En underbar vårdag med mycket inslag av bus!
När vi kom hem lekte max på rummet medans jag tog ett ordentligt städryck och storstädade här hemma. Vårstädningar är härligt! Sen satte vi oss i soffan tillsammans och kollade på barnprogram.. Och vem tror ni somnade i min famn? Ja Max så klart.. Vi var visst ganska trötta båda två efter vår utedag =) Men det är ju inte så ofta barnen somnar i famnen hos en i denna ålder så man tar vara på varje ögonblick... Älsklingen tyckte det såg så himla mysigt ut när han kom hem så han knäppte några kort på oss :) Blev lite middag därefter och sedan en vanlig trevlig hemmakväll för oss innan man somnade..


Har varit flitig och kört ett 30 min pass på min powerplate idag... Känns kanonskönt när man är klar! Men började dagen med frukost i solskenet på balkongen! Så härligt att värmen börjar krypa sig fram! Och solen! Ja solen den är en riktig vitaminkur för hälsan! Jag ska faktiskt röra mig bort från datorn igen nu och ut i solskenet. Inte kan man sitta inne en så här härlig dag! Ska gå iväg och handla hem lite frukt och annat nyttigt och gott oxå idag..

Nu kilar jag!
Hej hej!

                       
 

Shoppingrunda på väla med mina pojkar :)

Idag gott folk blir det inte så långt inlägg.. Har massor av tankar och funderingar som jag skulle vilja printa ner men det hjälper ju inte att man försöker tänka och få hit i i bloggen med hjälp av telepati utan man måste ju trots allt skriva ner dem och det är lite si så där med den där orken idag.. Har blivit en låååååååååååång arbetsdag idag.. Fick även jobba över lite grann.. Har suttit vak till en super söt liten kille som inte mådde allls för bra så det har varit väldigt mycket pyssel där.. Blev inte ens någon frukost för min del idag utan jag kunde komma ifårn och äta första gången kl 12 så det blev både frukost och lunch i ett. Då var man hungrig! Men timmarna flöt på snabbt idag eftersom man inte hann kika särskillt mycket på klockan.. Man kommer somna gott inatt för jag är helt färdig. Hade nog kunnat somna nu egentligen men vill ju hinna få lite mera mystid med sambon innan mystiden i sängen :) Jag kan ta igen mig imorgon för då är man ledig. Skulle jobbat men min chef kom idag och frågade om jag ville vara ledig imorgon för vi var extra folk imorgon och det tackar man ju inte nej till. Behöver verkligen ledigheten med tanke på att man är så fruktansvärt trött om dagarna och huvudvärken som inte vill ge sig... På tal om det så fick jag reda på provsvaren idag från alla prover som blev tagna hos doktorn... Där var några stycken som förhöjda så det blir ett nytt läkarsamtal.. Får hoppas det inte är helt åt pipan.. Lite nervös blir man, vet ju vilka svar som var förhöjda och eftersom man jobbar inom vården vet man ju vad saker och ting kan tyda på.. Men det är nog bara någon litet.. Drar inga slutsatser innan man pratat mer med läkaren.. Se om det blir imorgon hon ringer mig..

Tillbaka till dagen innan jag får skrivkramp.. Efter jobbet blev jag ti9llsagd av min kära sambo att parkera bilen när jag kom hem och vänta i bilen om jag hann hem före dem vilket jag gjorde precis.. Han och lillkillen hämtade upp mig och det bar iväg. Vart fick jag inte veta men slutdestinationen blev visst väla :) Först fick vi lite mat i oss sedan bar det av in på väla. Äntligen fick man veta vart vi skulle och till vilken affär för det var för min skull vi skulle dit.. Han hade en överraskning hette det.. Mina träningsskor är spårlöst försvunna upptäckte vi igår.. Hittar inte dem någonstans så idag fick jag gå in på stadium och inter sport och välja vilka jag ville =) Tänk vilken darling man har! Så nu så gott folk är jag redo för heta och tuffa träningspass igen! Nu så! Kommer bilder här nedanför på dem nyinköpta träningsskorna.. Inte billigt med nya skor när dem ska vara ordentliga för att inte ben och knän ska gå åt sogen men det är värt pengarna! Köper hellre ett par ordentliga lite dyrare träningsskor än ett par medelmåttiga bara för dem är billiga. Det är skönt när man vet att ekonomin tillåter att man kan tänka så..

Nu ska jag flytta mig bort till soffan och krypa ner under älsklingens arm och bara myyyyyyysa :) Hinna prata lite och ha lite quality time tillsammans innan vi ska kika på desperate housewives. Hör och häpna jag har faktiskt fått min sambo till att kolla på det och han brukar tycka avsnitten är bra oxå dessutom.. Ja jag vet han är speciell min pojke men han vore inte den enda och den bästa mannen i mitt liv om han inte hade varit speciell :) Och det bästa av allt är att han är min och bara min.. Jag kan verkligen skatta mig lycklig som har fått två så underbart fina pojkar i mitt liv! Jag jobbar med något jag verkligen brinner för! Och jag har underbara arbetskamrater och vänner som ställer upp i vått och torrt! Just idag är en bra dag! Jag känner mig lycklig och glad! Våren är på väg och hjärtat slår ett extra slag eller två varje dag för allt gott jag har i mitt liv.. Lägger upp lite bilder här nedanför på mitt liv och det jag lever för..

Hoppas alla läsare får en trevlig kväll!
Det ska Familjen Svensson/Sandberg ha :-)
Tjing!



Max och älsklingen hjälper mig att kocka
       



Är och träffar Rory Racerbil
             

 Syrran med sin väldigt söta "råtta" chiuaua

     


Caroline med familj :)


          


Min powertrainer (vibrationsplatta) plus nya träningsdojjor


          


Bara övrigt :)


  





  










Nya tillskottet i familjen är här!

Nej ingen bebis.. Ingen hund.. Ingen katt eller något annat djur för den delen.. Det trodde ni flesta va ;) Men nix!
Låt mig presentera powertrainer challenge! Ni har väl nästan alla hört talas om den senaste och väldigt effektiva träningsformen som heter vibrationsträning? Om inte så googla och läs om det..  Nästintill alla gym har börjat med denna träningsformen och det fins fitnesscenter som enbart utövar denna träningsform. Nu är det så att Johanna behöver inte längre betala och ta sig till gymmet för detta för hon har nu fått hem sin alldeles egna träningsmaskin! Och den tar kan jag tala om för er.. Det känns rejält i musklerna efter ett pass på den. 10-20 minuter på denna maskin är lika med 1-1.5 timmes styrketräningspass på gymmet. Så jag sparar inte bara pengar i längden utan även en massa tid.. Jag kan köra ett träningspass efter jobbet eller innan jobbet utan att vara borta allt för länge. Det är toppen! Summer 2009 here i come! Det blir hårdträning nu inför vårruset med mina arbetskamrater. Minst 20 minuters träning här hemma varje dag. Jag kommer ju även att ta mig till gymmet 3 ggr i veckan som innan för att köra mina spinning och danspass.. Mycket för konditionens och smidighetens skull. Sen förbränner jag fett ordentligt och tränar upp styrkan här hemma på min fina träningsmaskin! Ja som ni hör är jag väldigt nöjd! :)

Fredagskvällen börjar nalkas utanför fönstret och snart kommer mina älsklingspojkar hem.. Dem skulle ta en shoppingrunda först och inhandla lite gottis till kvällen.. Och lite frukt o grönt till mig.. Gäller att tänka på kosten oxå om träningen ska ge några tidiga resultat.. Kvällen kommer bestå av god mat och massor av mys! Lite bra filmer har vi tänkt oss och bara njuta.. Har laddat med nya värmeljus här hemma i lägenheten som bara är till att tända när mörkret smyger sig på utanför.. Städat och fint är det oxå här hemma nu. Tog mig ett ryck för en liten stund sen.. Det är skönast att sätta sig ner på kvällen om man vet att det är rent i alla hörn..

Nu ska jag göra lite nytta till här hemma tror jag.. Måste köra till apoteket oxå och hämta ut mina tabletter som läkaren skrev ut så man kanske kan få bukt med huvudvärken.. Ska även kika runt lite till på nätet och planera inför sommaren.. Familjen Svensson/Sandberg har börjat planera en resa till kålmorden i sommar.. Och även börjat kika lite på en semesterresa utomlands igen till hösten.. Vi får se vart det bär av denna gången isåfall.. Thailand är ju ett önskemål till vintern. Men vi får se =) Kålmorden till sommaren iallafall.. Det har jag och lillkillen bestämt och älsklingen var inte emot den ideen så vi är verkligen överens där.. Får se om det blir en helg eller en vecka..  Är ju ett tag till sommaren..


Nej nu får jag slita mig härifrån!
Ha en trevlig fredagskväll kära läsare!
Det ska vi ha! :)


 


Trött och tagen

Ja idag är jag ganska trött och tagen.. Fick äntligen en tid hos doktorn idag så där gick förmiddagen.. Dem tog en hel rad med blodprover, gjorde olika undersökningar och så fick jag recept på lite starkare värktabletter mot huvudvärken för att kunna sova.. Blev även en remiss på en CT-skalle som ska göras.. Nu får vi vänta och se vad proverna visar nästa vecka.. Inga speciella svar idag.. Dem får göra precis vad dem vill med mig så länge jag bara kan få bli av med denna förbannade huvudvärken och yrslen..

Idag är en riktig mysdag. Är ledig idag så jag och mitt lille troll spenderar dagen som den kommer och bara tar det lugnt.. Han var så duktig när han var med hos doktorn idag. Satt stilla och verkligen kollade in vad doktorn hon gjorde med mig. Han följer kanske mina fotspår när han blir stor :D  Som mest intresserad var han när dem skulle ta blodproverna på mig. Var ju en hel del rör som togs så det blev inget stick i fingret denna gången utan venöst i armen.. När vi satt oss i bilen så han: ........ gjorde det ont när dem tog ditt blod? Det var ju ganska mycket.. Har du nåt kvar i armen nu? Han e ju för go mitt charmtroll *skratt* Nej sa jag det gjorde inte ont, det sticker lite grann och så pratade vi om blodet i kroppen.. Att det bildas nytt och att man har massor med blod i kroppen som går genom hjärtat och sen ut i kroppen och tillbaka igen. Han är väldigt intresserad av alt sånt. Vi har suttit här hemma och kikat lite i mina böcker nu om blodomloppet och annat. Tittat på bilder på kroppen och hur den fungerar. Ni ska se som ögonen lyser upp på honom och så intresserad han är =)) 

Nu sitter jag här och Max leker på rummet med sina bilar och varvar det med att spela lite basket.. Vi ska strax äta lite lunch.. Se vad vi gör för roligt idag. Max vill ha pannkakor och det förslaget kan jag nog köpa ;) Sen blir det nog någon god korvgryta eller kycklinggryta ikväll.. Har även funderat lite över fisksoppa.. Trots att mina pojkar här hemma inte är så glada i soppa annars så älskar dem min fisksoppa.. Så nåt bra gör jag nog med den =)) Är skönt att få vara hemma och spendera lite tid med Max.
 I lördags kom han till mig med ledsna ögon och
 så sa han:
 Varför måste jobba så mycket?? Jag saknar dig jättemycket och vill att du ska vara hemma..

Så sa jag:

Ja men jag måste ju jobba så vi kan köpa mat, kläder och leksaker..

Då fick jag svaret:
Ja  men det kan ju pappa göra för han jobbar ju faktiskt inte så mycket, bara när jag är på dagis.

Vadå att man smälter och gud vilket dåligt samvete jag fick. Usch jag vet ju att jag jobbar mycket och det har blivit många extrapass dem senaste månaderna.. Så nu har jag bestämt mig för att itne jobba några extrapass. Jag jobbar ju trots allt 100% iallafall.. Jag värdesätter tiden med mina pojkar mycket mer än pengarna. Vi har 2 väldigt ba löner och kan leva riktigt bra även om jag skulle strunta i att jobba extra och även gå ner lite i arbetstid. Jag tror att vi alla behöver det. Jag är trött, sliten och det blir inte bättre av att jag mår som jag gör. Sen vet jag att Max saknar mig mycket nu. Jag har inte tänkt på det så riktigt innan. Och micke har länge tjatat om att han vill att jag inte ska jobba så mycket för han vill ha mer tid tillsammans med mig.. Och jag känner att jag behöver den tiden med min familj.. Jag har tagit mig vatten över huvudet under vintern och jobbat alldeles för mycket vilket har resulterat i att jag känner mig fruktansvärt sliten. Och jag orkar inte kämpa på.. Jag har haft en otrolig tur med samon min. Han diskar, städar, tv-ttar, lagar mat, tar det mesta med Max. Han är guld värd! Även om han ibland kan vara lite slarvig oxå ;) Men det kanske man kan ha överseende med eftersom han fått göra allt den sista tiden.. Och inte blir det lättare när flickvännen trots detta alltid är väldigt trött och irriterad.. Men han är lika gullig mot mig för det.. Han har det inte lätt men han står ut och det tackar jag gudarna för! =)

Nej nu svamlar jag nog bara mest. Nu ska jag och Max se till att laga våra pannkakor och få lite mat i oss.. Planera lite inför middagen sen. Kan ju va bra om man bestämmer sig för vad man vill äta :) Får se om jag orkar kika in här ikväll och skriva.. Tjing så länge!

Liten men stark

Jag känner mig liten.. Men ändå stark..
Jag har tänkt, grubblat och insett..
Jag har för en gångs skull satt mig själv i första rummet..
Tänkt på vad jag behöver och vad jag vill..
Jag försöker lyssna på kroppens signaler även om det är lättast att bara ignorera dem..
Jag har vågat prata.. Det är ett steg i rätt riktning även om vägen fortfarande är lång..

Kroppen är trött
Huvudet får lida
Sinnena är överansträngda
Orken har tagit slut
John Blund kommer inte längre om nätterna
Ögonen sluts men drömmarna är borta
Vart har inspirationen tagit vägen?
Inpirationen till livet..
Gnistan i mina ögon håller på att slockna
Fantasin tryter...

Men någonstans.. Någonstans är jag på rätt väg..
Jag har insett att kroppen går på högvarv varje sekund dygnet runt
Kroppen får lida av min godhet..
Av min svaghet att inte kunna säga NEJ
Viljan och förmågan att sätta min omgivning i första rummet
Vilja vara alla tillags
Tankarna som snurrar om att allting måste vara perfekt
Allt ska helst göras nu och på en och samma gång

Men någonstans.. Någonstan är jag på rätt väg..
Jag har insett att jag måste varva ner..
Jag försöker.. Jag gör vad jag kan..
Men jag känner mig så liten..
Misslyckad som inte klarar av allt jag vill
Känslan av att inte kunna vara alla tillags samtidigt
Jobbet.. Familjen.. Vännerna.. Fritiden.. Träningen..
Klockan bara tickar och tickar..
Hur ska jag hinna med?
Vart tar tiden vägen? Jag vill ju så mycket!
Jag kan ju så mycket! Men hur ska jag hinna!?
Frustrationen kryper sig närmre..
Jag känner mig liten.. Så liten...

Söndag och ännu en myskväll

Då har man visst lyckats hamna här framför bloggen ännu en gång denna helgen.. Det börjar nästan bli en vana nu ;)  Det här är en av sakerna som gör att det märks att man inte har spenderat denna helgen på jobbet.. För annars i vanliga fall då man spenderar en stor del av sitt liv på jobbet så blir det inte mycket bloggande nuförtiden..

Gårdagen blev ju som jag skrev väldigt lyckad och kvällen likaså. Var verkligen en kväll som behövdes. Lugn och ro med massor av mys och gos. Vad finns det för något här i livet som är bättre medicin för kroppen än en härlig hemmakväll tillsammans med den man älskar.. Ibland behöver man helt enkelt stressa ner  och bara få rå om sig själv och sina närmsta. Jag är väldigt dålig på det men ska försöka bättra mig. Har varit väldigt mycket jobb för mig den sista tiden så mina pojkar är lite less på det här hemma. Har lovat mig själv att ge dem mer tid och inte ta på mig mer än det jag har på schemat då jag trots allt jobbar heltid.. Pengar är inte det viktigaste här i livet även om det är viktigt..
Vi sov länge här hemma idag vilket var härligt för imorgon är det tidig morgon som gäller för oss alla igen.. Har myst här hemma under förmiddagen. Sen bar det av till Tosse för min del under eftermiddagen.. Lite sing star-spelande och lite fika hann vi med innan jag blev hembeordrad av älsklingen igen.. Det är skönt att komma hem och maten står färdig på bordet.. De var bara till att sätta sig ner och njuta av tacosen som hjärtat hade dukat fram till.. Lilleman hamnade i badet efter maten och nu sussar han gott i sin säng.. Själv har jag kikat runt lite på nätet och ska nu slå mig ner tillsammans med sambon i soffan och njuta av whipeout där man nog får sig ett par goda skratt.. Lär nog bli lite film oxå sen innan sängen kallar på oss..

Blir mycket jobb i veckan så är jag dålig på att uppdatera här så vet ni varför..
Tjing!

Mår så bra! =)

Ja jag mår så himla bra! Vilken energi jag har fått av denna dagen! Är väldigt trött på sätt och vis då man har fixat och donat hela förmiddagen innan familjen kom på besök. Men efter denna dagen får jag säga att jag mår som en prinsessa! Hjärtat har varit underbar idag får jag säga..  Tur är väl det annars hade han fått se på andra bullar ;) Han har varit iväg och handlat till mig 3 ggr idag *skratt* Och ändå varit lika glad, inga sura miner där inte.. Sen fick han arbetet att städa och möblera om här hemma så vi skulle få plats medans jag fixade med maten.. Blev två olika sorters minipajer idag. En med fetaost,tomater och kräftstjärtar.. Sen blev det en sort med schalottenlök,kantareller och persilja.. Till detta blev det sallad och minibaguetter. Sen blev det kaffe och lite efterrätt.. Men för mig var ju inte maten det viktigaste uatn att hela min härliga familj har varit här hela eftermiddagen och kvällen! Åh jag är så lycklig!

Tack mina underbara familjemedlemmar för en underbar dag! Jag har ju fått fina presenter oxå! Presentkort på elgiganten, pengar och en blender (köksmaskin) Kan mixa, hacka grönsaker, skiva frukt och grönt, och även baka med min mixer :) Och för pengarna och presentkortet på elgiganten blir det en dammsugare och även en soda streamer..  Fick en flaska rött vin oxå som jag funderar på att kanske korka upp ikväll..

Ett glas vin till mig och älsklingen, tända alla mina värmeljus, lite vitlöksbröd och sen lite godis framför en bra film i soffan.. Så ser vår kväll ut.. Först ska vi ta oss ett varmt och härligt bad tillsammans :) Mitt andra lilla troll har redan somnat. Läste en lång bok tillsammans idag sen somnade han som en stock.. Han har haft fullt upp hela kvällen med syrrans pojkar.. Dem får snart komma hit igen och bo här en helg tror jag minsann för jag saknar dem så otroligt mycket! Och dem ville inte åka hem med syrran utan ville stanna här godingarna.. Och det tog inte mer än en kvart efter dem hade åkt sen frågade lillkillen när dem kommer nästa gång =)  Är så roligt för dem leker så himla bra tillsammans.. Inte ett bråk har det varit.

Nej nu ska jag sätta igång vattnet och fylla upp badkaret och medan det fylls ska jag tända mina ljus här hemma.. Älsklingen värmer bröden och fyller upp våra godisskålar :)

Önskar er andra en trevlig kväll!
Det planerar vi att ha ;)

Lång och tuff kväll på jobbet

Nu ska jag alldeles strax krypam ner i sängen hos min kära älskling som redan sussar gott..  Det blev en sen hemkomst från jobbet idag.. Slutar egentligen 21.45 men klockan hann bli 23.00 innan jag kom iväg.. Fick in ett hjärtstopp på akuten ikväll så det blev verkligen stort pådrag och massor som hände! Föräldrar att ta hand om m.m.. Usch säger jag bara.. Det är inte alltid kul att jobba på akuten.. Visst är det spännande när det händer saker och adrenalinet flödar i kroppen men det är oxå väldigt tungt! Speciellt nu när man jobbar med barn och det händer just sådana här urakuta saker... Det gäller att veta vad man ska göra och vem som gör vad.. Att alla har koll på sin egen plats och att samarbetet fungerar perfekt.. Det kändes skönt att alla i teamet idag visste vad som skulle göras och vem som skulle göra vad.. Alla intog en specifik plats och koncenterade sig på sitt samtidigt som alla samarbetade. Vi hade en bra kommunikation sins emellan.. Men oj oj vad tankarna flödar nu trots att vi har haft en väldigt bra debriefing när vi var färdiga med vårt arbete.. Det ska bli så otroligt skönt att få lägga sig ner bredvid en lugn sambo.. Få känna hans hjärta slå och ha hans armar omkring mig.. Veta att han finns hos mig och bara vara tillsammans... Jag är oerhört lyckligt lottad! När vi har problem-löser vi dem... När vi behöver varandra-finns vi där.. När vi är två tillsammans-Blir vi Ett..

En summering av denna dagen blir en bra förmiddag.. Och en tuff och väldigt lång kväll mot slutet.. Har inte hunnit med så mycket mer än jobb.. Lite planering inför lördag hanns oxå med i förmiddags men det var nog allt.. Dessto mer har jag att stå i imorgon men det tar vi då.. Imorgon är en annan dag :)

Nu vill jag bara få somna i en varm och trygg famn..


Nattens skugga sänker sig

Ljuset har slocknat... Solen gömmer sig runt hörnet i väntan på en ny dag.. Mörkret ligger stilla över oss.. Endast månen och stjärnorna visar sitt ljus..

Med mörkret kommer rädsla.. fruktan.. tankar och funderingar.. Vad händer härnäst? Vad ska dagen bjuda på när ljuset sakta reser sig över oss igen? Vilka motstånd stöter vi på idag? Vilka berg ska bestigas? Många frågor och endast några få svar gömmer sig i mörkrets tid..

Tankarna bubblar en kväll som denna när natten sakta smyger sig på.. Huvudet dunkar och hjärtat bankar.. Jag undrar.. Jag längtar.. Jag saknar.. Jag har allt man kan önska sig men något fattas trots allt.. Jag älskar.. Jag lever.. Lyckan finns men ändå smyger sig mörket på mig runt hörnet och osäkerheten kommer.. Tryggheten finns bredvid men i mörkrets dunkel finns det ändå något som gör mig nedstämd... Helt plötsligt har man tid att tänka.. Tid att reflektera.. Tid att sakna.. 

Du finns i mina tankar...
Du finns i mitt hjärta
Jag kan höra din röst eka inombords
Ditt skratt som klingar
Tiden går och klockan tickar på
Det känns som igår, det känns som en evighet
Du lever i mig
Du ger mig hopp
Men Saknaden är oändlig....











Ledig efter helgens bravader

Ja då har man varit ledig idag efter en helg spenderad på jobbet.. Känns som att jag bor på jobbet för tillfället.. Gör inte mycket annat än sover, äter och jobbar..  Men det är så livet är.. Inte mycket man kan göra åt det..  Man behöver ju göra alla dessa tre saker för att överleva :)  Och jag trivs ju trots allt himlans bra på jobbet..

Som ni ser har det inte blivit något lösenrod på bloggen här än.. Jag tror att jag väntar lite grann. Någonstans så får ju folk som läser min blogg helt enkelt acceptera vad jag skriver annars får man sluta läsa.. Så för tillfället kommer inte bloggen bli lösenordsskyddad. Känenr att jag har inte mycket tid över för att vara här inne och skriva så än så länge får det vara som det är..

Har haft en mysig dag tillsammans med mina troll här hemma idag.. Har myst men även gjort lite nytta.. Varit iväg och storhandlat bland annat. Sådant som måste göras det oxå. Sen har vi försökt röja undan lite här hemma oxå. Jag och lillkillen var även en runda ute hos caroline men mer än så har vi inte gjort idag. Jag blir aldrig av med den där fruktansvärda huvudvärken och yrseln som jag har dragits med nu i 2 veckor. Nu börjar det snart gå mig på nerverna då jag inte  längre har samma ork som jag brukar.. Orkar inte heller med allt som ska göras i vardagen. Jag försöker orka med tempot på jobbet och familjelivet men det är knappt man klarar det ibland. Jag är så fruktansvärt trött om dagarna då jag inte kan sova så bra om nätterna längre för huvudvärken.. Aja jag ska inte sitta här och klaga eftersom jag inte har gått till doktorn heller. Får väl se till att göra det om det blir värre och håller i sig.. Tills dess får jag ju skylla mig själv om jag inte gör något åt det :)

Imorgon bär det av till jobbet igen.. Jobbar resten av denna veckan nu men är ledig till helgen.. Lör+sön iallafall.. Blir massa roligt ståhej här på lördag! Lite sent födelsedagskalas för lilla mig så här blir fullt hus.. Syrran med barnen, mamma och Jan, Nettan plettan, fidde o flisan med flera.. Så jag försöker fundera ut hur jag ska hinna fixa och dina med allting men det löser sig.. Det stora bekymret är om jag ska beställa smörgåstårtor eller ställa mig och laga något gott själv.. Får se vad man kan tänka sig.. Blir en mysig dag med alla barnen och min kära familj som jag saknar oerhört mycket! Oj oj vad jag längtar nu!

Nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig snart kanske.. Knapra i mig några piller och hoppas på att man kan somna..  Ska iallafall hoppa över till älsklingen i soffan och kura ihop mig nära honom.. Lägga huvudet på bröstkorgen och höra hans hjärtslag.. Det gör mig lugn och trygg...

Sov gott vänner!
Tjillevippen!