Härligt väder!

Förmiddagen såg lite grå ut i i lilla helsingborg men det blev bättre efter 12.. Vilket väder!! Varmt och soligt.. Vilken energi man får!! Jag är så himla beroende av solen! Sommaren är min tid! Blir ordentlig hårdträning efter penicillinkuren så man kan bli redo för beachen i sommar.. Kan ju vara en fördel om man kan visa sig i bikini.. Får ta ett par veckor med lite extrem träning och ordentlig koll på maten..

Har spenderat dagen ute sedan efter tolv.. Blev en runda ner till fria bad för att kika in beach-handbollen.. Oj oj vad sugen man blev på att spela! Är ju ett par år sen man sist var med på en beachhandbolls-turnering.. Bra musik, solen skiner, ett flertal matcher och massor med folk och avsluta kvällen med grillning! Bättre än så blir det inte en sommardag :) Låg och solade lite sen bar det iväg med Max för att mata lite ankor vid pålsjö.. Blev både fiskar och ankor som käkade brödet.. Måttligt gräsliga fiskar i den dammen.. Bar av hemåt vid 4 och hann vara hemma en liten stund innan Caroline och barnen knackade på dörren.. Satt ute med barnen på lekplatsen en stund och snackade innan hon körde iväg till jobbet.. Jag och barnen spenderade ytterligare en timme ute i solen med barnen innan det bar av in för lite middag.. Nu har man städat, ätit mat och barnen har busat.. Caroline kom för en liten stund sen och hämtade sina två små charmtroll.. Max sitter i badet nu och jag sitter här.. Ska ta mig en lååååång dusch när han är färdig och har hoppat i sängen sen funderar jag på en promenad till med lite bra musik att lyssna på.. Gå ner till råå och tillbaka igen blir nog en lagom runda.. Rensa tankarna lite grann och få en stund för sig själv.. Sen blir det sängen tidigt för min del då man ska jobba imorgon.. Kl 04.50 ringer klockan.. Ska bli så skönt att komma till jobbet igen! Kanske jag inte tycker just i den stund då klockan ringer men bara man kommer upp ur sängen.. Saknar mina härliga arbetskamrater och alla härliga barn på jobbet.. Måste ha något att göra innn jag blir tokig! Sen jobbar man ju bara 4 turer till nu veckan som kommer sen har man semester 2 veckor, jobbar 1 vecka och har sedan 1 veckas semester till.. Får väl hoppas på att vädret håller i sig så man kan sola och bada, få lite färg på kroppen..

Nej om man skulle slita ögonen från datorn och slänga upp trollet ur badet så han kan krypa i säng.. Sen får hans pappa ta över så jag kan gå ut en runda..  Lägger upp lite bilder här från dagen.. Längesen man var så här seriös med ett blogginlägg så jag får väl bjuda till lite ikväll..

Ses igen!

Åh åh det ligger i luften! Nånting e på gång!

   ful fisk i dammen                  mina solbrillor på robin, cooooooling :P                    


Inte mycket till blogg idag

Nej gott folk det blir inte mycket bloggande idag.. Nu ska den här lilla flickan ta sig ut i friska luften och röra på sig lite grann.. Kan man inte träna som man brukar får man göra det bästa av situationen.. Blir nog att caroline lämnar barnen här en runda lite senare oxå så har man 3 vildingar att springa efter då får man nog röra på sig.. En runda upp till pålsjö skog hade varit ganska skönt. Tänkte säga till henne att  hon kan lämna hunden här oxå så får hon med rastas lite grann..

Imorgon är det jobb som gäller för min del och skönt ska det bli.. Börjar känna mig ganska pigg nu.. Hostan vill inte ge med sig men det är sånt man står ut med. Febern är borta och huvudvärken börjar lägga sig lite grann åtminstone.. I'm back on track in no time!!

Nu drar jag ut i det fina vädret :)

Baby we can do it, we can do it allllllll night ;)


NU!!!!

Äntligen fick man ett efterlängtat brev på posten! :) Denna dag kan man ju inte klaga på precis ;)
3 Juni bär det av till sjukhuset igen för nästa undersökning. *äntligen!* Nu får man iallafall inom 3 veckor det svar man har väntat på.. Skönt men nervöst..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Mina tankar är på annat håll än i bloggen men dem behåller jag för mig själv idag :) Ville mest kika in och berätta om röntgen-tiden som jag vet många fler än jag väntar på.. Jag ska nog lägga mig ner på soffan en stund, ta 2 ipren och vila..

Små lätta moln ;)

Veckan går mot sitt slut

Snart fredag och jag sitter här och funderar på var denna veckan egentligen har tagit vägen...  Har spenderat dem flesta timmarna i soffan och sängen.. Inte orkat mycket annat.. Hittar inga krafter till att göra något speciellt samtidigt som det springer myror i kroppen.. Nu vill jag tillbaka till jobbet!! Har varit hemma alldeles för länge.. Sen jobbar man ju bara nästa vecka innan man har 2 veckors semester..

Vad dagen har att bjuda på får vi se.. Blir nog ganska lugnt..  Caroline kommer en runda innan jobbet på en kaffe och lite frukost..

Nu blir det lite tv-tittande för min del
Tjingeling!!

Bihålsinflammation

Ja då har man åkt på en biålsinflammation oxå.. När fan ska det ta slut!! Ah jag gräver snart min egen grav! Trött på att ha ont.. Trött på att vara sjuk.. Trött på att inte kunna jobba.. Mina kinder värker så jag vet inte var jag ska ta vägen.. Febern är tillbaka och det känns som jag blivit överkörd av en ångvält.. Nu blir det än penicillinkur till.. Inte längesen man käkade för urinvägsinfektion... Hmm jag kanske skulle börja ta hand om mig själv lite snart.. Är ju inget annat än sjuk nuförtiden..

Har iallafall orkat mig ut på väla idag för lite shopping.. Blev en ny telefon, äntligen!! Ett par snygga byxor och lite tröjor.. Lite smink blev det oxå. Men var inte på nåt större shoppinghumör idag så blev inga större rundor.. Får ut och shoppa lite mer en annan dag..  Telefonen var det jag behövde :) Vi åt lite mat där ute oxå.. Blev kinamat för mig, Tosse och Micke och barnen fick McDonalds.. Sen bar det av till doktorn för min del och som sagt så var det bihålsinflammation man åkt på.. Kände jag ju på mig redan.. Så nu med lite medicin ska man väl förhoppningsvis bli frisk igen.. Vill kunna jobba nu innan man ska ha semester ju..

Du e söt! Du får mig att skratta! Jag vill träffa dig!

......

DU ÄR DEN SISTA PERSONEN JAG SKULLE TYCKA SYND OM!

Ibland undrar hur man hur vissa människor tänker egentligen.. Pratar först tänker sen.. Kanske skulle lära dig/er att göra tvärtom istället.. Tänk först och prata sen.. Tänk på konsekvenserna av vad som sägs..


Blev ingen tripp till Hässleholm idag.. Okren finns inte riktigt för att sitta i bilen så länge.. Förlåt vännen men kommer snart och fixar till hos dig.. Du finns i mina tankar dag som natt och jag vet att du följer mig från den plats där du är nu.. Jag vet att jag har en skyddsängel som ser efter mig..  Kommer snart hem och pysslar vid din grav..

Har varit en runda ute hos caroline idag istället.. Inte lika långt att köra.. Blev lite frukost och trevligt prat där ute en stund.. Skönt att komma iväg lite även om man inte känner sig helt hundra.. Ska man orka jobba imorgon så ska man vlä orka med en fika tycker man :) Kände att febern började smyga sig på igen efter nån timme så det bar hemåt igen.. Nu ligger man här på soffan och funderar lite.. Bloggar och rensar tankarna.. Max har ritat och nu leker han med bilarna på rummet.. Stackaren tycker nog inte att jag är så rolig idag men vad gör man när man är sjuk.. Han är bra på att roa sig på egen hand så det är skönt..  Han har ju lekt av sig med Emilia en stund idag iallafall och snart kommer pappa hem och då får han ta över :) 

Blir galen på mig själv snart.. Tror jag kollar brevlådan 2-3 ggr om dagen för att se om där dyker upp någon tid för nästa MR-röntgen men ingenting än.. Vill ha svar nu... Vill bli av med huvudvärken och helst av allt veta om det är på grund av förändringen dem har hittat på hjärnan som man har huvudvärk.. Så man kan göra nånting åt den kanske.. Ska inte gnälla egentligen för det finns människor som har det betydligt värre än jag..

Ska försöka ta mig upp från soffan nu och göra lite mat.. Se vad man kan hitta på för nåt gott att laga idag..
Tjingeling!!

Ensam kväll med tv:n och datorn

Ja då sitter man här i soffan med tv:n igång och datorn i knät.. Vilket liv man har... Men det är ganska skönt att ta det lugnt ibland.. Får erkänna att det känns ganska ensamt här ikväll.. Mycket tankar som snurrar när man sitter och har tid att tänka men så är det.. Sen är man ju alltid lite gnälligare när man inte är helt frisk heller.. Men jag sitter ju själv så ingen annan behöver höra på mitt gnäll iallafall =))

Mycket känslor och tankar

Ja det är mycket känslor och tankar kring allting nu.. Känner att jag ikväll väljer att skriva lite om det i bloggen då många i min omgivning märker på mig att någonting inte är som det ska.. På något sätt att det lättare att skriva ner alla känslor och tankar i bloggen.. Att skriva ner vad det handlar om på datorn istället för att prata.. Det är lättare att möta synen av tangenter när man berättar än att möta folks ansikten.. Många har som sagt frågat vad som har hänt och hur jag mår.. Jag ljuger om jag säger att jag mår bra... Jag ljuger om jag säger att det inte är någonting-- Jag kan inte ens dölja det med ett leende på läpparna längre då tankarna bara snurrar omkring och jag har svårt att le.. Men jag står på fötterna med benen ner och huvudet upp.. Detta fixar sig! Jag hittar styrkan i min familj och mina vänner.. I mitt jobb och mina arbetskamraters stöd..

Som en hel del av mina nära och kära har jag gnällt en hel del över konstant huvudvärk sedan ett par månader tillbaka.. Det började i början av februari nån gång.. Blir inte av med den och har varit hos doktorn ett par gånger-- Blivit en del provtagningar och en remiss till en MR-undersökningen (röntgen) blev skriven sista gången jag var och träffade min husdoktor.. Denna undersökning av huvudet var mest för säkerhets skull för att utesluta något i hjärnan.. Har för tre veckor sen gjort denna undersökning och skulle få svaret inom två veckor. Och eftersom man själv jobbar inom sjukvården vet man att om det är någonting så brukar dem ringa relativt snabbt. Dett gjorde dem inte så efter två veckor la jag det på hyllan och kände mig helt säker på att undersökningen inte visade någonting.,. Mest för nyfikenhetens skull ringde jag min doktor i måndags och fick en telefontid med henne igår.. Då fick man ett svar som man absolut inte hade väntat sig.. Bilderna visar en förändring på hjärnan som är ca 1 cm stor som man inte vet vad det är för någonting. Det ser ut att vara en godartad förändring men man kan inte veta det säkert förren jag genomgått en ny undersökning med kontrast och nya prover.. Tankarna kring detta är många.. Dem TROR att det inte är något men inget VET att det är så.. Jag har absolut ingen kontroll! Vet ingenting mer än att där finns något.. Man kan bara vänta på tiden till nästa  röntgen och vänta på svaret av den.. Tiden fram tills dess blir oviss... Att inte veta är värre än att veta svaret.. Men jag sätter min tro till att allt är bra.. Detta är inget farligt.. Det kommer bli bra! Men tankarna finns där och känslorna är många.. Tänk om! Tänk om..... Jag är glad att jag har min familj och mina underbara vänner.. Att jag har förstående arbetskamrater som finns där..

Nu blir det sängen för min del....
Kram från en kanske lite frånvarande bloggare just nu

När ska det ta slut egentligen....

Den ena negativa saken efter den andra avlöser varandra nu känns det som.. Är helt tom just nu... Vet inte vad jag ska känna... vad jag ska säga... vad jag ska tänka... Jag hade lagt det åt sidan och tänkte : klart det inte visar någonting eftersom dem inte ringt tidigare om svaret.. Men aj så fel jag hade... Nu blir det provtagningar och fler undersökningar igen.. Det är antagligen inget farligt som jag behöver oroa mig för säger dem.. Antagligen?? Klart att man oroar sig tills man vet vad det är! Farligt eller inte farligt... Stort eller litet.. Jag vill ha svar nu! Kommer bli gråhårig av detta! Hjärnan arbetar på helvarv nu och kroppen är på helspänn.. Det är så mycket tankar och funderingar om allting nu att allt blir bara en enda soppa.. Det blir tomt på något sätt...

Ska iallafall jobba ikväll så man får skingra tankarna.. Då har man inte så mycket att välja på. Man hinner bara tänka på jobbet.. Det blir nog bra.. Blev inget roligt inlägg det här men bloggen är mitt sätt att få ventilera mina tankar och funderingar.. Få skriva och lätta mitt hjärta lite grann..


........

Vad ska man säga egentligen.. Jaja livet går inte alltid som man förväntar sig om man  säger så.. Man hinner inte med allt man ska.. Man glömmer bort sig själv på vägen och hur ska man hitta tillbaka igen.. Man ska vara alla till lags.. Man ska finnas där för alla sina vänner samtidigt, sin sambo, sin familj, arbetskamraterna, släktingar, barnen ja hur fan ska man hinna med.. Alltid är där någon som inte är nöjd oavsett hur man gör.. Men så är det här i livet.. Bara att acceptera.. Men någonstans måste jag nog börja ta tag i mitt liv.. Börja tänka lite på mig själv som min arbetskamrat så bra sa på jobbet igår.. Men hur ska det gå till?? Jag vet inte.. Då har man helt plötsligt ännu fler runt omkring sig som inte tycker man gör rätt.. Nej livet blir inte alltid som man har tänkt sig...

Vi löser nog inte detta ser det ut som.. Känns som vi är i ett låst läge och jag hittar inga lösningar.. Vet inte var jag ska leta efter dem heller... Man får försöka se fram emot sommaren trots allt som händer just nu...

Haft en trevlig kväll ikväll iallafall...

Pigg och vaken.. Nja vaken iallafall :)

Ja då sitter man här framför datorn vid Tosses köksbord.. Casper har hållt låda hela morgonen för att hålla oss nattugglor vakna på morgonkvisten :) Men några timmars sömn har vi fått.. Vi hade himla trevligt igårkväll med lite vin, gott snacks och en massa prat.. Och msn så klart då vi båda har våra datorer framför oss haha :P Vadå datanördar :P Ungefär som nu då vi sitter och bloggar båda två vid köksbordet haha =)

Mycket händer i livet just nu.. För mycket att skriva ner i bloggen så här tidigt på morgonen.. Men men saker och ting löser sig på bästa sätt oavsett vilket håll det kommer gå på.. Jag måste övertyga mig själv om att allt blir bra i slutändan.. Vi får se vad sommaren har att erbjuda detta året.. Har jobbat mycket som vanligt oxå därav min dåliga uppdatering.. Får försöka bättra mig men kan inte garantera något för tillfället.. Ni får hålla tillgodo med vad ni får än så länge..

Nej nu får det räcka med bloggande för den här morgonen =)
Se om jag kanske kikar in sen igen..


Tjingeling!!

Min älskling är hemma

Ja nu har man äntligen fått hem sin lilla dator igen efter att den varit på service ett antal veckor..
Häääärligt! =)

Saknar dig.....

En varsam viskning i mitt öra
Det gör mörkret mindre kallt
Men jag vaknar ensam och möts av tystnad
I mitt sovrum och överallt

Var är du?
Jag blundar hårt
Kom rör mig nu

När kärleken föds, har den inget namn
När kärleken dör, vet du vad som försvann
När kärleken föds, har den inget namn
Men vi hade den här, tills du släppte min hand

Låtsas ännu, att du finns här
Dina hjärtslag, ge mig skydd
Men jag ser frosten i din fotspår
Som en gåta, aldrig tydd

Var är du?
Det är kallt
Kom värm mig nu

När kärleken föds, har den inget namn
Men jag vet att jag fann den, samma stund den försvann
När kärleken föds, har den inget namn
Den följer ebb och flod, flyger med vinden

När kärleken föds, har den inget namn
När kärleken dör, vet du vad som försvann
När kärleken föds, har den inget namn
Men vi hade den här, tills du släppte min hand

När kärleken föds, har den liv igen
Och jag vet att jag fann den

(Men jag vet att jag fann den, samma stund den försvann)
Samma stund som den försvann

När kärleken föds
Har den inget namn
Den följer ebb och flod
Flyger med vinden

När kärleken föds, har den inget namn
Har den inget namn

När kärleken föds, har den inget namn
Har den inget namn

Dessa barn..

Dessa helt underbara varelser...  Små människor med stora tankar.. Stora mål.. Små människor med en kämparglöd som inte går att beskriva.. En vilja av stål och en utstrålning som får solen att blekna.. Dessa små underbara människor omger oss och ger oss en otrolig styrka och glädje i livet.. Trots motgångar kämpar de in i det sista..  Rädslan är inte upptäckt i deras värld.. Sjukdomar, ensamhet, våld.. Ja dem går genom eld och vatten med sina mål att bli stora en dag. Ingenting kan hindra dem... Trots smärta och oro sprider dessa underbara barn glädje och värme omkring sig.. De ger av sig själva utan att förvänta sig något tillbaka.. De ser oss vuxna som förebilder.. De ser varandra som liksinnade allihopa oavsett hudfärg, längd, sjukdomar eller andra avvikelser.. För barnen är alla vuxna eller barn.. Det finns inget annat i deras värld.. Jag beundrar dessa små människor så otroligt mycket! Trots kamper mot cancer och andra sjukdomar tänker de små liven aldrig på sig själva.. Livet leker så länge livet finns.. Det är smärta och tårar mellan varven men dgarna kantras oftast av glädje och skratt.. Sjukdomar vad är det?? Jag är frisk och leker med mina kamrater.. Ett leende på deras läppar ligger alltid nära till hands trots en otrolig smärta eller oro.. Trots vetskapen om att livet kanske inte blir så långt som man tänkt sig.. De lever och lär så länge de får tid.. De drömmer och tror.. De ser det positiva i livet.. Dessa små männsikor lever för en dag i taget.. Tar vara på allt de kan..

Jag beundrar dessa små men så otroligt starka männsikor som ger oss så mycket i livet! Jag har verkligen dragit en vinstlott som får  omge mig med dessa helt otroliga fighters och deras fantastiska familjer dagarna i ända.. Jag skulle inte för något i världen byta ut det.. Jag ger så lite av mig själv och får så otroligt mycket tillbaka!

Fotboll ikväll

Då blir det fotboll ikväll.. Hoppas det klarnar upp lite och att regnet håller sig borta under matchen..  Men annars får man väl helt enkelt bara bli lite blöt :D Så länge matchen är bra kan vädret kvitta.. Blir nog till att ta bussen in till stan idag för det komemr vara såååååå mycket folk.. Tjusningen med derby ;)  Ska bli härligt ikväll!

Nej nu ska jag ställa mig i duschen! Ville bara kika in och visa mig!
Får se om det blir nåt inlägg efter matchen ikväll.. Vi får se :)
Tjingeling!!