Jag lever =)

Måste bara svara till dig mamma innan jag börjar skriva.. Japp jag har sett Jan's kommentar =) Jag e ledsen att jag övergav peugeot Jan :-/ Men forden är super den oxå! ;)

Har inte blivit så mycket bloggande den sista tiden.. Har jobbat.. O jobbat o jobbat lite till.. Min jul spenderades på jobbet med trevliga arbetskamrater och goa barn med deras härliga föräldrar.. Förutom en envis förkylning som ännu en gång satt sig i luftvägara på mig så gick det bra att jobba alla julpass.. Dock låg jag hemma igår med feber och hosta så jag hoppas mina arbetskamrater klarade sig utan mig.. Gått och varit sjuk sen julafton så hoppas på att det släpper snart.. Var även en runda hos min moster med familj på julafton innan jag körde ner till jobbet.. Tack för en jättetrevlig eftermiddag allihopa!!  God mat och mysigt sällskap! Hade verkligen jättemysigt..

Har som sagt jobbat dagarna efter jul oxå.. Skulle jobbat igår men då tog febern över.. Fick inte ner den med febernedsättande som jag fått dem andra dagarna så jag låg på soffan hela dagén igår.. Kändes som jag svalt 2 fotbollar dessutom.. Är dock lite bättre idag.. Fortfarande en envis hosta men febern börjar ge med sig igen... Av och till iallafall.. Har 3 dagar ledigt framför mig nu så jag kurerar mig.. Tar det lugnt och bara njuter av livet.. Tar dagarna som dem kommer och planerar inte in något.. Har det bara bra istället och gör vad jag känner för.. Medans alla andra är ute och stressar på mellandagsrean och trängs med folk tar jag det bara lugnt hemma istället och njuter av lugnet.. Jag sparar dem pengarna istället.. Är ingen bra kund när det är mellandagsrea och en maaaaaaaaaaaaaaassa folk ute! Usch nej jag blir bara sur och tvär.. Bättre att hålla sig hemma och bevara lugnet så man frisknar till i veckan till det nya året ska firas in.. Får trevligt besök på nyår av Jeanette och Fidde.. Vi blir 4 st som ska äta gott och ha det trevligt hemma hos mig.. Och så barnen så klart.. Blir en lugn och städad nyår.. Jag jobbar fram till kl 15 så det ska bli skönt att bara ta det lugnt sen på kvällen..  Händer hos er andra?

Nu ska jag gå och plocka av diskmaskinen som nog är färdig..
Sen lägger jag mig på soffan under filten igen =)
Tjingeling!!

Stolt faster =DD

Ja då har man blivit faster oxå! Moster har man ju varit ett tag :-) 
 Ett stort grattis till min söta lillebror och hans underbara Emma!! En jättesöt liten kille blev det som kikade ut!

Ligger här på soffan och ska snart gå in och lägga mig i sängen igen.. Har spenderat natten som var på jobbet.. Och ska även jobba inatt... Var och handlade på  Maxi efter jobbet idag för att slippa slåss md allt för mkt folk nu på eftermiddagen så man kom inte i säng förren vid halv tio.. Trots det vaknade jag redan vid 12 första gången men lyckades somna om till 14 sen var det lönlöst att ligga kvar.. Borde sovit till 16-17 iallafall eftersom man har 2 nätter till att jobba och imorgon blir det inte så mycket sovande efter jobbet då man ska hinna med lite julfirande innan man börjar jobba igen.. Så jag ska försöka lägga mig strax och sova någon timme till så man orkar jobba som man ska inatt.. Sen får man försöka laga något att äta oxå kanske innan man beger sig iväg ner mot Lund..

Kan ni tänka er att julen redan är här! Många av er firar jul redan idag vet jag.. Hoppas att ni alla som firar får en riktigt mysig dag tillsammans med era nära och kära.. Snart är julen över lika fort som den började och  då går vi mot ett nytt år.. Nya äventyr och upplevelser.. År 2010 blir ett bra år det känner jag redan nu..

År 2009 har varit ett ganska turbulent år för min del.. Mycket som har hänt.. Många stora förändringar har gjorts.. Både jobbiga och bra förändringar.. Jag har vuxit som människa.. Vuxit i mig själv.. Har dem senaste månaderna börjat hitta tillbaka till en normal livsrytm.. Jag har funnit mig själv igen.. Jag har funnit ett lugn i mig själv.. Jag känner mig trygg i mig själv och vet var jag står.. Med båda fötterna på marken.. Jag må vara 23 på papppret men i mig själv är jag äldre än så.. Allt man har gått igenom har format mig till den jag är idag.. Jag har ganska mycket mer erfarenhe av både det ena och det andra än vad andra i min ålder har.. Även om det varit jobbiga och tunga resor ibland ä jag ändå stolt över att jag har en ryggsäck med så mycket erfarenhet.. Den kan bli tung att bära ibland.. Men med vänner och familj till hjälp kan man lätta på bördan med jämna mellanrum.. Jag är tacksam för allt jag bär med mig.. Allt som jag kan forma till livserfarenheter..  Efter regn kommer solsken.. Det dåliga för alltid något gott med sig i slutändan.. Det är tufft under vägens gång men när man tagit sig över mållinjen är man starkare än någonsin.. Jag kan ärligt erkänna att jag är stolt över mig själv ibland.. Jag är ingen tjej som pratar om mig själv.. Ger inte gärna mig själv komplimanger.. Vill inte verka skrytsam men ibland är jag stolt över mig själv.. Stolt över mig själv när jag funderar på allt jag åstadkommit redan som 23 år gammal.. När jag funderar på allt jag orkat bära med mig.. Jag ger mig själv en klapp på axeln en dag som denna...

År 2010 ser jag fram emot.. Gamla kapitel avslutas med år 2009 på nyårsafton, då stänger jag boken för detta året och en ny öppnas och börjar skrivas med det nya året.. Ett nytt år med nya utmaningar.. Ett nytt år med nya bekantskaper som kommer knytas.. Nya motgångar att övervinna och medgångar att glädjas åt.. Ännu ett år i livet för att samla nya livserfarenheter....

Nu stänger jag denna boken för idag..
Skriver en ny sida efter julens alla dagar..

Önskar er alla en riktigt
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Du gör mig så glad! <3


Tisdag

Veckan börjar närma sig sitt slut då det är helg redan på torsdag.. Julafton står inför dörren.. Måste säga att det har varit ganska skönt att slippa julstressen i år.. Visst är det inte jul som det brukar när man ska jobba hela julen men man slipper den där stressen som alla andra går med.. Allt som ska fixas och ordnas.. Trängas i affärer med människor som är helt galna.. Jag tar det lugnt.. Tar dagarna som dem kommer.. Ska jobba och umgås med trevliga arbetskamater.. Ta en tur ut till moster med familj på julafton och fira lite jul där.. Får lite trevligt besök på juldagen som jag ser fram emot..  Blir nog en väldigt bra julhelg det här trots allt.. Jobbar den 27-28 oxå sen har jag en härlig 3-dagars ledighet som nog kommer spenderas uppe i GBG som det ser ut nu..

Nu sitter jag här och tar det lugnt.. Väntar på telefonen som ska ringa vid 13-tiden.. Prata lite och sen bege sig ut i kylan.. Måste fixa spolarvätska till bilen.. Ska köra och tanka den oxå.. Se om jag kanske spolar av den med.. Allt salt som sätter sig annars nu när man varit ute och kört ganska långt..  Sen får jag försöka sova en stund till innan man ska iväg och jobba inatt.. En dag med lite lagom tempo idag och lite lagom att göra..

Dags för mig att börja plocka undan lite här hemma sen ringer snart luren..
Ta det lugnt ni som är ute i trafiken!
Önskar er en trevlig dag! Mitt julkort till er alla finns i tidigare inlägg =)

Tjingeling!

Till Er Alla


:-)

Leende spegel med brister och fel
Ser att barnet har blivit en man
Och Gudarna gav mej en underlig själ
Som har svårt att ta för sej ibland
Men idag
Har vi kommit en bit
Du och jag
Ta bort alla ord
Du vet vad jag menar

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns

Kom, kom min älskade månen är stor
Alla fönster är öppna inatt
Öppna mot världen där kärleken bor
Bara kom, håll mej vaken inatt
Vi är kvar
Vi är tiden som går
Du och jag
Vi gör det igen när morgonen kommer

Måndag

Nu sitter man här igen efter en heldag hemma i Tyringe.. Hämtade Kellie vid 12 sen bar det av till Tyringe hem till pappa och Yvonne.. Blivit en massa prat.. Lite fika och sen blev det tacos till middag.. Känner mig helnöjd efter denna dagen.. Har varit på himla bra humör dessutom.. Kul att träffa alla dem där hemma oxå.. Blir ju inte så ofta. Skönt att man har hunnit göra det nu så nära jul eftersom man sen jobbar hela julen så då blir det inte att man åker hem.. Blir en tur till min moster och company på julafton innan man går på och jobbar natten där sen..

Lämnade Kellie för en stund sen och sitter nu hemma framför datorn och bara tar det lugnt.. Pratar i telefon med världens goaste! Ska snart ta tag i städningen här hemma.. Väntar ett tag till med den så jag har något som håller mig sysselsatt när jag börjar bli trött.. Måste försöka hålla mig uppe ett tag in på natten idag så man vänder på dygnet till imorgon när man går på och börja sina nattpass..

Nu ska jag prata färdigt i telefon sen börja städa..
Önskar alla en trevlig kväll!

Du e så go! Får mig att skratta! Får mig att känna mig trygg!  Jag går med ett leende på läpparna!


Hemma igen

Så sitter man hemma i sin soffa igen efter en helg med full fart verkligen.. Fredagen spenderades först med Tosse sen blev det en tacokväll hemma hos helena med god tacos och massa prat.. Hade lika trevligt like always!

Lördagen blev upp på morgonen och packa ihop lite grejor innan man blev hämtat.. Skönt det var att åka bil för en gångs skull nu när man skulle en bit oxå.. Blev hämtad vid 12 sen bar det av mot GBG.. Blev ett stopp på McDonalds på vägen för lite mat.. Sen var vi inom och handlade lite till middagen och annat innan det bar av hemåt mot huset.. Vi är ju oxå för smarta.. Bästemde oss för korvstroganoff till middag.. Stannade och handlade allt vi behövde.. TRODDE VI.... När vi kom hem och ska börja med maten. Vad har vi inte glömt.. Om ínte falukorven så klart!! Huvudingrediensen.. Blev ett gott skratt där iallafall.. Sen blev det en lugn och skön kväll.. God mat.. Underbart sällskap och bara en massa mys under täcket i soffan.. Kollade på Män som hatar kvinnor då jag inte blivit färdig att se den innan.. Kanonbra film! Sen blev det sängen då klockan började ticka iväg.. Söndagen bestod av massa mys hemma på förmiddagen.. Kollade jönssonligan på tv:n och lite annat innan eftermiddagen kom.. Då blev det halva garderoben på sig och ut i kylan.. En trip till Liseberg.. Där är så fint när det är jul på liseberg! En helt fantastisk helg! Jag ha blivit så bortskämd.. Oj oj jag är inte van vid det.. Har inte behövt göra någonting ju.. Fått midagen serverad.. Frukosten framdukad och fixad på morgonen.. Jag har bara kunnat vara och ta det lugnt.. Har varit iväg men samtidig hämtat massor med nya krafter! Liseberg var helmysigt.. En tur till Göteborg blir det helt klart snart igen.. Har ju inte träffats på 5 år heller! Tiden flyger ju iväg! Pratat har vi gjort ständigt sen alla år tillbaka men inte blivit av att vi träffats.. Han har haft fullt upp med sitt och jag har haft fullt upp med mitt.. Ett kärt återseende verkligen efter 5 år.. Känns nästan lite trist att vara hemma igen.. Men snart nog åker jag upp igen..

Dagen som kommer tar jag i lugn takt.. Ska strax göra mig iordning.. Sen kör jag och hämtar Kellie bus så kör vi till Tyringe och Hässleholm.. Ska inom pappa en sväng.. In på kyrkogården en liten runda.. Sen får vi se vad som händer.. Ska försöka få tag på Jeanette så vi kan träffas en stund oxå.. Längesen nu så jag saknar allt henne.. Kvällen sen blir lugn och skön hemma.. Försöka vara uppe lite längre så man kan sova läge imorgon för då är det dags att börja jobba igen.. Går på nattpasset morgon så man vill kunna sova på dagen så man orkar med natten sen..

Nej nu ska jag sluta svamla och göra mig färdig..
Önskar er andra en bra dag!
Tjingeling!

En snabb runda

Kikar in och skriver några rader en snabbis nu på morgonen.. Har precis stigit upp ur ängen.. Tagit filten omkring mig och slagit mig ner i soffan en stund.. Ska snart gå och packa lite småsaker som kan vara bra att ha då man ska spendera dagen och natten uppe o Göteborg..  Ska göra mig iordning oxå så man är färdig när man blir hämtad vid 12-tiden..  Skönt att slippa köra själv i detta vädret.. Även om jag mer än gärna skulle vilja springa ner till min ögonsten och köra bara för att den är så skön att köra! Köpte bilen i tisdags men den var inte leveransklar förren i fredags eftersom dem skulle sätta på vinterdäcken till mig,.. Som jag har gått och längtat dessa dagarna efter att fredagen skulle komma!! Härligt! Jag är supernöjd med bilen! Har visserligen varit nyttigt att vara utan bil några dagar.. Man har rör på sig mycket mer än vanligt.. Ska fortsätta med det när man rör sig här i stan.. Är faktiskt himla skönt att promenera.. Ner till stan och tillbaka igen är en ganska lagom runda.. Har t.o.m gått ner ytterligare 1 kilo på dessa 5 dagarna utan bil.. Gått ner 11 kilo sedan september så nu är det inte så många kilo kvar som ska bort.. Lite träning för att bygga upp muskulaturen ordentligt i kroppen igen är nästa steg..  Kört lite träning hemma.. Ska ta tag i gymmandet efter jul och nyår... Nytt år och nya tag! Beach 2010 nästa!  


Dags för mig att ta tag i det jag ska om jag ska bli klar någon gång.. Sitter här och filosoferar och samtidigt kikar lite på tv:n.. Tiden den bara rusar iväg insåg jag när jag nyss kollade på klockan..  Sätta igång lite bra musik istället så man vaknar till liv och kommer igång.. Försöka få i mig lite frukost..

Önskar er andra en trevlig helg!
Det ska jag ha..

Tjingeling!

  

Min nya leksak!!

Har äntligen fått hem min nya leksak!! *wiiieeee* Känner mig som ett barn på julafton *hihihihi*

Varit en dag med full rulle idag.. Var och hämtade bilen imorse.. Färdig med vinterdäcken på allt så man slapp tänka på det.. Skönt att dem gjorde det innan man rullade ut bilen från bilhandlaren.. En ford fiesta-08 för er som inte ser det på bilderna som kommer i slutet av inlägget.. Var en sväng utanför örkelljunga med Tosse efter jag hämtat bilen och tände ljus på Saras olycksplats.. Därefter körde jag ut till helena för en trevlig kväll där ute.. Ätit tacos, suttit och pratat en massa och haft det allmänt mysigt.. Du e fantastisk underbar snäckan!! Du kommer fixa detta <3

Nu är man hemma igen.. Sitter här och skriver o pratar med Tess i telefonen.. Ska snart krypa ner i sängen.. Upp tidigt imorgon.. Blir hämtad vid 12-13 för en trip till Göteborg.. Blir där till söndag.. Ska bli himla trevligt.. Gå på Liseberg och lite annat smått och gott.. Blir en trevlig visit hos en vän man inte träffat på länge.. Så vi lär inte ses i bloggen förren tidigast söndag.. Ska försöka komma ihåg och ta med kameran upp så det blir lite kort att lägga in sen..

Nu ska jag krypa ner i sängen..
Tjingeling

  

Brrrrrr

Nu har vintern verkligen kikat fram ordentligt.. Riktigt kallt ute.. Kinderna är röda som tomater efter en promenad i kylan.. Men så attans skön luft det är! Friskt att andas.. Jag är hellre ute och joggar en runda i kylan och denna friska luften än att ta mig en tur på sommaren när det är varmt och kvavt.. En kvällspromenad är härligt vid denna årstiden.. Det har jag fått mig idag då man gick från jobbet till tåget nere i Lund.. Sedan har man vandrat från stationen och hem när man kom till Hbg.. En lagom promenad.. Man hinner få upp pulsen och sätta igång förbränningen.. Få lite kondition oh samtidigt får musklerna jobba lite.. Det är extra skönt att krypa ner under filten på soffan en sån här kylig kväll efter en promenad hem..

Har inte allt för mycket att berätta ikväll..
Lite trött efter jobbet så ska krypa ner och sova istället..
Blir lite mer att skriva efter helgen. Ska försöka få
med lite bilder oxå till er =)


Natti natti

Snön faller

Utanför fönstret börjar det bli vitt på marken.. Snön faller i stora flingor.. Himlen känns upplyst trots att det är mörkt.. Nu är vintern här.. Vi får se hur länge den stannar.. Snön behövs.. Lite ljusare tillvaro.. Lite mer julstämning.. Vintertiden är ganska mysig då snön ligger vit på marken.. Långa promenader i snön.. Kylan rödfärgar kinderna.. Luften känns frisk att andas.. Solen lyser upp dagen.. Man hämtar nya krafter.. Ny energi.. Höstens gråa epok är över för en stund.. Det gäller att ta vara på stunden.. Ta vara på vintern innan den med snabba steg försvinner mot ett mörkare väder innan solen så småning om kikar fram igen tillsammans med våren..

Tog mig en promenad ner till stan innan.. Hade tänkt mig att det skulle räcka med en lite sväng ner till Söder för att göra ett besök på banken.. Men precis när jag satt foten utanför dörren ringde lillebrossan.. Han är i HBG och jobbar denna veckan nere vid möllegränden i stan.. Så jag tog mig en lite lägnre promenad och gick ne till honom.. Har ju banken precis där nere oxå så det passade bra.. Stod och pratade en stund sen fick han återgå till jobbet igen och jag fick uträttat mina ärende.. Kul att han ringde faktiskt! Man träffas ju inte allt för ofta då man bor en bit ifrån varandra.. Även om det inte är andra sidan Sverige så är det dock en bit hem till Hässleholm.. Jag promenrade hem igen.. Hann precis komma hem innan snön började falla från skyn.. Kröp ner under täcket.. Satte igång lite julmusik och slumrade till en stund på soffan.. Nu sitter jag här och filosoferar lite.. Funderar på att gå och tappa upp ett bad.. Sätta igång lite lugn musik.. Lägga mig i badet och bara vara.. Fortfarande lite trött och hängig.. Blir sängen tidigt ikväll så man är laddad inför jobbet imorgon.. Sen ska jag njuta av min långa ledighet innan julen kommer och man ska jobba igen..

Nu ger jag upp skrivandet för denna gången och tappar upp det där badet istället..
Gokväll!

Ny dag och nya tag

Onsdag idag och halva veckan har gått.. Snart helg igen.. Undrar var tiden flyger iväg någonstans.. Veckorna rusar fram och snart står julen inför dörren.. Och innan vi vet ordet av det så bläddrar vi fram till ett nytt år i kalendern.. Ett nytt år med nya äventyr.. Nya prövningar.. Ett nytt år med lycka och sorg.. Glädje och frustration.. Ja allt vad livet innebär precis som år efter år..

Dagen har börjat lugnt för min del.. Har kurerat mig i sängen då jag känner att kroppen behöver vila.. Antingen är den slutkörd eller har man ytterligare en förkylning på gång.. Vi får se vad som händer.. Ska ta mig ner till banken strax sen ska jag hem och krypa ner under mitt varma täcke igen.. Ligga på soffan under täcket med ett glas oboy och spana in något halvbra tv-program och bara vara.. Kurera mig inflr morgondagen då man ska ner och kämpa på jobbet igen.. Men sen ser jag en härlig 4-dagars ledighet framför mig.. Helgen verkar bjuda på lite av varje.. Avslöjar mer lite närmre helgen.. Blir nog trevliga lediga dagar iallafall som det ser ut nu..

Ljuset står tänt i fönstret... Snön faller utanför.. Vintern är på väg..

Livet vänder på en sekund

Ta dagen som den kommer.. Lev livet i nuet.. Ta vara på varje sekund.. Lev för stunden... 

Orden kan jag fortsätta med och alla innehåller samma budskap.. Lev  livet för vi vet aldrig när det tar slut.. Att vi alla går mot döden det vet vi med säkerhet.. Döden är något naturligt som vi aldrig kommer ifrån.. Men ibland rycks våra nära och kära ifrån oss alldeles för tidigt.. I sjukdomar.. Olyckor.. På orättvisa sätt.. Det händer innan vi hinner blinka..
För 6 år sedan rycktes Min vän.. Min kärlek.. Mitt stöd i livet ifrån mig.. Så mycket jag aldrig fick säga.. Så mycket jag aldrig hann berätta för honom... Så mycket jag ville uppleva med honom som jag aldrig får chansen till.. Jag var inte beredd.. Jag levde inte för stunden.. Jag tänkte så många gånger: Vi gör det imorgon.. Jag tar det sen.. Jag säger det imorgon.. En dag kom inte morgondagen längre.... Jag kommer alltid ångra mig.. Jag kommer alltid känna att jag sa aldrig tillräckligt många gånger hur mycket han verkligen betydde för mig.. Varför väntar man? Man tror man har så gott om tid på sig.. Man tror aldrig att dagen ska ta slut..  Att ljuset ska slockna.. Framför allt tror man inte att det ska hända en själv eller människorna i ens närhet.. I vår värld går solen ner och sedan upp igen.. Men ibland slocknar den för gott alldeles för tidigt.. Han lever kvar i mitt hjärta.. I min själ.. Vissa minnen bleknar men försvinner aldrig.. Andra är lika starka än idag som i samma stund man upplevde dem tillsammans..  Vissa känslor kan man känna än idag när man tänker tillbaka och minns.. Jag kan höra hans skratt klinga fortfrande.. Jag ser hans leende framför mig som om han stod vid mig.. Ibland kan jag nästan känna hans värme och närvaro... Han lever för alltid kvar hos mig..

Igår var det några av mina vänners otur att förlora en av sina närmsta vänner.. En tjej jag endast träffat ett par gånger genom mina närmsta vänner som var hennes närmsta.. En glad och positiv tjej som fick ett alldeles för kort liv.. En glad tjej som igår 21 år gammal var med om en bilolycka med tragisk utgång.. Mina tankar finns hos hennes familj och vänner.. Ännu en gång blir man abrupt påmind om hur grymt livet kan vara ibland.. Hur fort det kan gå.. Hur allting tar slut innan man hinner förstå.. Det är bra orättvist ibland...

Var rädda om varandra.. Ta hand om er och era nära..
Berätta hur ni känner.. Gör det som faller er in för stunden..
Vi lever bara en gång..

En natt kvar

Då har man en natt kvar innan man har en dag ledigt iallafall.. Går av imorgon bitti sen har man onsdagen på sig att hämta sig lite innan man jobbar på torsdag igen men sen är denna flickan långledig! Härligt! Det är älbehövligt.. Känner mig lite sliten efter alla nätter denna veckan med lite sömn.. Haft så himla mycket att trixa och fixa med så har inte kunnat sova som jag borde för att orka med till 100 % men det går ändå.. Jag är glad att jag har så mycket nätter som jag har för tillfället och framöver..  Ska göra en riktigt recovery i helgen när jag är ledig så man hämtar nya krafter inför jul och nyår som ska spenderas på jobbet.. Medans ni andra gör av med pengar tjänar jag en del extra.. Får se det så.. Kan lika gärna jobba och umgås med mina trevliga arbetskamrater och alla härliga barn som att sitta hemma själv.. Mamma och Jan har det bra och spenderar just nu sin tillvaro i Spanien i 4 veckor framöver.. Mina syskon spenderar julen med sina respektive och så.. Känner att jag hellre jobbar detta året för att kunna vara ledig då vi samlas allihopa.. 

Usch vilkjet tråkigt inlägg det blir här för er idag.. Har nog inte så mycket spännande att komma med faktiskt.. Som sagt känner man sig ganska sliten.. Och man gör inte mycket annat än jobbar, äter och sover när man jobbar nätter så det händer inte så mycket..  Har väl egentligen en hel del i tankarna men inget som jag orkar skriva om idag.. Då kan jag sitta här ett bra tag.. Behöver lägga mig ner och vila någon timme istället innan man åker ner till jobbet.. Så jag ger upp bloggandet för idag faktiskt.. Kikar in en runda imorgon istället när jag har vaknat..

Show must go on

Tjingeling!


Lördag

Passar på att kika in och skriva några rader i pausen till tjejernas VM-final i innebandyn.. Bra tryck i matchen än så länge.. Sverige har öppnat bra med ett starkt tempo och ett bra tryck på det schweiziska målet.. Efter ett straffskott står det nu 1-0 till Sverige.. Dem har börjat bra men der blir en tuff match.. Inget lätt motstånd så tjejerna får kämpa ordentligt.. En kul match att titta på än så länge.. Vi får se om tempot håller i sig vidare i matchen.. Spännande lördagseftermiddag det här..

Har haft en mysmorgon med Kellie under förmiddagen... Vi gick inte upp förren efter halv elva.. Vaknade vid 10 sen låg vi och mös i sängen en timme innan vi gick upp och fixade lite frukost.. Tog en runda i vagnen i det sköna vädret.. Skönt att komma ut en runda och röra lite på sig.. Har varit och lämnat lillsnäckan igen så nu är det ganska tomt här hemma igen.. Men jag passar på att kolla in matchen i lugn och ro.. Hämtar krafter inför arbetspasset inatt.. Blir nog en del att göra då det är lussevakor runt om överallt.. Ska försöka sova en timme eller två efter matchen oxå.. Ge det ett försök iallafall.. Brukar vara svårt att somna mitt på dagen första natten man ska gå på.. Men sen sover man som ett barn när man kommer hem..  Blir mycket nattpass nu vilket är helt underbat skönt.. Trivs med att slippa gå upp tidigt.. Även om man har mycket att göra på nätterna så känns hela tillvaron lugnare än på dagen..  Har funderat på att kika runt lite på barnakuten och neonatalen här i hbg för att se om det finns någon natt-tjänst.. Men man gör ju sig inte av med tjänsten man har om det inte är fast då man i dagens läge har en fast tjänst.. Sen trivs jag så oerhört bra med både chefer och arbetskamrater nere i Lund så vet inte om jag vill slita mig från dem.. Man är lite kluven.. Hade sparat en hel del pengar genom att slippa pendla och får man en natt-tjänst här uppe tjänar man ju dessutom mer.. Vi får se.. Tankarna är och nuddar vid förslaget men jag vet inte..

Har en hel del som snurrar runt i tankarna för övrigt oxå nuförtiden.. Det händer mycket runt omkring.. Sen har vi snart julen och nyår på ingång.. Blir automatiskt mycket som kommer tillbaka då.. Tycker man tänker och tänker men inte kommer man fram till något bra för det.. Blir mest en enda soppa när man funderar.. Tänk om man bara hade kunnat stänga av ibland.. Oj vad skönt det hade varit.. Stänger av gör jag visserligen... Det är något man blivit bra på dem senaste åren.. Stänga av och inte känna efter.. Inte släppa in någon för nära inpå livet.. Men till slut exploderar man.. Väl medveten om detta gör man likadant gång på gång iallafall.. Det hade varit skönt att kunna stänga av utan att samla på sig ibland.. Vi tjejer funderar alldeles för mycket.. Man vänder och vrider på allt.. Det ligger i naturen..  Det gäller att lära sig vad man ska prioritera bara vilket inte alltid är så lätt..

Nu är tjejerna igång och spelar igen..
Tjingeling!
  
       

Massa mys o massa bus

Ännu en fredagskväll är här.. Medans ni andra är ute o spenderar pengar är jag hemma ovh sparar mina ;) Här hemma är det fredagsmys för hela slanten!!  Har varit en lång dag så nu är det bara mys som gäller.. Hämtade Kellie hemma hos Tess vid halv elva tiden.. Mötte Tosse på parkeringen som skulle låna min cam o headset.. Jag behöver inte det längre då man har inbyggd cam i datorn nu istället.. Sen packade vi in oss i bilen jag o lillsnäckan och körde ner mot Lund.. Skulle på en miniutbildning på jobbet kl 12.. Visade sig dock när jag kom ner att det inte blev någon kl 12 utan istället kl 14 så jag och Kellie satt och busade och pratade lite med mina härliga arbetskamrater.. Sen somnade lilltejejen igen och sov sig igenom hela utbildningen.. Sen begav vi oss hemåt igen.. Körde inom och handlade lite fredagsgott till Idolfinalen ikväll..  Blev lite matlagning när vi kom hem.. Har busat en massa fram till nu då lilltjejen somnade.. Tänkte jag skulle hålla henne uppe till 20-21 för att hon ska sova inatt men nu somnade hon sittandes i min famn.. Så hon får sova en halvtimme sen väcker jag henne igen så somnar hon gott sen närmre kvällen och sover inatt =)

Blir frukostmys med lilltjejen imorgon och en massa bus.. Tänkte ta en långpromenad med henne i vagnen innan man kör och lämnar henne igen.. Sen blir det vila som gäller för min del så man orkar jobba natten.. Jobabr tre nätter nu innan man är ledig igen.. Jobbar bara en dag nästa vecka så det blir rena semestern.. Dags att ta tag i träningen nästa vecka oxå.. Blir två spinningpass iallafall minst så man får upp flåset lite.. Ta nån promenad hemma oxå om dagarna så man håller igång.. En halvtimmes rask promenad varje dag är målet.. Vi får se hur bra man lyckas.. Målet är att komma igång med träningen igen för att bli lite piggare...  Mina extrakilo har jag i princip gått ner ändå den sista tiden.. Gått ner 10 kg sen i september så det är inte fy skam och utan träning dessutom.. Men har lite till som ska försvinna men framför allt känner jag att just för humöret skull så man orkar lite mer om dagarna så måste jag komma igång..

Nu ska jag passa på att göra iordning lite för kvällen och fixa lite med tvätten medans lillsnäckan sover..
Sen kl 20 sitter vi framför tv:n med vårt fredagsgottis och myser.. Blir nog tidigt i säng idag.. Trött efter en dag med massa påhitt.. Blev en tidig morgon oxå.. Dock mysigt att vakna tidigt denna morgon även om man är trött nu.. Absolut värt det =))

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Det ska vi ha!

Å Tess och Tosse ha så kul ikväll!!
Gör inget som inte jag skulle gjort ;)

Tjingeling!!

Onsdag

Ursäkta för min bloggtorka.. Varit annat på tapeten som lockat mer dem senaste dagarna.. Har dessutom jobbat nätter så man är lite segare än vanligt.. Varit tre mysiga dagar nu dem sista dagarna.. Humöret känns på topp! En bil som börjat krångla dock så får försöka fixa till den sen säljer jag den och köper mig en ny.. Ska bli skönt med en större bil..  Framför allt när man har andra som åker.. Eller när man har bästis i bilen.. Vagnen får plats utan att man behöver böka och bilen är säker.. Trots att jag i vanliga fall brukar bli måttligt irriterad när det är något med bilen så är jag på ett strålande humör om  dagarna iallafall.. Finns massor med annat att lägga sin energi på.. Mycket trevligare..

Dagen ägnas åt att tvätta.. Kanske inte det roligaste efteriddagsnöjet man kan ha men ett nödvändigt ont.. Blev inte många timmars sömn efter nattens pass på jobbet så den här tjejen är ganska seg idag.. Sväljer nog snart datorn i en gäspning.. Gäller att försöka sysselsätta sig sen efter tvättiden oxå så man inte somnar kl 17 när man e klar.. Då lär man vakna kl 1 inatt med pigga ögon..

Snart helg igen.. Ibland undrar man var tiden tar vägen.. Var det inte precis helg?? Hinner inte med ibland.. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och mår lite så där extra bra.. Helgen bjuder på lite av varje för min del.. Jobb bland annat.. Går på och börjar jobba igen på lördagnatt.. Så man har några dagar ledig nu iallafall..

Nu kallar tvätten på mig igen..
Tjingeling

*visslar för mig själv*

Är på ett strålande humör idag!!! =D

Godmorgon gott folk

Vilken härlig dag! Vaknade av en lite ovanlig med väldigt härlig väckarklocka idag.. Börjar dagen bra kan den ju bara bli bättre.. Känner mig lite seg och trött fortfarande dock men lite frukost så ska man nog vakna till liv..  Ännu en ny arbetsvecka är här och denna veckan har man nattpassen framför sig.. Skönt att kunna ha dagen för sig själv och göra vad man känner för innan man åker till jobbet.. Ska försöka lägga mig en stund senare igen och sova så man orkar vara uppe hela natten sen.. Tror jag tar bilen och kör bort en runda till Tess sen oxå.. Hmmm.. Man kanske skulle köpa lite bullar och våldgästa henne, hon brukar vara uppe tidigast av folket.. Eller vad säger du snäckan.. Så kan man förhoppningsvis vila en stund sen..  För övrigt mina läsare händer inte allt för mycket.. Hänt en del trevliga saker i helgen så den har varit kanon.. Men inget jag orkar skriva om här just nu..

Nu får jag nog gå och försöka få i mig en macka eller något så jag vaknar till liv innan jag sväljer datorn.
Önskar alla en trevlig dag och en bra start på veckan!
Det har jag fått =)

Tjingeling!!

Söndag

Så var denna helgen snart över.. Tiden bara rusar iväg! Har blivit en lugn hel för den här tjejen.. Mycket för att försöka bli av med huvudvärken.. Lite bättre idag även om det fortfarande inte är bra.. Men det ger sig nog med tiden.. Har varit skönt att få ta det lugnt och ladda btterierna lite iallafall. Imorgon är det dags för en ny arbetsvecka... Jobbar nätter denna veckan, ska bli riktigt skönt! Jag är ju ingen morgonpigg tjej precis så nattpassen passar mig utmärkt!

Dagen blir lugn för min del.. Ska strax bege mig mot tess en runda om hon har vaknat vill säga.. Därefter blir det en tur ut till Helena o sen blir det myskväll för hela slanten.. Det är ju trots allt söndag och man är ledig.. Passar perfekt för mys...

Inte så många kloka ord eller vettiga tankar i detta inlägget.. Ville mest bara kika in o visa mig.. Jag lever fortfarande.. Får se om det blir en snabbis med bloggskrivande ikväll igen annars får ni hålla er tillgodo med detta så blir det mer skrivande i veckan..

Önskar alla en trevlig dag för det ska jag ha =)
Tjingeling

Open your heart for me baby...

Nu sitter man här igen.. Trött, halvt grinig och fundersam.. Kvällstankarna snurrar på som vanligt.. Visst det är en fördel att vara själv och kunna göra som man vill.. Baksidan är att man har all tid i världen att fundera på saker och ting.. Ibland viktiga saker som måste tas itu med.. Ibland egentligen helt oviktiga saker men dem finns där och gnager i tankarna trots allt... Man har all tid i världen för sig själv.. Skönt ena minuten.. Ensamt i nästa..  Det är fredagkväll och de flesta av er är antingen ute och svirar eller har lite fredagsmys med vänner eller familjen.. Jag själv har spenderat kvällen på jobbet.. Förutom att envisa Mr huvudvärk inte går sin väg har väl jobbet flutit på ganska okej idag.. Nu har jag slagit mig ner i soffan.. Musiken strömmar ut ur högtalarna och jag sitter här och filosoferar.. Jag saknar.. Jag längtar.. Jag njuter.. Jag skrattar.. Jag gråter.. Känslorna går om vartannat beroende på var tankarna hamnar.. Från det ena till det andra på en sekund.. Rörigt men strukturerat.. Jag snuddar vid vissa tankar.. Andra stannar jag lite längre vid..  Jag drömmer mig bort.. Jag tänker tillbaka.. Jag minns.. Jag försöker glömma.. Allt på en gång men ändå inte.. Att så mycket kan rymmas i något så litet.. Hjärtat slår vid vissa tankar dubbla slag.. Vid andra stannar det upp för en sekund.. Jag försöker riva muren kring hjärnan för att låta tankarna flöda.. Jag fortsätter bygga min mur runt hjärtat för att slippa känna.. Rädslan för att släppa in någon annan är stor.. Rädslan för att släppa in någon som sedan försvinner på en sekund..  Rädslan att våga lita på någon annan än mig smyger sig på..
Jag är egentligen lyckligt lottad.. Jag har en frisk familj.. Friska vänner.. Jag själv är frisk... Men min bästa vän.. Min största klippa.. Min räddande ängel.. Min kärlek.. Min hjälte.. Lämnade mig för ett par år sen.. Jag vet hur fort det går att bygga upp någonting.. Jag vet oxå hur fort allting kan rasa samman igen.. Jag saknar.. Jag längtar.. Jag får inte tillbaka honom.. Tiden läker alla sår.. Gör den verkligen det? Kanske läker såren men ärren finns för alltid kvar.. Vågar jag släppa in någon så nära inpå igen? Jag har blivit försiktig.. Jag har blivit feg.. Jag har blivit avståndstagande.. Samtidigt har jag blivit uppmärksam på att noga tala om för mina vänner och familj hur mycket dem betyder.. Att inte gå utanför dörren som ovänner.. Inte lägga på luren utan att allting är löst.. Mycket har man lärt sig.. Mycket har man i minnet.. Man har öppnat sina sinnen på ett annat sätt.. Men man har stängt vägen in till hjärtats varmaste plats.. För den platsen är upptagen.. Och vägen dit blockeras av rädslans alla hinder. Rädslan att börja älska någon man senare förlorar igen.. Jag har blivit bränd.. Jag har blivit sårad.. Jag har blivit besviken.. Jag har blivit lämnad.. It hurts like hell.. Men att förlora den man håller av till en plats man inte kan besöka skär hjärtat i tusen bitar och mer där till.. Det gör ont och det tar tid att lägga puzzlet på nytt...


Goodbye P.. my little one
You gave me love and helped me find the sun
And every time that I was down
You would always come around
And get my feet back on the ground


Goodbye P.. it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
With the flowers everywhere
I wish that we could both be there

Fredag

Godmorgon och Godmiddag gott folk.. Hoppas ni har sovit gott för här har ni en som inte gjort det.. Trodde jag var tröttare än tröttast igår men idag är nog snäppet värre.. Fortfarande huvudvärk som inte vill släppa.. Jag blir galen! Därav den dåliga sömnen... Blir det inte bättre under dagen och kvällen så bäddar jag ner mig i sängen ikväll när jag kommer hem från jobbet sen stannar jag där till på måndag när det är dags att jobba igen..  Har egenligen planer för hela helgen men ska jag orka med en arbetsvecka till nästa vecka så måste jag varva ner om inte huvudvärken försvinner.. Lämnar det åt dagens öde och hoppas på att kvällen blir bättre..

Händer inte så mycket i livet just nu.. Ska ta mig i kragen och sätta ut min bil på blocket i helgen när jag får tid så man kan sälja den.. Dags att köpa en annan.. Blir en liten större modell så man har en 5-dörrars bil som man kan ha ett par år framöver.. Vill inte behöva byta igen.. Hittat en -08 som det nog blir men vilket bilmärke det får ni se med tiden...

Snart är det ju jul oxå.. Tiden bara rusar iväg.. Men det blir inte så mycket julfirande för min del. Jag jobbar hela julen och mellandagarna.. Ledig nån dag där efter sen jobbar jag även nyår och dagarna där efter.. Men lite nyårsfirande kan det bli ändå då man slutar 15 på nyårsafton och börjar in förren 21 dagen efter.. Tycker det känns ganska okej att jobba julen detta året.. Medans andra gör av med pengar tjänar jag massor med extrapengar.. Behövs till framför allt lägenheten så man kan köpa lite nytt och tapetsera om bland annat och så.. Inte för att jag måste men för att jag vill.. Mycket småpyssel jag vill göra för att sätta min prägel på lgenheten..
Efter jul och nyår väntar januari månad med födelsedag, renovering här hemma och en massa annat trevligt.. Blir en trip till ullared med Mamma o Jan för att shoppa upp pengarna man jobbar ihop under storhelgerna.. Kan ju inte ligga och samla damm på kontot för länge.. Lite framtidsplaner har man och det behöver man.. Sen ligger undersökningstiden för en ny MR o så i början av Januari.. Händer lite saker den månaden..


Nej nu svamlar jag mest i det här inlägget..
Inte mycket vettigt att skriva idag..
Dags att få i sig lite frukost o vakna till innan man kör ner till jobbet..
Tjingeling!

     

Hemma igen

Då är man hemma igen efter en kväll på jobbet.. Varit en helt okej kväll med lite lagom att göra.. Skönt då man haft ganska mycket i huvudet känns det som.. Innan man skulle köra hemifrån damp posten ner i brevlådan.. Tiden som jag väntat på men samtidigt fasat för kom idag.. Tiden för ännu en ny MR-hjärna för att få fler svar på vad det är för förändring som gömmer sig innanför det hårda skallbenet på hjärnan.... En lättnad att man äntligen fått en ny tid för att få fler svar då dem fortfarande inte vet så mycket om vad det rör sig om.. Samtidigt en skrämmande känsla.. Tänk om.... Vad skulle hända om det är... och ännu mera tankar.. Vill jag verkligen veta.. Vad händer om... Ja man målar upp en bild av tankat trots att man försöker låta bli.. Alla ni som nu tänker och säger: tänk inte så mycket på det eller sluta tänk på det innan du vet mer till er kan jag bara säga att det är lättare sagt än gjort tyvärr... Men jag gör så gott jag kan.. Det finns människor som har det mycket värre än mig så jag ska inte gnälla..

Kvällen kommer ni spenderas framför datorn en stund för min del innan sägen kallar.. Man behöver landa lite efter jobbet innan man kan somna.. Sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få sova riktigt gott inatt.. Hoppas man vaknar med en åtminstone lindrigare huvudvärk imorgon än vad man haft idag för försvinenr helt det har jag lärt mig att den inte gör..

Morgondagen blir som den blir.. En lugn förmiddag hemma i soffan sen bär det av till jobbet för ännu ett kvällspass med mina arbetskamrater och alla härliga barn man möter..

Inte så mycket mer att skriva just nu.. Har inte hänt så mycket sen sist..
Jag känner mig mest ganska tom just nu..

Sov gott när ni kryper ner i era varma sängar..
Ta hand om varandra!



Tröttare än tröttast...

Idag har ni en tjej som sitter här tröttare än något annat.. En tjej som trots att hon gått upp ur sängen knappt har öppnat ögonen.. Varför så trött? Ja tänk om man hade något bra svar på den frågan... Kanske är det vintertröttheten som börjar smyga sig på sakta men säkert.. Kanske är det ett antal nätter med mindre sömn än vanligt som gör sig påmind.. Oavsett anledning så sitter jag här trött efter en liten frukost.. Har med frukosten iallafall gjort tappert försök för att vakna till liv lite innan man sätter sig i bilen och rullar ner mot jobbet..

Har varit lite segare med bloggandet den sista tiden än vanligt.. Har inte riktigt haft varken tiden eller orken att sitta här.. Varför sitta framför datorn när man kan göra så mycket annat.. Men ska försöka bli lite bättre med skrivandet här.. En del som har efterlyst mig i bloggvärlden och undrat var jag tagit vägen så jag ska försöka tänka på att kika in här emellanåt och ladda upp lite ny text och nya bilder från min värld.. Det händer mycket runt omkring mig därav finns inte tiden att riktigt sitta här.. Jobbet tar upp en stor del av livet.. Pyssel med lägenheten har man konstant och umgänget med vänner och familj är för mig just nu det viktigaste jag har..

Mycket tankar som ligger i luften.. Ensamtiden är inte den jag värdesätter mest just nu.. De senaste månaderna har det varit otroligt skönt att få rå om sig själv.. Det är det fortfarande men vissa bitar saknas.. Förstå mig inte fel jag trivs bra med att vara självständig.. Jag trivs bra med att bara ha mig själv att sköta.. Efter flera år där man glömt bort sig själv är det skönt att påbörja vägen tillbaka till sig själv.. Det är skönt att ha sitt eget att komma hem till.. Att bara hålla ordning på sig själv och mina egna grejor.. Det är otroligt skönt att kunna välja om man vill ha det tyst omkring sig när man kommer hem eller om man vill ha musik som skapar stämning hemma.. Jag har varit självständig sen många år tillbaka.. En lång historia men redan i tonåren började jag klara mig på egna fötter.. Som 18-åring flyttade jag hemifrån.. Sommaren precis innan sista året på gymnasiet flyttade jag in i min lägenhet.. Under det året jobbade man.. Pluggade.. Planerade inför studenten.. Tog studenten med bra betyg och man stod på egna fötter.. Där var ingen som trävvtade till mig.. Städade.. Diskade.. Lagade mat eller fixade saker o ting.. Jag rekommenderar ingen att flytta hemifrån inann man gått färdigt skolan.. Det är tufft.. Passa på att bo hemma och lev livet tills åtminstone skolan är klar.. Men samtidigt har det gjort mig till den jag är.. Till den tjejen som står på sina egna ben.. Som gärna inte ber om hjälp.. En tjej som varit med om en del och har lite kött på benen.. Det har gjort mig till den envisa tjej jag är som aldrig ger upp... Det är livets prövningar som formar oss till de människor vi är.. För varje hinder vi rider över går vi av hästen ännu en gnutta starkare än tidigare.. Jag är stolt över att kunna vara den jag är.. Jag är stolt över att kunna stå på mina egna ben.. Kanske för stolt ibland för alla behöver någon gång be om hjälp..  Men trots att jag trivs med denns självständighet som jag är van vid så saknas något ibland.. Sällskapet av att ha någon nära på kvällen.. Någon att laga maten tillsammans med och prata om hur dagen har varit.. Man saknar närheten av någon annan. Vissa stunder på dygnet saknar man dessa bitar.. Andra gånger njuter jag av min ensamhet.. Jag är kluven.. Saknar jag det eller inte.. Vill jag ha det eller inte.... Jag trivs bra med att få vara för mig själv.. Men ändå... Alla dagar går lite upp och ner.. Idag är en lite mindre bra dag men ändå helt okej.. Imorgon har jag helt säkert en toppen dag!

Dags att bege mig iväg mot jobbet nu..
Önskar er en bra dag!
Tjingeling

Mina tankar till dig min ängel..
Jag vill vrida tillbaka klockan ett par år..
Slippa sakna och istället få ha dig här igen..

Du log mot mig,
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av.
Du såg på mig,
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig,
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel,
För en stund

Du gav mig allt,
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig:
'Var inte rädd'

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel...


.....

Back when I was young
Couldn't wait to grow up
Get away and get out on my own
And looking back now
Ain't it funny how
I've been trying to get back home, yeah

When my low self esteem
Needs a man loving me
And I find me a perfect catch
Then I see my friends
Having wild weekends
Then I don't wanna get quite so attached
Just as soon as I get what I want
I get unsatisfied
Good is good but could be better

I keep looking, I keep looking for
I keep looking for something more
I always wonder what's on the other side
Of the number two door
I keep looking
Looking for something more

Well, the straight haired girls
They all want curls
And the brunettes wanna be blonde
It's your typical thing
You got yin you want yang
It just goes on and on
They say, hey, it's only human
To never be satisfied
Well I guess that I'm as human as the next one

Oh, I keep looking
I keep looking for
I keep looking for something more
I always wonder what's on the other side
Of the number two door
Yeah, I keep looking
Looking for something more

Just as soon as I get what I want
I get unsatisfied
Hey, good is good but could be better

I keep looking
I keep looking for
I keep looking for something more
I always wonder what's on the other side
Of the number two door
I keep looking
Looking for something more
Oh, looking for something more

..........

"What I Cannot Change"

I know what makes me comfortable
I know what makes me tick
And when I need to get my way I know how to pour it on thick
Cream and sugar in my coffee
Right away when I awake
I face the day and pray to God I won't make the same mistakes
Oh the rest is out of my hands

I will learn to let go what I cannot change
I will learn to forgive what I cannot change
I will learn to love what I cannot change
But I will change, I will change
Whatever I, whenever I can

I don't know my Father well enough
Seems like every time we talk we can't get past the little stuff
The pain is self inflicted
I know it's not good for my health
But it's easier to please the world than it is to please myself
Oh the rest is out of my hands

I will learn to let go what I cannot change
I will learn to forgive what I cannot change
I will learn to love what I cannot change
But I will change, I will change
Whatever I, whenever I can

Right now I can't care about how everyone else will feel
I have enough hurt of my own to heal

I will learn to let go what I cannot change
I will learn to forgive what I cannot change
I will learn to love what I cannot change
But I will change, I will change
Whatever I, whenever I can

...

När en tjej...
Är tyst - så rullar det miljoner tankar i hennes huvud
bråkar med dig
- tänker hon djupt
tittar på dig med ögonen fulla av frågor
- så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida
svarar jag mår bra efter några sekunder
- mår hon inte alls bra
tittar sorgset på dig
- undrar hon varför du ljuger
lägger sitt huvud på din axel
- så önskar hon att du är hennes förevigt
försöker få kontakt med dig varje dag
- då söker hon din uppmärksamhet
smsar ofta
- vill hon att du svarar åtminstonde en gång
säger jag älskar dig
- menar hon det
säger att hon inte klarar av att leva utan dig
- då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
säger att hon saknar dig
- så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör