Lördag

Passar på att kika in och skriva några rader i pausen till tjejernas VM-final i innebandyn.. Bra tryck i matchen än så länge.. Sverige har öppnat bra med ett starkt tempo och ett bra tryck på det schweiziska målet.. Efter ett straffskott står det nu 1-0 till Sverige.. Dem har börjat bra men der blir en tuff match.. Inget lätt motstånd så tjejerna får kämpa ordentligt.. En kul match att titta på än så länge.. Vi får se om tempot håller i sig vidare i matchen.. Spännande lördagseftermiddag det här..

Har haft en mysmorgon med Kellie under förmiddagen... Vi gick inte upp förren efter halv elva.. Vaknade vid 10 sen låg vi och mös i sängen en timme innan vi gick upp och fixade lite frukost.. Tog en runda i vagnen i det sköna vädret.. Skönt att komma ut en runda och röra lite på sig.. Har varit och lämnat lillsnäckan igen så nu är det ganska tomt här hemma igen.. Men jag passar på att kolla in matchen i lugn och ro.. Hämtar krafter inför arbetspasset inatt.. Blir nog en del att göra då det är lussevakor runt om överallt.. Ska försöka sova en timme eller två efter matchen oxå.. Ge det ett försök iallafall.. Brukar vara svårt att somna mitt på dagen första natten man ska gå på.. Men sen sover man som ett barn när man kommer hem..  Blir mycket nattpass nu vilket är helt underbat skönt.. Trivs med att slippa gå upp tidigt.. Även om man har mycket att göra på nätterna så känns hela tillvaron lugnare än på dagen..  Har funderat på att kika runt lite på barnakuten och neonatalen här i hbg för att se om det finns någon natt-tjänst.. Men man gör ju sig inte av med tjänsten man har om det inte är fast då man i dagens läge har en fast tjänst.. Sen trivs jag så oerhört bra med både chefer och arbetskamrater nere i Lund så vet inte om jag vill slita mig från dem.. Man är lite kluven.. Hade sparat en hel del pengar genom att slippa pendla och får man en natt-tjänst här uppe tjänar man ju dessutom mer.. Vi får se.. Tankarna är och nuddar vid förslaget men jag vet inte..

Har en hel del som snurrar runt i tankarna för övrigt oxå nuförtiden.. Det händer mycket runt omkring.. Sen har vi snart julen och nyår på ingång.. Blir automatiskt mycket som kommer tillbaka då.. Tycker man tänker och tänker men inte kommer man fram till något bra för det.. Blir mest en enda soppa när man funderar.. Tänk om man bara hade kunnat stänga av ibland.. Oj vad skönt det hade varit.. Stänger av gör jag visserligen... Det är något man blivit bra på dem senaste åren.. Stänga av och inte känna efter.. Inte släppa in någon för nära inpå livet.. Men till slut exploderar man.. Väl medveten om detta gör man likadant gång på gång iallafall.. Det hade varit skönt att kunna stänga av utan att samla på sig ibland.. Vi tjejer funderar alldeles för mycket.. Man vänder och vrider på allt.. Det ligger i naturen..  Det gäller att lära sig vad man ska prioritera bara vilket inte alltid är så lätt..

Nu är tjejerna igång och spelar igen..
Tjingeling!
  
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback