Badat, handlat och myst..

Ja då sitter man här igen.. Härligt var det att komma ner till badet innan me Linda.. Bara tosse som saknades ju :) Barnen var lite griniga idag men det var nog mycket för värmen antagligen.. Max trivdes i den lilla poolen som vanligt men han var i den stora ett tag oxå.. Duktig och stor kille..

Lillkille har ju verkligen blivit en stor pojke idag! 4 år, tänk vad snabbt tiden den går!!  Han är så duktig! Visst har man en hel del duster med honom här hemma nu när han är i trotsåldern.. Testar verkligen minn a och sin pappas gränser många gånger men han är ändå världens mest underbara pojke! Duktig på dagis och duktig hemma.. Kan så himla mycket nu! Man blir så stolt över honom när man ser att allt han kan och allt han gör.. Alla fina teckningar som han ritar till oss om dagarna, så mycket han pratar nu. Nästan för mycket ibland *skratt* Munnen den går i ett och han är väääääääääldigt frågvis.. Har nog följdfrågor på det mesta.. Men om man inget frågar får man inget veta :)

Vi har varit iväg på toys`r us idag när Micke kom hem från jobbet och handlat lite grann. Max fick själv välja vad han ville ha för något.. Man märker verkligen då hur stor han har blivit.. Till slut efter mycket funderande blev det en räddningsbår och räddningshelikopter med lite gubbar och en haj till.. Den ska han ha i sin pool berättade han tydligt. Ska åka iväg och köpa en pool imorgon att ha hemma i trädgården så man kan bada även om man inte orkar gå iväg någon dag. Och Max tycker inte så mycket om att bada i havet så när det är riktigt varmt kan man vara hemma och bada i poolen istället för att gå ner till havet eller behöva köra till bassängerna.. Ska bli kanonskönt! Blir ingen jättestorpool men tillräckligt stor för att vi alla 3 här hemma ska kunna bada i den. Så det blir lite shopping imorgon oxå. Måste köpa lite nya badleksaker som han kan ha i poolen oxå.. Så kan vi sitta där i sommar och plaska och leka med våra badankor =))

Nu väntar maten på spisen
Tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback