Helgen är slut

Ännu en helg är snart slut och julen närmar sig med storsteg.. Tiden rinner iväg och man undrar vart den tar vägen.. Jag hinner en del av allt som ska göras men långt ifrån allt som behövs...  Trots det står tiden ibland alldeles stilla.. Sekundvisaren slutar att ticka.. Världen stannar upp för en stund.. Vi funderar, filosoferar och framför allt minns.. Minns några goda stunder i livet.. Minns några jobbiga.. Till julen hör alla minnen genom åren.. Vi minns de jular vi har firat med familj och vänner. Vi minns roliga och varma stunder tillsammans i högtidens stund.. Vi minns dem vi under åren har firat julen med men sedan förlorat. Dem som har gått andra vägar för att möta upp oss igen när tiden är inne.. Julen handlar om att vara nära.. Gemenskap, vänskap och  kärlek.. Höra barnens skratt.. Se glädjen i deras ögon.. Känna värmen från varandra. För varje år skapar vi oss nya tradiotioner.. Ny minnen och stunder att glädjas åt. Stunder vi vill komma ihåg.. Banden mellan vänner och familj knyts åt hårdare och vi kommer närmare varandra..
Julen är återigen snart här



Helgen har varit en fullspäckad helg för övrigt.. Började helgen hos mamm ai fredags. Åkte till Blekinge på förmiddagen för att vara hos mamma vid 12-tiden.. Det bar av ne rpå stan där vi gick och strosade hela eftermiddagen.. Åt paj till lunch och efter några turer till på stan blev det även fika på Ritz.. Smarrigt var det... Vi träffade på bekanta som vi känt sen långt tillbaka. Vi blev hembjudna där så det blev lite tid som fördrevs där oxå. Mycket roligt prat och ett roligt återseende. Åkte och handlade lite när vi körde hem sen mös vi resten av kvällen. Man är en helt annan människa när man har varit hos mamma. Vilken energi man har! Körde hem på lördagen och då blev det en runda inom pappa i tyringe. Var oxå himla trevligt. Kom hem och åt mat med mina älsklingar här hemma sen bar det av till Tosse för några timmar med singstar sen körde jag till jobbet. Började jobba kl 22 och slutade 06.30 imorse.. Sov till 13 idag sen har man städat och gjort mysigt här hemma.. Caroline och Emilia har varit här och vi körde även till Tosse en runda och hämtade mitt spel. Nu sitter man här i soffan och tar det lugnt..

Maten blev precis serverad på bordet så nu blir det inte mer här idag. Älsklnigen har lagat god indisk kyckling så det ska bli riktigt gott med mat
Hoppas ni får en trevlig kväll där ute!!

Tjingeling!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för en jättemysyg helg kram mamma

2008-12-08 @ 08:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback