Helt slut....

Ja nu är man verkligen helt slut.. Har varit en dag full av aktiviteter idag.

Började dagen kl 08.00 på jobbet imorse för att ha utbildning hela dagen. Pratade väldigt mycket om Lean-projektet som sjukhuset kommer att styras av den närmsta tiden och även fortsättningsvis. Lean-metoden är den metod som Toyota kom på och har arbetet efter i 60 år. Den metod som har gjort dem till den bästa och största biltillverkaren i världen.  Den metod som har fått dem att effektivisera sin produktion och kvalitet. Det är en helt annan metod än den/dem som sjukhuset styrs av idag. Det är egentligen fel att kalla Lean för en metod. Det är ett tankesätt, en ny kultur. Utbildningen bestod av lite annat oxå. Blan annat att få träffa sjukhuschefen Bernt som berättade lite om sjukhusets verksamheter m.m. Var en intressant dag med mycket bra niformation. Blev lite segt framåt eftermiddagen dem sista timmarna men det gick bra ändå. Kändes nästan som man satt i skolbänken igen och satt på en förläsning med olika ämnen.

Kom hem efter en lång dag på jobbet och mötte upp mina pojkar.. Busade med lillkillen och mös i soffan tillsammans.  Vi mös alla tre här hemma en stund innan jag och lillhjärtat körde iväg och handlade. Inhandlade till middagen idag och även till vår bakdag. Lite julgodis, lussebullar och pepparkakor hör denna tiden till.. Och sen blev det lite annat smått och gott.. Åkte in till stan för att hämta lite saker sedan hem igen.. Vid denna tiden var klockan halv åtta och det blev en bok tillsammans med Max och sedan sängen för hans del.. Jag packade upp varorna och började med maten. Satte igång julskivan som införskaffades idag.. Sanna, Shirley och Sonjas julskiva.. Underbara röster som sjunger fantastiska sånger. Lite julstämning behövs i det här dystra vädret vi har här nere...

Nej nu har jag nog svamlat tillräckligt för ikväll.. Kika färdigt på tv-programmet och sedan hoppa ner i sängen tillsammans med sambon här hemma..


Sov gott allesammans!!!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Tosse

Usch vad din bakgrund är jobbig när man ska läsa dina inlägg :P Man får nästan kramp i ögonen :P

2008-12-02 @ 22:47:43
URL: http://therressse.blogg.se/
Postat av: Maggan

tingting.. =) här har du o läsa lite dådå. kramen ;)

2008-12-03 @ 06:33:24
URL: http://maggstar.blogg.se/
Postat av: Johanna

tack gumman =) hoppas allt är bra med dig och familjen =)) kramen

2008-12-03 @ 12:04:18
URL: http://haaannaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback