Vanlig lördag med inslag av shopping

Idag är det lördag igen. Usch vad tiden går fort! Redan helg igen känns det som.. Men då man är ledig denna helgen så klagar man inte över att veckan har sprungit iväg..

Har varit en vanlig lördag för oss idag.. Förutom fruktansvärda magsmärtor imorse så har dagen flutit på.. Höll i sig nån timme sen blev det lite bättre igen med smärtorna. Har känningar men inte på samma vis. Imorse sökte det mig så jag blev svimfärdig och tårarna rann så ont det gjorde.. Men men jag ska inte klaga mer det gick ju över igen. Finns dem som har det värre..
När vi hade vaknat till oss här hemma bar det av ut till Pang och härliga hem i hyllinge. Där mötte vi Byggare Bob och det var en höjdare kan jag säga! Ni skulle sett Max ögon, stora som fikon blev dem när vi gick in i entren till affärerna som ligger på samma ställe och Byggare Bob satt där. Byggare Bob är favorit nummer två efter blixten Mcqueen för vår lille gosse.. Blev nåt kort som ni ser här nedanför.. Körde bort till familia och gick där inne en runda. Åt lite mat och mös.. Slutligen blev det en tur till Jula oxå. Hittade en trådlös mus till datorn så man slipper använda pekdonen, blir gaaaaaaaalen på den!! Så skönt det är att ha en ordentlig mus igen. Kanon skön är den att hålla i. Väldigt väldigt liten så det passar bra för mina små händer. Inte så jobbigt att andvända den. När man sätter sig vid den stationära datorn och använder musen där nu så kommer den kännas stor som ett hus :) Blev lite annat smått och gott idag oxå. Lite i varje affär känns det som. En del del sådana där bra att ha grejor som vi absolut inte har gott om =) Bra att ha saker då alltså..

Caroline kom med Robin bara fem minuter efter att vi hade kommit hem.. Kokade hans flaska och lite annat när vi kom in och sen fick lilleman lite gröt.. Längesen man matade nu ju *hihi* Myspys med en lillplutt här hemma igen =)) Nu sitter vi här i soffan och myser.. Jag bloggar lite och Robin grejar med sina fötter och filtarna här i soffan.. Lite sådär halvtrött och gosig är han.. Max leker med sina bilar här hemma på golvet och kör som bara den. Han fick lite nya piratsaker idag så snacka om att han var nöjd :) Första han gjorde när vi kom hem var att ta fram sina piratsaker och börja leka.. Han är för go. Och så går han här och hjälper till med Robin oxå. När han är nere och kryper på golvet så är Max  där han är och håller koll på honom så han inte rymmer som han säger =) Han blir nog en underbar storebror när det är dags :)

Max var för rolig när vi var på H&M idag.. Vi gick där inne och kollade då säger Max "Vad tyst här e?" Pappa säger vaddå? Max pekar på skyltdockorna och säger: Ja dem pratar ju inget människorna, dem måste ha slut på batterier"  Åh vad man får sig många härliga skratt ibland av dem små! Han sa det verkligen med hjärtat oxå :)

Nu ska jag pyssla lite med mina grabbar. Blir lite pepparkaksbak och sen tacos till middag..

Vi önskar alla en trevlig kväll!!
Tjingeling!


    har precis fått en kram och en klubba av byggare bob så nu är vår lillekille jättestolt =)                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback