Lite shopping är aldrig fel :D

Jaha då har man minsann shoppat lite nytt, häääärligt! Blev lite handlande igår och idag blev det ännu lite till :) Lär säkert bli nånting till när man e nere på stan ikväll.. Ska ner en runda på festivalen me Max och åka lite karuseller.. Ska träffa Fia med barnen först sen blir det till att träffa Tosse och jocke med resten.. Äta lite god mat där nere och så..  Behöver en ny väska så det ska jag hålla utkik efter.. Klädmässigt har man hittat en hel del i dagarna.. Både bra och dåligt med en massa rea över allt =) Man shoppar ju en hel del men det får man göra ibland.. Ska växla ännu mer pengar till resan på måndag, snart bär det av..

Här kommer lite bilder från shoppingturerna man har haft

                             


Här är det mesta.. Har även blivit några fler linnen och även ett par shorts.. Så får man se om man hittar nåt skoj ikväll kanske :) Sen har man shoppat för ett tag framöver :)

Gårdagen spenderades med Tosse.. Först en massa shopping och vi8 färgade även håret båda två, kommer in bilder sen.. Därefter blev det partaj med grabbarna och gänget sen en runda ner på stan.. Ska kila iväg igen nu så lite mer om kvällens händelser plus bilder kommer ikväll. Njut av värmen och solen ikväll!
Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback