Helgen börjar ...

Helgen börjar närma sig med stormsteg och tiden den rusar iväg.. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det springer i hela kroppen på mig! Jag är en riktig sommarmänniska som älskar värmen och solen!

Har jobbat inatt efter en liten minisemester på 6 dagar. Det behövdes nog för att vila upp kroppen lite grann. Läka ut den envisa förkylningen som inte ville ge med sig riktigt innan. Natten var helt okej.. Hade att pyssla med hela tiden så timmarna rusade iväg men inte överdrivet stressigt så man kunde ta det i en behaglig takt. Skönt för både mig och patienterna när man har tid till det man behöver göra. Ännu en natt är här och det har varit fullt upp här på jobbet fram tills nu... Så timmarna har verkligen flugit iväg! Sista natten sen håller jag helg.. Blev en väldigt kort arbetsvecka. Men man ska absolut inte klaga över det :)

Helgen blir på resande fot.. Åker till sköna Blekinge imorgon för att sependera helgens timmar ute hos Mamma. Blir även tid med pappa och syrran som har huvagnarna på underbara campingen i Sölvesborg. Och alla andra kära vänner man har där ute som ska spendera helgen i härliga Blekinge.. Blir shoppning på stan, god mat och karusellåkning på killebomfestivalen (sölvesborg)

Blir inte många timmars sömn idag när man kommer hem. Slutar 07.00 och är hemma vid 07.30 sen ska jag upp igen kl 11 idag. Men men det går det oxå. Får sova middag sen för att ta igen mig lite och så lär det bli sängen ganska tidigt på kvällen. Fredagskvällen kommer jag nog spendera hos mamma i lugn och ro. Ska kika runt på stan under dagen och träffa Sofia. Även syrran har jag tänkt mig att träffa under dagen idag. Sen får man ner och åka karuseller på stan och ta en ordentlig runda där nere på lördagen när man är utvilad.. Äta någon god mat på stan på lördagskvällen och umgås med alla..

Nu ska jag återgå till arbetet igen. När man väl har fått en lugn stund blir man nästan rastlös. Och så himla trött på samma gång! Så nu får man röra lite på fläsket man har så man kommer igång igen. ´

Önskar alla mina härliga läsare en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken snygg blogg du har!

Ha en skön fredag!

2008-07-04 @ 09:05:55
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Piiia :D

vad är detta?? sviker du oss nu din gris... :P hoppas du får det jätte mysigt i helgen iaf... :D Pusss <3

2008-07-04 @ 11:24:09
URL: http://pialilla.blogg.se/
Postat av: melinda

tack :D bebisen är beräknad 080808, så jag håller verkligen tummarna för det datumet! :D

Vi tror att det är en pojke därinne, så vi kallar magen redan för Leonel (kommer det ut en flicka får vi nog panik haha för det är svårare med tjejnamn tycker vi) men vi var på ultraljud för nåra månader sen, då tyckte vi se en snopp därinne så förmodligen är det en pöjk :) Vad jobbar du med?

Trevlig helg!

2008-07-04 @ 11:58:58
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Var med och rösta fram årets sommarlåt!

http://junitjejen.se/2008/july/sommarlat-2008.aspx

2008-07-06 @ 13:14:29
URL: http://junitjejen.se
Postat av: therese

Ja vi ska ha katastrofövningar med honom åxå =) Puss

2008-07-06 @ 17:21:47
URL: http://therressse.blogg.se/
Postat av: therese

Haha ja du som älskar brie ost lika mkt som mig :P Synd att det började regna och ha sig bara :S Puss

2008-07-06 @ 22:27:10
URL: http://therressse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback