Helgen lider mot sitt slut

Söndagen är här och helgen är snart slut.. Tiden har ännu en gång gått alldeles för fort och man har bara hunnit med hälften av allt man skulle ha gjort denna veckan.. Men imorgon är det nya vecka och nya.. Då får man ta tag i allt det där man inte har hunnit med. Veckan har för övrigt varit bra. Jobbar 6 dagar denna veckan så idag är min 6:e dag.. Ingen rolig vecka men å andra sidan blir den kommande veckan lite bättre.. Har haft ett par kaotiska dagar på jobbet. Har varit ungefär fifty/fifty denna veckan.  Men man ska inte klaga. Det finns dem som går hemma utan jobb som inte vill något annat än att jobba. Sen finns det ju visserligen oxå dem som går hemma och inte vill jobba eller göra någonting, bara leva på andra.  Tiden går åtminstone fort när man jobbar...

Samtidigt som helgen lider mot sitt slut börjar något annat.. En ny vecka är på väg och även första advent är kommen. Nu är det bara 4 veckor kvar till jul. Till god mat och gemenskap.. Massor av juleljus som lyser i fönster och på stan. Finns det något som kan lysa upp vintermörkret bättre än alla dessa ljus?

Nu har jag lite annat som ska göras så lite mer blogg får ni en annan gång.. Blir säkert en liten snutt imorgon i pausen av allt julpyntande. För som sagt så har man ju inte hunnit allt man skulle denna veckan.. Inte mycket man hinner göra på 1 ledig dag så imorgon när man är ledig blir det julstädning och lite julpynt här hemma.. Flyttar den 19 Januari så lika mycket julpynt som vanligt blir det inte, knappt lönt för det ska ner lika fort igen men lite julstämning måste man ha här hemma :)

Önskar alla en trevlig fösta advent!

Tjingeling!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Var ska du/ni flytta hän??

2008-11-30 @ 20:16:40
URL: http://blixteen86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback