En lugn natt

Har haft en relativ lugn natt på jobbet inatt6. Haft saker att pyssla med hela tiden och barnen har vaknat av feber nästan allihopa med jämna mellanrum så det har blivit mycket smärtlindring och ompyssling.. Har en liten tjej som är född för tidigt som jag har haft hand om hela veckan och har haft hand om innan som man är mycket inne hos.. Sondmatar, pysslar om, kollar till syrgas m.m så pappan får sova ut och vila lite.. Otroligt söt tjej! Som har varit med om mycket redan i sitt liv. En otroligt stark liten tjej! Och helt fantastiska föräldrar som  verkligen gör allt för denna lilla tjejen.. Kämpar på och försöker klara vardagen trots att lillan är så sjuk som hon är plus ytterligare barn hemma. Ibland blir man imponerad! Vilka styrka vissa människor har! Hur dem sätter sina barn först och verkligen släpper allting annat för att pyssla om sina små liv... För dem är barnen deras värld. Man blir otroligt glad av att träffa såna människor. Det finns allt för många här i världen som försummar sina barn.. Sätter allting annat framför barnen.. Och tänker först och främst på sig själva och barnen får komma i andra hand.. Sen har vi dessa underbara föräldrar som man träffar på och verkligen kämpar trots otroligt mycket motgångar. Man imponeras och inspireras! Har verkligen fastnat för den här lilla tjejen och hennes familj. Man har träffat dem så himla mycket nu och skapar sig en kontakt med allihopa.. Alla barn man tar han om berör en in i själen med vissa berörs man lite mer av än andra..

Har haft lagom med pyssel under natten som sagt så tiden har gått fort och ändå har man inte behövt stressa allt för mycket.. Helt okej faktiskt. Trivs så underbart bra på jobbet!! Alltid nya saker varje dag. Man lär sig otroligt mycket! Älskar alla dessa underbara barn man jobber med på barnakuten! Trots att dem är sjuka så sprider dem många gånger en sån glädje! Dem är starka trots motgångar och sjukdomar..

 Nu blir det alldeles strax sängen så man får sova några timmar. Måste vända på dygnet eftersom man ska jobba imorgon igen men då är det inget nattpass. Blir massa myspys med mina pojkar ikväll på soffan med alla ljusen i lägenheten tända och en bra film tror jag. Det är ju även alla helgona helgen så tankarna kommer finnas hos lilla hjärtat och farmor som tittar ner på mig från ovan.. Tänder extra ljus för dem ikväll..

Nu ska jag hoppa i säng annars somnar jag snart sittandes.. Kom inte ifrån jobbet förren halv åtta i morse så man var inte hemma förren efter åtta... Fick bli en liten uppdatering här innan man lägger sig. Var tvungen att göra lite ärenden lite på datorn innan man skulle lägga sig så då kunde man ju lika gärna skriva en rad eller två och lite till :)


Godnatt allihopa!
Tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback