Helg igen

Ja då nalkas ännu en helg igen.. Jag har ju sagt att jag ska sätta lösenord på bloggen och så kommer det bli.. Men har inte hunnit vara här inne nu på några dagar och skriva så jag har inte blivit färdig till att fixa det.. Har ju som sagt inte varit här inne och skrivit så då har jag inte loggat in enbart för att sätta lösen.. Har knappt hunnit sitta någonting vid datorn dem senaste dagarna.. Har varit fullt upp ändå.. Man jobbar ju en del om man säger så och har även jobbat extra pass som vanligt :) Det är ju såååååååå svårt att säga nej om dem frågar på jobbet ifall man kan jobba extra! Visst jag jobbar 100%, alltså heltid i vanliga fall så det blir mycket jobb när man tar på sig extrapass men vad ska man göra? Man vill ju vara lojal mot sina arbetskamrater. Och jag trivs ju verkligen helt underbart bra på jobbet! Har senast nu natten som var jobbat extra.. Det är massor att göra på akuten nuförtiden.. Det är ju sådana tider.. Jättemycket barn med RS-virus och lunginflammation bland annat.. Tufft men roligt! :)

Gårdagen var jag ledig under dagen eftersom man gick på kl 21 på kvällen så förmiddagen spenderades med caroline som kom förbi på lite kaffe här hemma.. Sjuklingen i familjen låg och sov o trollet hade fullt upp med alla bilarna och alla andra leksaker här hemma. Bar av till Väla sedan en runda.. Caroline gick med in en liten sväng innan hon skulle hem och hämta barnen. Sedan strosade jag och Max vidare i alla affärer. Han är så duktig prinsen! Inte ett endaste litet tjat från honom om att han ville ha någonting, inte ett ljud om att han ville åka hem eller åka någon annanstans.. Han gick där och pekade på vad han tyckte jag skolla prova och va jag skulle köpa m.m.. Mitt lille troll valde även ut en kanonfin klocka till mig! Så den fick jag av honom och sambon min.. Ska försöka lägga in lite bilder senare.. Sedan blev det några nya uppsättningar kläder, klänning, tunika, leggings, träningsställ, kalsonger och strumpor till Max, lite smink, en ny jacka och lite annat smått och gott.. Sedan bar det av till maxi oxå där gobben fick välja vad han ville bland leksakerna.. Han fick helt fria händer! Stod och titta på lite bilbanor bland annat men i slutändan valde han 3 småbilar (som han har gott om) Men han fick välja vad han ville =) Det är ju skönt så länge det varar med att dem inte bara ska ha det största och dyraste.. Trollet är nästan tvärtom.. Oh ja just det ja! Blev ju två nya spel till mitt sing star oxå igår! Nu ska det skrålas här hemma ikväll! *ler* Se om man kan få med hjärtat på ett hörn, ibland så ;) Kvällen igår blev lugn sen innan man körde iväg till jobbet för en natt med en hel del att göra men tiden gick fort iallafall!

Har endast sovit 5 timmar idag för att vända rätt på dygnet igen eftersom man inte jobbar natt i helgen.. Kan säga att jag är ganska slut efter en heldag med min älskling som har släpat runt mig överallt ;) Men det är mysigt.. Har blivit lite shopping idag oxå *oooops* Min plattång smällde igår eller vad man ska säga.. Ja det låter dramatiskt och det var det oxå! Skulle dra ur sladden ur kontakten och det säger *POFF*!!! Blixtra till rejält, började ryka, lukta bränt och det blev mörkt i lägenheten.. Vadå att Johanna höll på att få ett hjärtstopp då jag även fick en rejäl stöt! Ahhhhh! Tur man har jordfelsbrytar i lägenheten så det inte började brinna och så var det bara att slå upp knapparna på den så funkade strömmen igen..  Slippa byta massa proppar.. Usch det var verkligen obehagligt men jag överlevde.. Dessvärre gjorde ju inte min plattång det :) , den blev ganska skadad och åkte i soporna.. Sladden var ganska sönderbränd precis under själva kontakten (den hårda delen med piggar *ler*) Ajj aj aj.. Så en av shoppingpåsarna innehöll en ny plattång idag när man kom hem.. Blev även ett par stora hörlurar vi kan koppla in till datorn så man kan lyssna på musik även om den andra här hemma kollar på tv.. Sen blev det lite mat och gott till ikväll, köpte nya vitaminer till mig vilket jag har upptäckt att jag måste ta för att hålla mitt immunförsvar i shack nu när man jobbar på barnakuten.. Köpte oxå nya spinningbyxor till träningen idag så nu har jag ett par ordentliga just för min spinning/box/step.. Nu får det vara färdigshoppat för ett tag.. En vecka iallafall ;)

Nu ska den här glada men trötta tjejen köra igång och koppla in mitt sing star till den andra tv:n i sovrummet och sjunga lite.. Sen blir det film-mys tillsammans med snutt.. Hoppas ni andra får en trevlig fredagskväll!

Tjillevippen! 

Kommentarer
Postat av: Fia ensamstående mamma till två fiina trollisar

OOh va mycke saker du köpt gumman=)Dina platttångar blir flitigt använda haha

Så duktig Max e´=)



Kraaamar

2009-02-28 @ 09:31:43
URL: http://mammafiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback