Ny dag nya tag som man säger

Ja så är det ju.. För varje dag som solen går ner vet man att efter mörkrets tid nalkas ännu en dag.. Och tur är väl det.. För varje dag som går och kvällen smyger sig på är det någon som inte får vakna upp till solens ljus när den nya dagen frodas.. Någon som vandrar vidare till en annan plats och en annan tid.. Vi ska vara tacksamma som får uppleva en ny dag.. Gång på gång.. Vi ska vara lyckliga så länge vi åter får se dagens ljus stiga upp över världen.. För någon gång är det man själv som vandrar vidare..

Gårdagen var fylld av massor av roligheter.. Sov ganska länge och bara njöt av den lugna och stillsamma morgonen.. Jag och älsklingen åt en god frukost tillsammans och sen blev det lite mys i soffan.. Vi tog på oss efter ett tag och körde iväg till Kullaberg utanför höganäs.. Kallt som attans var det men med varma kläder och med varandra så var det genast varmt =) Vi strosade runt bland klipporna och såg ut över havet.. Njöt av vädret, njöt av luften och njöt av varandra.. En stund för bara oss två tillsammans.. Kommer lite bilder i nästa inlägg :)
Efter ett par timmars friskluft där ute så bar det av in till stan för att vara med om invigningen av Love&Light. Så häftigt! Helt underbart att få stå där tillsammans med den man älskar och bara vara.. Bröllopsparen var underbart fina och vad häftigt att gifta sig på terasstrapporna i denna ljusfest! Ljusspelen ochh allting var så fina! Har försökt få lite bilder men blev inte så jättebra. Ni ser sen när bilderna kommer.. Vi åt mat ute på stan igår oxå. Vi är inte bortskämda med att bara vara vi två så vi slog på stort =) Vi hade ju en förlovningsdag att fira oxå, var ju inte bara alla hjärtans dag eller en vanlig dag för oss *ler* Efter några timmar till i kylan i stan åkte vi hem. Tog ett varmt bad tillsammans.. Finns inget som är mysigare än ett riktigt varmt bad tillsammans med massor av tända ljus runtomkring! Fast man önskar sig ett lite större bubbelbad, det hade inte varit fel! Men det får ju inte plats i lägeheten.. Men när drömhuset dyker upp slår vi till direkt och då ska där in ett bubbelbad.. Det är vi väldigt överens om sambon och jag *skratt* Kollade på film och somnade på soffan båda två.. Då är man trött haha! Men den nya soffan är ju bara såååååååå skön så det är ju inte så konstigt.. Ska ta mig i kragen jennie och fota lägenheten snart och lägga upp lite bilder jag lovar!!! :)

Kvällen blir lugn idag.. Ska strax äta lite middag sen blir det beck ikväll för mig och sambon.. Se hur länge vi håller oss vakna på soffan idag ;)  Dags för oss båda två att jobba imorgon så det blir sängen tidigt i vilket fall som helst..
Nu plingade klockan om att maten är klar! Lägger ut bilderna lite



















Kommentarer
Postat av: sofie

Du skriver så bra och vettiga saker gumman=)

Massa kramar

2009-02-16 @ 10:15:55
URL: http://mammafiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback