Hämtat bilen igen

Ja då har man precis kommit hem efter att ha hämtat bilen igen.. Lämnade den imorse för att pyssla om den lite :) Nej skämt o sidor.. Har fått rutorna tonade på bilen.. Nu ska ljudet byggas in, lite klistermärke ska på och nya däck+fälgar ska på sen är snäckan som en helt ny bil.. Känns skönt att det har börjat hända lite nu med bilen..

Idag händer det inte mycket.. Tvättar nu mellan 12-17 så då är man fast här hemma.. Men det är skönt när man har fått undan all tvätt.. I detta ostadiga vädret kan man lika gärna passa på att få undan sådana saker så slipper man förhoppningsvis det när sommarsolen börjar kika fram ordentligt igen.

Igår blev det en shoppingtur på väla med Tosse, Casper och Niklas.. Lite fina saker fick man med sig hem :) Trist för plånboken men härligt för självkänslan och självförtroendet! :) Det behövs ibland i dessa tiderna.. Så nu har man fixat midsommar outfiten till imorgon.. Blev himla nöjd faktiskt, får lägga in lite bilder i helgen, lär tas en hel del imorgon.. Ska lägga kameran på laddning redan ikväll så man inte glömmer bort det.. Bär av till skånes vid 17-18-tiden imorgon sen är det fest!! Får hoppas vi har vädret med oss imorgon.. Så länge det är uppehåll iallafall och man slipper regnet så blir det nog himla bra..

Nu är det dags att gå ne ri tvättstugan igen.. Får se om jag hinner kika in lite senare ikväll igen..
Tjingeling!!

Idioter finns det gott om men vissa är verkligen av den mest korkade sorten!
Ska man ljuga ska man se till att komma ihåg vad man har sagt för att inte avslöja sig i nästa mening!!

Kommentarer
Postat av: Tosse

Vem har ljögit ?

2009-06-18 @ 20:21:46
URL: http://therressse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback