Usch vad dålig jag har blivit på det här...

Ja ursäkta min väldigt dåliga uppdatering här i bloggen gott folk.. Men har varit massor med andra saker som har fått min tid den sista veckan.. Är ju en hel del saker som ska fixas inför flytten m.m.. Sen har man ju börjat jobba igen efter 2 veckors skön semester.. Kunde ju visserligen varit bättre väder men det är väl klart att solen ska komma när man börjar jobba igen.. Det är ju bara så det är här i livet helt enkelt  :) Jobbar imorgon sen har jag ju 10 dagar till och jag hoppas på lite solglimtar under dessa dagarna istället.. Sägs ju att det fina vädret ska hålla i sig annars får jag be snällt till vädergudarna att dem skonar mina två sista semesterveckor i augusti från regn..

Som sagt så har jag börjat jobba igen därav den extremt dåliga uppdateringen... Det märks att man har haft semester, man är lite ur form dem första dagarna när man börjar igen.. Har varit sååååå fruktansvärt trött efter arbetspassen! Helt slutkörd.. Men jag är snart på banan igen! Är ju mycket runt omkring med allting annat oxå vilket gör att man är trött i vilket fall som helst.. Och denna huvudvärken tar kål på mig!!!! Nu är den fruktansvärd igen och yrselattackarne är värre.. Men jag  tror den är ganska stressrelaterad nu.. Eller det är vad jag försöker intala mig själv iallafall.. Jag har lagt min andra oro på hyllan, försöker iallafall.. Jag blir uppföljd av neurologerna och vet att jag är i goda händerna.. Neurologerna i Lund är väldigt duktiga specialister och kan sina saker.. Jag litar fullt ut på läkarna.. Det här kommer bli bra!! =)


Veckan har som ni förstår mest bestått av jobb, lite sömn och lite mat.. Sen har man inte orkat med så mycket annat.. Lär bli likadant imorgon *skratt* Men det gör ingenting.. Blir en lugn och skön fredagkväll.. Laddar inför en trip till stranden på lördagen.. Blir lite utflykt med picknick och så på lördagen till havet med lillplutten.. Tosse följer oxå med hoppas jag ;) Vi ska sola och bada med barnen, bli bruna och fina *ler* Var på stranden med ungarna igårkväll oxå, som dem badade! Det var jag och barnen som låg/sprang/satt i vattnet nästan 1 timme i sträck.. Det var riktigt skönt! Lite småkallt i början men när man väl doppat sig var det riktigt skönt.. Var härligt att bada med barnen och ha dem springandes runt fötterna i vattnet *myspys* På lördag blir det hela dagen på stranden och inte bara kvällen.. Ska faktiskt passa på att bada med Tosse imorgon innan jobbet.. Man har ju hela förmiddagen på sig så några timmar med sol och ett par dopp hinner man med.. Så är man lagom trött när man ska börja jobba haha :) Man lever bara en gång!

Nej nu har jag svamlat tillräckligt ikväll.. Nu blir det sängen för min del så man orkar upp imorgon.. Sov gott vänner!
Tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback