Hemma igen

Jaha gott folk då vart man hemma igen.. Älsklingen och jag har varit ute på äventyr och lilltrollet har varit hos farmor.. Har tjatat om farmor i flera dagar så han blev glad när han hörde att han skulle dit idag.. Har varit skönt för honom att få vara hos farmor och busa hela dagen. Och för mig o hjärtat var det skönt att få lite vuxentid..

Dock åkte vi inte iväg direkt efter förra inlägget som jag skrev att vi skulle. Vi tog oss i kragen och körde en ordentlig vårstädning här hemma. Skönt att göra det tillsammans så går det mycket fortare. Är bara fönsterna kvar. Tänkte försöka ge mig på att putsa dem imorgon. Höra med "städtanten" när jag hämtar hunden ikväll om hon har något mirakelmedel för det ;)  Så det mesta blev gjort innan vi åkte iväg. Det var bara dammsugningen som återstod och att plocka in disken som vi diskat. Så skönt det ska bli med diskmaskin nästa månad!! Slippa diska var och varannan dag plus att disken är torr när man plockar in den. Kan inte bli bättre. Man sparar mycket tid på det.. Ska när jag är färdig här gå och plocka in disken i skåpen. Dammsugit har jag redan gjort och så rent det är här nu!! Vi inhandlade en ny dammsugare idag på elgiganten innan det bar hemåt efter våra små utflykter. Den andra har varit dålig ett tag.. Ingen särskillt bra sugförmåga och ett filter som dammar mer än suger upp damm. Nu blev det en ny dammsugare med kanonbra sug i, hepafilter som renar luften och anti-allergenic påsar som sluter tätt och inte släpper ut dammet när man byter påsar... Som ni hör så är jag väldigt nöjd med min dammsugare :) Har ju provat den redan och den levde upp till mina förväntningar.. Känns skönt nu när man har en ordentlig dammugare igen.. Ny har denna månadens elektronikapparat blivit inhandlad. Nu i april blir det diskmaskin som gäller. Skönt att älsklingens pappa kan komma och installera den till oss så det blir rätt eftersom där måste dras el och installeras en blandare. Är det inte gjort av en vvs-montör får man inget på försäkringar om det skulle hända något. Kanon att ha en svärfar som är utbildad :) Men nog om det..

Vi började på graffiti cafe efter vi hade lämnat av max hos farmor. Åt bakad potatis och mös.. Där efter bar det av till pålsjö skog för en riktig långpromenad. Skönt väder har det varit idag.. Vi var ute och gick där uppe i 2 timmar. Sen körde vi inom elgiganten då som jag redan skrivit innan vi körde till skogen vid raus kyrka. Där blev det ännu en långpromenad. Bort till vattenfallet och trapporna där laxarna simmar och hoppas omkring. Har blivit en del naturbilder som kommer här nedan i inlägget. Kameran är en bra investering som är med överallt :) Vi har haft en underbar friluftsdag idag.. Mycket promenerande och frisk uft. Så nu sitter man här och gäspar lite smått.. Älsklingen håller på med middagen så snart dags att sätta sig vid bordet.  Kvällen kommer bli lugn här hemma framför tv:n skulle jag tro. Hela familjen Sandberg/Svensson är ganska trött efter en härlig utedag.. Max har ju varit ute i trädården med farmor och räffsat löv och planterat blommor.. Vår lille trädgårdsmästare är vad han är :)

Nej om man skulle gå ut i köket och hålla mannen sällskap..

Tjingeling!!




                                                              





Kommentarer
Postat av: micke

alltid skönt å rasta dig min älskade ;) love you

2009-03-22 @ 21:52:12
Postat av: caroline

Det mirakelmedel som "städtanten" använder är ljummet vatten och diskmedel! Helt perfekt, bättre än fönsterputs. Tar bort fett och allt det också! Ska "städtanten komma och visa dig i veckan kanske??...sov gott..

2009-03-22 @ 23:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback