Fredag

Så var fredagen här och för många är det helg ett par dagar nu.. Det blir det visserligen för mig oxå.. Skulle jobbat idag men då magen vände sig ut och in inatt igen så blev det inte mycket med den saken.. Känner mig ganska matt nu efter 3 dagar.. Har iallafall lyckats ta mig ner till affären för att köpa proviva som verkar vara det enda min mage accepterar just nu.. Passade på att hämta ut mina kläder samtidigt när man var nere.. Tur man har affären runt hörnet för ananrs hade man nog inte orkat.. Var en kraftansträngning bara denna lilla rundan.. Brukar orka ganska mycket mer annars.. Men änågra få glas proviva och någon enstaka piggelinglass är vad jag fått i mig de senaste 3 dagarna så det är inte så konstigt att kroppen är trött.. Förhoppningsvis vänder det nu.. Mår bättre efter lite proviva i magen har det har varit lugnt med magen sedan tidigt imorse.. Så nu håller vi tummrna ännu en gång för att detta var det sista.. Tur man inte ska jobba förren på måndag så man inte missar allt för många pass.. Det kostar mig alldeles för mycket att vara hemma plus att man tänker på sina arbetskamrater.. Och cheferna som måste ersätta mig.. Blir extrajobb för dem oxå när man är sjuk.. Jag beundrar verkligen dem för det arbetet dem gör med personalen!

Nu händer det inte så mycket mer idag.. Jag lär ligga på soffan som jag gjort dem andra dagarna med datorn i knät eller ögonen på tv:n.. Orkar inte så mycket mer.. Jag ligger här och samlar lite nya krafter istället.. Bloggar lite.. Facebookar lite.. Bara tar det lugnt helt enkelt.. Får säga att jag dock är ganska uttråkad och hade hellre varit på jobbet än legat här hemma.. Fy vad jag tycker det är trist!!! Och jag hade hellre sett en spindel än att vara kräksjuk och ni som känner mig förstår hur illa jag tycker det är att vara magsjuk då!! Imorgon kommer hjärtat ner... Mysigt med sällskap.. Han får skylla sig själv om han blir sjuk, det har jag varnat honom för.. Men förhoppningsvis är detta över för min del så han slipper det.. Sen har jag tvättid på söndagmorgon så då behöver man ha hämtat lite nya krafter om man ska orka springa upp och ner för alla dessa trapporna med tvätten.. Det blir nog bra hoppas vi.. Jag dricker min ProViva och ser glad ut så ska det nog funka..

Nu ska jag återgå till tv-tittandet tror jag.. Se om där är något bra på dumburken.. Annars blir det väl en runda till på facebook kanske.. Får se vad man orkar.. Somnar nog på soffan om en stund.. Blev inte många timmars sömn inatt heller så man har lite sömn oxå att ta igen..

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback