Lördag

Lördag igen och helgen är här.. Känns ganska mycket bättre idag.. Har fått i mig lite mer att äta än bara Proviva idag så det är ett framsteg minsann.. Med lite mer matigt i magen har man fått lite nya krafter oxå så lägenheten är fix och färdig strax.. Varit ute med soporna.. Plockat ur diskmaskinen och satt igång den igen med den nya disken.. Plockt undan.. Dammsugit och dammat av lite... Har bara golven kvar att torka men tar mig en bloggpaus här först innan jag tar tag i det.. Sen kör jag iväg och handlar lite och därefter bär det av till Tess för att hämta Kellie och köra dem andra ner till stan.. Blir en runda med Caroline och Emilia till badhuset där efter för att kolla Emilia som har simskola idag sen blir det en lugn myskväll för min del.. Känner att mina krafter lär ta slut där efter.. Man är fortfarande inte helt tipp topp efter dessa sjukdagarna.. Se om man kan få i sig någon god mat ikväll kanske och lite gott att tugga på till tvtittandet sen.. Har mina två sötnosar här hemma ikväll ju så det blir mys på allra högsta nivå!

Gårdagen spenderades hemma i soffan.. Tog det lugnt och gjorde absolut ingenting.. Gav mig på och spelade lite GH vilket gick väldigt bra.. Man måste ju få vara bäst på någonting! Sen blev det en massa tv-tittande och slumrande på soffan.. En stund famför datorn blev det så klart oxå.. Skulle tagit mig tid att sortera bland lite foton igår men blev aldrig så.. Får ta och göra det efter helgen istället kanske..

Nu ska jag klä mig och bege mig ut i detta gråa vinterväder..
Blir nog ingen uppdatering förren efter helgen då man vill spendera så mycket tid tillsammans när man väl ses så datorn blir inte prio 1 precis.. Ni får hålla tillgodo med detta.. Jag visar mig säkert en snabbis på facebook innan måndag men så mycket mer än så lär det inte bli..

Önskar er andra en riktigt mysig helg!
Det ska vi 3 ha här hemma!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Detsamma!

2010-01-16 @ 15:47:07
URL: http://livetmeddebsta.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback